System­spe­ci­a­list – GIS og Location In­tel­li­gen­ce-løsninger


Det er din opgave at sikre, at kundens GIS-løsninger kører optimalt!

People Company søger for Geoinfo A/S en udadvendt, erfaren og kundeorienteret ArcGIS Enterprise-systemspecialist til landets førende softwaredistributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS). Det handler om drift, overvågning, systemsupport, systemarkitektur, implementeringsprojekter og konsulentopgaver hos vore kunder og internt i organisationen – og det handler om arbejdet med at transformere geografiske data af enhver slags til værdi.

Geoinfo A/S er den nationale distributør i Danmark, Færøerne og på Grønland for Esri – verdensleder inden for GIS. Software fra Esri har bl.a. gjort det muligt for Johns Hopkins University og Statens Serum Institut (SSI) at levere informationer om COVID19-pandemiens udbredelse. Geoinfo A/S servicerer en meget bred kundebase af både offentlige og private kunder. Geoinfo A/S er en IT-virksomhed med fokus på software leverancer og tilhørende konsulentydelser med udgangspunkt i Esri ArcGIS-platformen.

Jobbet:

Du vil blive en del af Enterprise teamet i konsulentafdelingen med arbejdssted i Glostrup eller Kolding. En væsentlig arbejdsopgave bliver at deltage i leverancen af Geoinfos System- og Driftsservice, hvor vi hjælper med at designe og drive ArcGIS-platformen på kundens egen infrastruktur eller eksempelvis i Azure eller Amazon Cloud. Det sker blandt andet ved overvågning, håndtering af hændelser via remote-adgang og ved løbende automatisering af vedligehold, der kan forebygge hændelser. Udover system- og driftsarbejdet deltager du i en lang række opgaver for kunder – både på egen hånd og som del af et større projektteam, hvor dine indsatser tager udgangspunkt i dine styrker på ArcGIS Enterprise.

Vores Enterprise team arbejder med mange forskellige teknologier og områder – følgende liste er ikke udtømmende:

 • ArcGIS Enterprise-installation, konfiguration og administration
 • Databasemiljøer (Microsoft SQL Server, Oracle og PostgreSQL)
 • REST-services og API’er
 • Sikkerhed (certifikater, firewalls, proxy m.m.)
 • Enterprise Architecture (EA)
 • Deployering og Overvågning
 • Performance- og stress-test
 • Analyser med Fiddler, WireShark og log
 • Cloud, IoT og Scripting med Python, Notebooks, Pandas m.m.

Et væsentligt område, hvor vi forudser stor vækst, og hvor du kan blive en nøgleperson, er ArcGIS Enterprise på Kubernetes, hvor Esri i den seneste periode har frigivet nye, Cloud Native-versioner.

Din baggrund og kvalifikationer:

 • Det er helt oplagt, at du har nogle års god og solid erfaring med ArcGIS-platformen - især ArcGIS Enterprise, ArcGIS Server og geodatabaser. Dette må meget gerne være suppleret af et godt kendskab til IT-infrastruktur, relationsdatabaser, IT-sikkerhed m.m. Uddannelse eller efteruddannelse, som understøtter disse ting vil være et plus
 • Du skal trives i et miljø, hvor nogle dage er fyldt med mange forskellige opgaver, mens der andre dage er behov for fordybelse i en enkelt udfordring
 • Som person er du udadvendt og positivt indstillet til at prøve og lære nyt, du er struktureret, overholder deadlines, er kvalitetsbevidst, er selvstartende, følger opgaverne til dørs, og så er du god til – og har lyst til – at sætte dig ind i nye programmer og systemer
 • Du er skarp, velformuleret i såvel skrift som tale både på dansk og engelsk, og sidst, men ikke mindst, så er du en person, som sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet og undervejs i en hektisk hverdag oftest ses med et smil på læben og i højt humør.

Geoinfo tilbyder:

 • Et spændende, udviklende job, hvor dit bidrag kan være med til at sætte et markant fingeraftryk på vores samfund, og hvor du får mulighed for at sætte dit præg på hverdagen
 • Et godt arbejdsmiljø - det skal være sjovt at gå på arbejde og det er det i Geoinfo, der flere år i træk er kåret til en af Danmarks bedste arbejdspladser i kategorien mindre IT-virksomheder af Great Place to Work
 • Du bliver en del af en handlekraftig, solid virksomhed med nogle sunde værdier og kommer til at arbejde tæt sammen med dine øvrige kollegaer, dels på hovedkontoret i Glostrup og dels i afdelingerne i Kolding og Ålborg – og fra tid til anden også kolleger/samarbejdspartnere fra andre lande. Der vil være beskeden rejseaktivitet (primært i Norden og EU, men ture til USA forekommer også, når COVID19-situationen igen tillader det)
 • Masser af spændende udfordringer af såvel faglig som personlig karakter og gode udviklingsmuligheder (både internt i Danmark og internationalt i andre Esri-organisationer)
 • Ordnede forhold og lønpakke efter kvalifikationer med en god fast løn, pensionsordning med en udvidet helbredssikring, fleksordning, bonusordning og kantineordning mv.
 • Tiltrædelse snarest muligt efter aftale

Interesseret? – vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning og dit opdaterede CV til os hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jens Peter Sørensen, People Company på telefon 2146 1711 / via mail jps@peoplecompany.dk. Geoinfo A/S bliver ikke orienteret om din ansøgning uden forudgående aftale. Du er også velkommen til at kontakte Teamlead for Enterprise Torben Vidding Willadsen på mobil 6120 6460 / via mail TorbenVW@geoinfo.dk eller Konsulentdirektør Bent Breintoft på mobil 6120 8245 / via mail BentB@geoinfo.dk.


Om Geoinfo A/S

Geoinfo A/S er et konsulenthus og dansk distributør af verdens førende geografiske informationssystem, ArcGIS fra det amerikanske firma Esri. Geoinfo leverer markedets bedste løsninger til geografisk analyse, visualisering og optimering og tilbyder software, projekter, systemudvikling, konsulentydelser, service og support, GIS- og datastrategiudvikling, kurser og kompetenceudvikling. Geoinfo samarbejder med mere end halvdelen af de danske kommuner og de fleste statslige styrelser. Geoinfo hjælper med digital transformation, effektivisering og optimering ved hjælp af data og geografiske analyser. Virksomheden er grundlagt i 1993 og har ca. 50 ansatte fordelt på lokationer i Glostrup, Kolding og Aalborg. Virksomheden er ejet af det norske selskab Geogroup. Læs mere om Geoinfo A/S på geoinfo.dk.

Gem job

People Company søger for Geoinfo A/S
Publiceret: 18. marts 2022

Arbejdssted

Location Glostrup eller Kolding