Brænder du for au­to­ma­ti­se­ring, og søger du et job med mulighed for at få ind­fly­del­se på en ny proces?


Brænder du for automatisering? Og har du lyst til at være en del af et stærkt team, der er med til at udbrede anvendelsen af automatiseret test til Region Midtjyllands kritiske kliniske og administrative systemer? Så har du muligheden nu.

Vi mangler dig, der går op i gode it-processer. Dig der synes at samarbejde, forandringsledelse og kommunikation er spændende. Og dig der samtidig har teknisk forståelse for automatisering af processer.

Du bliver en del af vores automatiseringsteam. Vi står for at udvikle framework og automatisere testcases for vores kliniske og administrative systemer. Vi har arbejdet med automatisering af test i en del år, men er lige nu i gang med at udvide og udvikle vores proces – det skal du være med til.

Opgaverne

Du skal i samarbejde med teamet videreudvikle regionens autotestproces, udbrede kendskabet til systemansvarlige og deltage i Vestdansk It-samarbejde med automatiseret test. Det betyder, at du både får nære gode kollegaer i teamet, et bredt samarbejde med mange kollegaer fra hele It-afdelingen, men du indgår også i et samarbejde med andre, der arbejder med automatiseret test fra andre regioner.

Dine opgaver består primært af at:

  • Planlægge, designe og udvikle den automatiserede testproces
  • Samarbejde med teamet om kontinuerligt at forbedre arbejdsgange og metoder
  • Arbejde sammen med testere om anvendelsen af automatiseret test
  • Kommunikere til hele organisationen omkring automatiseret test med både undervisning, oplæg og skriftlig kommunikation

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i It på vores karriereside

Hvem er du?

Du er serviceminded og har en god teknisk forståelse - og du brænder for at være med til at udvikle processer og med særlig interesse for automatiserede test. Du motiveres af velfungerende processer, der kan sikre leverance af gode it-løsninger til hospitalerne. Løsninger, der skaber kvalitet for brugerne, og dermed gavner patienterne.

Da du får en bred kontaktflade, er det vigtigt, at du er positiv og nysgerrig og kan kommunikere klart og anerkendende med mange forskellige typer kollegaer.
Det er en fordel, hvis du kan svare ja til en eller flere af disse:

  • Har erfaring med automatiseret test
  • Har kendskab til testautomatiseringsværktøjer som f.eks. TestComplete
  • Har kendskab til RPA-værktøjer som f.eks UIPath

Ønsker du et fleksibelt arbejdsliv og løbende udvikling?

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en arbejdsuge på 37 timer, en fleksibel og hybrid arbejdsdag og betalt frokostpause. Det er vigtigt, at du har tid til et liv ved siden af arbejde, samtidig med at vi lægger stor vægt på, at du kan udvikle dig i dit job. Vi arbejder derfor med løbende udviklingssamtaler og jævnlige 1:1-samtaler med din leder – så har du og din leder hele tiden fokus på din trivsel og udvikling.

Det bliver du en del af

Du bliver en del af en meget velfungerende medarbejdergruppe med 20 medarbejdere i området Test og Koordinering. Vi arbejder for bedst mulig kvalitet af it til brugerne på hospitalerne i hele regionen, og det har stor betydning for os at hjælpe vores brugere bedst muligt, så de kan løse vigtige opgaver for patienterne.

Du får kolleger, som altid er klar til at lære fra sig og skabe gode rammer for et godt samarbejde. Læringsmulighederne er derfor virkelig gode, og du får her muligheden for et job med masser af faglig sparring og udvikling.

Dine nye kollegaer er ikke kun dygtige, men har også fokus på at være hjælpsomme og imødekommende. Vi har en stor interesse for det gode arbejdsmiljø, hvilket betyder, at vi har sociale arrangementer, har et kulturudvalg og bevægelsesambassadører, der tilbyder aktiviteter til aktive pauser. 

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Lene Lund på lene.lund@rm.dk eller 2929 7847.

Send din ansøgning senest den 3. februar 2022. Vi regner med at holde samtaler den 11. februar, og du må inden da forvente at skulle lave en personprofil. 

Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

It-afdelingen består af ca. 520 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Få et indblik i vores hverdag på LinkedIn.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Gem job

Region Midtjylland
Publiceret: 20. januar 2022

Arbejdssted

Location Aarhus