Stu­den­ter­med­hjæl­per til IT og ad­mi­ni­stra­ti­ve opgaver


Er du studerende på en videregående uddannelse, og kunne du tænke dig et relevant studiejob, hvor du kan få praktisk erfaring? Vi søger en studentermedhjælper med flair for IT og administrativt arbejde.

Du vil blive en del af i Anlægsdivisionens område Spor- og Broprojekter. Området gennemfører vi detailprojektering og udførelse for en lang række store og mindre anlægsprojekter på banen.

Du vil blive ansat på Banedanmarks kontor på Lumbyesvej 34 i Fredericia.

Du forventes at kunne arbejde 10 timer om ugen.

Løsningsorienteret og samarbejdsvillig

Dine opgaver vil være blandede administrative opgaver og hjælpe resten af afdelingen med forefaldende kontorarbejde – herunder opsætning af IT-udstyr, opsætning/opdatering af telefoner iPads m.m. Du vil derfor også samarbejde med IT-afdelingen med at følge op på fejlmedlinger og afhjælpning til dørs.

Du skal arbejde i flere typer software bla. Office-pakken, sharepoint m.m. med opdatering af diverse oversigter, lister osv.

Som studentermedhjælper vil du få erfaring med håndtering af IT-udfordringer og kommunikation omkring IT med brugere. Opgaverne kan også rumme udarbejdelse af vejledninger og processer samt korrekturlæsning og kvalitetssikring. Derudover vil du få erfaring i, hvordan det er at agere i og forstå en større organisation.

Serviceorienteret med flair for IT

Du er i gang med en videregående uddannelse. Det er fordel, hvis du tidligere har arbejdet med IT og/eller administrative opgaver i et andet studiejob, men det er ikke et krav. Du vil blive oplært og vejledt i tæt samarbejde med dine kolleger, så du bliver i stand til at løse de opgaver, du får.

Derudover forventer vi, at:

  • Du har flair for IT og trives med at arbejde med opsætning og opdatering.
  • Du er struktureret og pligtopfyldende.
  • Du er serviceorienteret og tager udfordringer med et smil
  • Du har gode samarbejdsevner.
  • Du går til opgaver med en praktisk og løsningsorienteret tilgang.  

Løn

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, der er 127,70 kr. i timen. 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt områdechef Lars Blædel Riemann. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. 

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg jobbet her” og følger instruktionerne.

Ansøgningsfrist: 10-02-2022

Kontakt os

Lars Blædel Riemann 
Områdechef Spor- og Broprojekter
lbri@bane.dk
21843381


Banedanmark er en styrelse under Transportministeriet med over 2.000 medarbejdere. Vores hovedkontor ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele Danmark. Vi har ansvaret for den danske jernbane. Det betyder, at det er os, der styrer togtrafikken og informerer om den på skærme og højttalere på stationerne på fjernbanen.

Vi vedligeholder banen og udfører milliardstore jernbaneprojekter, der til sammen er med til at forme fremtidens bæredygtige jernbane.

Gem job