Backend-udvikler til soft­war­e­v­irk­som­hed


Vil du være med til at videreudvikle på ELISA - softwarerobotten, der gør det nemt for fysiske og digitale retailers at sælge på de sociale medier? Her har de fundet nøglen til fremtiden, og nu kan du komme med på rejsen.

Vores kunde ELISA søger en backend-udvikler, der vil være med til at sikre skalerbarhed og stabilitet i den fremtidige backbone af liveshopping. Du vil få en central og meget vigtig rolle i ELISA og arbejde tæt sammen med de øvrige udviklere – hvoraf en af dem har opfundet softwarerobotten. Dine primære opgaver bliver:

  • Udvikling og vedligeholdelse af integrationer med e-commerce platforme, fragtsystemer, betalingssystemer og andre interne og eksterne services
  • Udvikling og vedligeholdelse af integrationer med sociale netværk
  • Håndtering af enorme mængder trafik
  • Udvikling af nye forretningsområder og features i tæt samarbejde med UX-teamet

Hos ELISA er der ingen gamle systemer, der skal ryddes op i. Her kommer du til at arbejde med moderne teknologier. Der arbejdes agilt i teamet.

Du tilbydes

En spændende stilling i en dynamisk virksomhed fri af gamle og rigide systemer. Her er alle lige, organisationen flad og stemningen let. Har du en idé – så del den endelig! Her bliver du hørt og set - og dine meninger og ideer vægtes meget højt. Du kommer med på en vækstrejse, og du vil få stor indflydelse på ELISAs succes. ELISA er gode til arrangementer - lige fra en fredagsøl og pool på Sharks til en omgang padel tennis. Derudover afholder de naturligvis en solid julefrokost.

Hovedkontoret ligger i Aarhus, hvor du vil få kontor sammen med 8 andre. P.t. er der 12 ansatte, og de er i fuld gang med at ansætte flere.

Hvem er du?

Du er en meget erfaren backend-udvikler, der har erfaring med at arbejde i Node.js og eventuelt TypeScript. Har du arbejdet med dokumentorienterede databaser og Vue.js, er det et plus. Det er også en fordel, hvis du har erfaring i at arbejde med hybrid app-udvikling, SaaS (software as a service), streaming samt Google Firebase.

Som person er du typen, der byder ind, tager ansvar og er løsningsorienteret. Du er ikke bange for at sige din mening, heller ikke hvis det ikke er den samme som din chefs. Og du gør det på en konstruktiv måde. Derudover har du humor, en positiv indstilling, drive - og så kan du slet ikke lade være med at engagere dig.

Endelig er du dygtig til engelsk både på skrift og i tale.

Om ELISA

ELISA – Easy Live Sales er en softwarevirksomhed, der har udviklet en software, der gør det nemt for både fysiske og online retailers at sælge deres varer på de sociale medier. ELISAs kunder sælger via livestreams på Facebook eller stories på Instagram, hvor robotten gør det nemt for butikken at holde styr på ordrer via integrationer med andre systemer samtidig med, at den gør det helt enkelt for butikkens kunder at gennemføre købet. Du kan læse mere på ELISAs hjemmeside: https://elisa.io/en/

Er du nysgerrig?

Lyder denne stilling som noget for dig, så tøv ikke med at få trykket på ”Søg jobbet her”. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne Sofie Kvisgaard, Bloom Rekruttering på ask@bloom.dk. Du er også velkommen til at ringe på 27207336.

Gem job

Bloom søger for Elisa
Publiceret: 20 February 2022

Arbejdssted

Location Aarhus