Engageret Business Analyst til Forskuds­op­gø­rel­sen


Vil du være en del af teamet bag en helt central samfundsopgave - at levere Forskudsopgørelsen og Ejendomsværdibeskatning til 5 mio. skatteydere i Danmark? Har du lyst til at arbejde med at koble forretningen med IT i en kompleks organisation med stor variation i opgaverne?  Så er du måske vores nye kollega i Forskud og Bolig

Som Business Analyst kan du se frem til at indgå i et team af engagerede og erfarne medarbejdere, der er ansvarlige for, at de nye lovtiltag, der kommer, udvikles og implementeres i Forskudsopgørelsen og Ejendomsværdibeskatningen, som hvert år skal sikre borgerne korrekt skatteberegning af over 500 mia. kr.

Du bliver en del af kontoret Forskud og Bolig, som har it- ansvaret for Forskudsopgørelsen og Ejendomsværdibeskatningen.

”Hos os lægger vi stor vægt på trivsel og arbejdsglæde. Vi støtter op om, at du bliver løftet fagligt, og at dine kompetencer bliver anvendt i jobbet”, siger din kommende kollega Team- og fagkoordinater Claus Hjorth.

Transformation til agile principper og udviklingsopgaver

Du kommer til at arbejde i et it-fagligt stærkt udviklings- og styringskontor, der skal til at gennemgå en transformation fra traditionelle udviklingsmetoder til agile principper. Vores opgave er i samarbejde med forretningen at implementere lovkrav og andre forretningsmæssige behov i Forskudsopgørelsen og Ejendomsværdibeskatningen. Dit hovedfokus er den årlige Forskudsopgørelse og Ejendomsværdibeskatning og mindre udviklingsopgaver. Du vil kun i mindre omfang blive involveret i de store tværgående Ejendoms- og beskatningsprojekter.

Vi arbejder tæt sammen med vores søsterkontor, der har ansvaret for Årsopgørelsen, da vores arbejde ifm. lovkrav ofte rammer begge områder.

Samarbejde og høj faglighed

Gennem samarbejde med forretningen og it-leverandører er du med til at analysere, specificere, og teste komplekse it-løsninger på nogle af Skatteforvaltningens største og mest vigtige it-systemer. Du deltager ligeledes i udviklingen af automatiserede test. Hos os indgår du i et fagligt stærkt fællesskab med andre Business Analysts, projektledere, systemarkitekter, informationsarkitekter, testspecialister, agile ledere, økonomer og jurister. Faglighed er i højsædet og omgangstonen er uformel og imødekommende.

Grundig on-boarding

Som en del af en højt specialiseret it-organisation med over 1.000 kolleger er det vigtigt for os, at vores medarbejdere har den seneste og mest relevante viden, så vi kan løse vores opgaver optimalt. Du kan derfor se frem til at gennemgå et uddannelsesprogram inden for en række fagområder ligesom vi løbende aftaler hvordan vi kan understøtte din faglige og personlige udvikling.

Vi har høj grad af fleksibilitet, hvor der er mulighed for at balancere arbejds- og familieliv.

Spændende samfundsopgave med bred kontaktflade

Som Business Analyst har du lyst til at deltage i arbejdet med at sikre, at Forskudsopgørelsen og Ejendomsbeskatningen samt Årsopgørelsen er stabile og effektive systemer.

Du har kontakt til mange interessenter, herunder især Vurderingsstyrelsen og Skattestyrelsen og vores it-leverandører.

Dine primære opgaver er:

  • At være bindeled mellem forretning og it-leverandører, herunder deltage i at udvikle samarbejdet og etablere nye processer
  • Udarbejdelse af kravspecifikationer og Indgå i test af de bestilte rettelser
  • Løbende opfølgning på mindre igangværende udviklings- og driftsopgaver på både fremdrift og økonomi
  • Formidle og kvalitetssikre information om opgaver og systemer
  • Håndtering af incident og changes

Samarbejde og it-forståelse

Du har gerne minimum 3-5 års erfaring fra en lignende stilling i en større organisation i offentligt eller privat regi. Du trives med kompleksitet, både teknisk og organisatorisk. Du har en god it-forståelse og stor interesse for at arbejde sammen med it-leverandører og arbejde med tekniske-, lovmæssige- og forretningsmæssige krav.

Du forstår at skabe tillid hos både kollegaer og andre samarbejdspartnere samtidig med, at du stiller krav for altid at opnå det bedst mulige resultat. Du får en stor kontaktflade, og du skal derfor kunne arbejde selvstændigt på alle niveauer. Derudover har du både øje for detaljen og kan samtidig bevare overblikket.

Du får her mulighed for at indgå i nogle af Danmarks største it-projekter, og det stiller krav til dine samarbejds- og kommunikationsevner, din strukturforståelse og din evne til at arbejde med forandringer i en stor organisation.

”Fordi vi har så mange forskellige fagområder i vores kontor, skaber det et arbejdsmiljø, hvor læring og videndeling virkelig er i højsædet. Vi arbejder sammen på kryds og tværs, og det øger kvaliteten i alt vi laver. Og så er vi er gode til at hjælpe hinanden, og det skaber også en rigtig god arbejdsglæde” fortæller din nye kontorchef Ann Jensen og fortsætter ”Som leder tror jeg på at give ansvar og vise tillid. Det mener jeg fremmer samarbejdet og sparringen med dig og understøtter dig i din personlige og faglige udvikling”.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse senest d. 06.02.2022 via linket ”søg stillingen”. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Ann Jensen på tlf. 72 37 37 83. Der kan indgå personanalyse og logisk test i rekrutteringsprocessen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er skatteministeriet med tilhørende institutioner. Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Dit arbejdssted er Nybrovej 110, 2800 Kongens Lyngby.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen  

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af Skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Gem job