In­for­ma­tions­sik­ker­heds­kon­su­lent med bred op­ga­vepor­te­føl­je


Er du på udkig efter et job, hvor du skal have en bred faglig indsigt i cyber og informationssikkerhed, og hvor du kan bruge dine evner til at rådgive, kommunikere og koordinere? Så læs videre her.

Cybertruslen mod sundhedssektoren er generelt høj. Derfor øger Region Midtjylland indsatsen på sikkerhedsområdet, så vi i fremtiden i endnu højere grad proaktivt kan imødegå de øgede trusler mod vores hospitaler.

Du får primært opgaver med at

  • udarbejde skriftlige produkter f.eks. analyser, notater, sagsfremstillinger eller præsentationer i relation til cyber- og informationssikkerhed
  • koordinere og implementere konkrete sikkerhedstiltag, bl.a. på baggrund af input fra trussels- og risikostyringsprocessen
  • rådgive om cyber- og informationssikkerhed
  • bidrage til risikovurderingsprocessen
  • bidrage til beredskabsområdet

Du kan få meget mere at vide om cyber- og informationssikkerheden i Region Midtjylland her. Vi håber, du finder det motiverende og glæder os til at byde dig velkommen ombord.

Bred faglig indsigt og en resultatorienteret tilgang

Du har erfaring med cyber- og informationssikkerhed. Du har teknisk viden til at identificere og vurdere sårbarheder og har sandsynligvis også arbejdet med GDPR-relaterede opgaver – f.eks. databehandleraftaler. Dine kompetencer omfatter sikkert også kendskab til ISO2700X, SANS CIS, NIST, CISSP og ITIL.

Du er en dygtig kommunikator, som er vant til at formidle din viden på en let og forståelig måde. Du nyder at rådgive og tale med både interne og eksterne samarbejdspartnere – men du går heller ikke af vejen for en faglig diskussion. Du formår at kommunikere it-kompleksitet let forståeligt - det kan kræve tålmodighed, men det har du heldigvis masser af.

Samtidig er du en god og hjælpsom kollega, der spreder positiv energi. Du er tværfagligt orienteret og har gode samarbejdsevner, da det er vigtigt, at du får opbygget et stort kendskab til den interne organisation og ved, hvem du skal kontakte hvornår. Det er også vigtigt, at du har drivkraft og selvstændigt tager initiativ – du er vedholdende på den positive måde.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i It på vores karriereside.

Ønsker du et fleksibelt arbejdsliv og løbende udvikling?

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en arbejdsuge på 37 timer, en fleksibel og hybrid arbejdsdag og betalt frokostpause. Det er vigtigt, at du har tid til et liv ved siden af arbejde, samtidig med at vi lægger stor vægt på, at du kan udvikle dig i dit job. Vi arbejder derfor med løbende udviklingssamtaler og jævnlige 1:1-samtaler med din leder – så har du og din leder hele tiden fokus på din trivsel og udvikling.

Det bliver du en del af

Du bliver en del af Ledelsessekretariatet, hvor du får 24 kolleger, der arbejder med it-sikkerhed, kvalitetssikring af medicinsk software, projekter, sekretariatsbetjening og sagsbehandling. Du vil opleve et område med stort fagligt engagement, humoristiske sans og fokus på sociale relationer.

Du bliver også en del af regionens informationssikkerhedsfunktion, da arbejdet med cyber- og informationssikkerhed i koncernen drives herfra.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte områdeleder for Ledelsessekretariatet Søren Kjær på 5162 5682 eller soekjr@rm.dk.

Send din ansøgning senest den 6. februar 2022. Vi forventer at afvikle samtaler den 22. februar. Inden samtalen må du forvente at skulle lave en personprofil.

Gem job

Region Midtjylland
Publiceret: 20. januar 2022

Arbejdssted

Location Viborg