IT-Revisor til Grant Thornton


Har du lyst til at beskæftige dig med IT-revision af allerhøjeste kvalitet?

Vi vækster i Grant Thorntons IT Audit & Advisory, og søger derfor en erfaren kollega, der ønsker at styrke både Grant Thornton, IT revisionsteamet samt egen faglighed.

I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af it-erklæringer, dataanalyse til understøttelse af finansiel revision, Cybersikkerhed og EU-persondataforordningen. Derudover yder vores afdeling også bistand i form af rådgivning og sparring til kunder, fx gennemgang af IT-anvendelse, IT-projekter og IT-strategi / politikker. Vi går højt op i at være værdiskabende for kunderne, der typisk er i SMV-segmentet. Vores kunder er optaget af at inputtet via revision og rådgivning skal være præget af indsigt og sparring, så de oplever, at der er muligheder i IT løsninger og hvordan deres virksomhed med IT styrkes og samtidig vækster.

Du vil blive del af et erfarent team, hvor den tætte kontakt med kunde er i centrum. Du vil i høj grad få ansvar for planlægning, udførsel og opfølgning på opgaver, og dermed være den betroede rådgiver, der skal kunne svare på alt. Du vil opleve, at arbejdsopgaverne varierer meget, og der er aldrig to dage, der er ens. Da du får stor indflydelse på, hvordan opgaver løses, forventer vi også, at du forholdsvist hurtigt selv kan gennemføre opgaver hos kunden.

Der er flere veje til jobbet, og vi håber og forventer, at du

 • har en bachelor indenfor IT.
 • har 2-4 års erfaring fra IT-revision, IT-sikkerhed eller cybersikkerhed.
 • har certificeringer inden for IT Sikkerhed eller IT-revision (CISA, CISM, CISSP eller lign.) eller lyst til at tage dem.
 • har kendskab til ISO2700x og ITiL / COBiT og gerne GDPR.
 • har lyst til at lede og gennemføre revisioner selvstændigt med tæt kontakt til kunden.
 • er god til engelsk og dansk på forhandlingsniveau.
 • er en teamplayer, der også kan arbejde selvstændigt.
 • er villig til at videreuddanne dig indenfor IT-revision, cybersikkerhed og IT-anvendelse.
 • er kvalitetsbevidst, udadvendt og kundeorienteret.

Da IT aldrig står stille ved vi, at der er behov for uddannelse, udvikling og faglig sparring. Dette belønnes sammen med muligheden for at arbejde sammen med vores kontorer rundt om i verdenen.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, kan vi til gengæld tilbyde

 • en karriere i en spændende, udfordrende og ansvarsfuld stilling i en internationalt orienteret virksomhed
 • attraktive forhold, herunder en god lønpakke samt talrige faglige og sociale aktiviteter
 • og ikke mindst et uformelt, sjovt og inspirerende miljø med gode kollegaer

Det er vigtigt, at du bidrager til at fastholde og udbygge en god stemning, da dette betyder engagerede medarbejdere og glade kunder. Du vægter kvalitet, tager selv initiativ og har forståelse for, at der i nogle perioder kan være travlt. Samtidig har Grant Thornton stor respekt for, at du også har et privatliv, der skal udleves.

Startdato: Snarest muligt.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Grønning-Kjærgaard på telefon 28 49 49 27. Ansøgninger sendes elektronisk via "Søg jobbet her". Husk at vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbeviser og eventuelle referencer – gerne som én samlet fil.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send den så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!


Om Grant Thornton 

Grant Thornton er en dansk revision- og rådgivningsvirksomhed med internationalt netværk, og er repræsenteret med mere end 47.000 ansatte i 140 lande. I Danmark er de ca. 300 medarbejdere og vokser løbende. Vi har kontorer i historiske og charmerende bygninger som er topmoderne og beliggende på Østerbro i København og Hillerød. Vi har endvidere tæt samarbejde med Grant Thorntons afdelinger i Malmø og Helsingborg.

Se evt. denne 2 min film om at arbejde hos Grant Thornton, hvis du er nysgerrig.

Gem job

Grant Thornton
Publiceret: 20 January 2022

Arbejdssted

Location København