Junior backend-udvikler til succesrig dansk finansiel virk­som­hed


Barona søger på vegne af Solitwork A/S en junior backend-udvikler til enten København eller Århus!

Solitwork arbejder med at løse de komplekse behov i finansielle virksomheder ved at levere State-of-the-art digitale finansielle løsninger til CFO'en. Teknologi er kun den ene halvdel af en vellykket digitalisering af økonomifunktionen og for at opnå den fulde værdi af denne digitalisering spiller mennesker og kompetencer derfor en stor rolle i at sikre denne transformation. Og det er her du kommer ind i billedet!

Som medarbejder hos Solitwork bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab med en masse gode kolleger, hvor der er højt til loftet og der arbejdes tæt sammen på tværs af fagområder, kompetencer, teams og lokationer. Kunderne er nogle af de største danske erhvervsvirksomheder, og Solitwork møder kunderne med løsninger der ikke går på kompromis med kvaliteten. Du vil helt sikkert blive udfordret i jobbet og du vil uden tvivl udvikle dig i takt med dette.

Hvad kommer du med:

  • Microsoft tech stack (SQL / Azure / C#)
  • Du arbejder naturligt sammen med andre fagligt dygtige kolleger
  • Naturlig lyst til at lære nyt og tage nye teknologier i brug
  • Appetit på at arbejde med store datasæt

Hvad kan Solitwork tilbyde dig:

  • En konkurrencedygtig lønpakke
  • Gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt
  • Udfordrende arbejdsprojekter for nogle af Danmarks største virksomheder
  • Fantastiske kontoromgivelser og faciliteter i København og Århus

Arbejdssted kan være København eller Århus

  • København: Toldbodgade 51B.
  • Århus: Aahave Parkvej 31.

Barona IT varetager denne rekruttering på vegne af Solitwork og du søger jobbet via linket. Vi giver svar indenfor to arbejdsdage om du er i betragtning til jobbet.

Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte Country Manager Denmark, Steen Damkier, på steen.damkier@barona.dk eller 2729 7010.


Barona IT er en nordisk virksomhed som fokuserer på resourcing, rekruttering og service løsninger inden for IT. Vores forretning består af to hovedfokusområder – at skabe den bedste kundeoplevelse inden for teknisk support, og at hjælpe vores kunder til at finde de bedste IT-ressourcer. For at kunne have succes i disse serviceområder, arbejder vi hver dag på at forbedre os og blive bedre som arbejdsgiver for vores ansatte. Dette gør os i stand til at tilbyde vores netværk de mest interessante jobmuligheder. Barona IT ansætter 800 IT-eksperter om året.

Gem job

Barona IT ApS
Publiceret: 24. januar 2022

Arbejdssted

Location København eller Aarhus