Bliv graduate i IT & Digital In­nova­tion


Er du uddannet kandidat i 2021 eller 2022, og er du klar til at udfordre din viden inden for IT? Er du nysgerrig på at arbejde med Agile IT og IT-governance eller måske emner som IoT, machine learning og AI?

Og kunne du tænke dig at tage del i den digitale transformation og grønne omstilling i en stor koncern?

”Vi er klar til at udfordre det, vi plejer at gøre. Du kan være med til at skabe forandringen.” – Virginia Købke, funktionschef i IT & Digital Innovation.

Sæt strøm til din karriere  

Andel er ejet af andelshavere og er én af Danmarks ledende energi- og fibernetkoncerner. Hos os, hvor grøn omstilling og digitalisering er på dagsordenen, er der hele tiden behov for udvikling af nye løsninger, processer og forretningsgange. Forandringer kræver pejlemærker, og vores er fællesskab, fremdrift og fremsyn.  

Som graduate hos os indgår du i et 2-årigt skræddersyet forløb, hvor du undervejs deltager i spændende opgaver og udviklingsprojekter, der er centrale for vores forretning. Efter de 2 år kan du regne med at have omsat din teoretiske viden til praksis og udviklet både generalist- og stærke specialistkompetencer. 

Som en del af Andels graduateprogram prioriterer vi, at du får en fast mentor, og at du er i løbende sparring med afdelingsledere og vores HR. Derfor kan du være sikker på, at du udvikler dig fagligt og personligt.

Prøv kræfter med agile IT, automatisering, robotics og meget mere

Over de næste to år vil du bidrage til at forbedre IT-ydelser på tværs af vores forretningsområder samt planlægge og implementere nye teknologiske løsninger i samarbejde med over 200 dygtige kolleger.  

Du vil bruge størstedelen af tiden i 3 af vores mange IT-afdelinger, der er placeret i Virum eller Haslev. Vi regner med, at du vil være 8 måneder i hver afdeling, men der kan være mulighed for at forblive på én lokation afhængig af dine interesser, projekter og bopæl. Du får ligeledes flyverplads stillet til rådighed på vores andre lokationer, hvis du skal deltage i særlige projekter.

Målet er, at du på sigt kan udfylde en rolle inden for forretningsområdet IT & Digital Innovation.

“Vi har haft stor succes med vores 2 nuværende graduates i Andel IT & Digital Innovation. De har bidraget med ny viden og erfaring og er hurtigt blevet en vigtig del af deres afdelinger.” – Virginia.

Undervejs kan du se frem til at dykke ned i og lære mere om én eller flere af følgende:

 • forbedring af vores interne help desk-processer sammen med vores IT Operations 
 • agile IT-udviklingsprocesser sammen med et at vores agile udviklingsteams
 • automatiseringen af processer sammen med vores Robotics-team
 • udvikling af data sammen med vores Analytics-team
 • implementering af nye IT-systemer og generel governance og struktur i IT-organisationen.

Er du cand.polyt., cand.it eller tilsvarende? 

Det er lige dig, vi leder efter, hvis du har: 

 • en kandidatgrad (eller får det i 2022) inden for IT
 • viden om disruptive teknologier, f.eks. IoT, machine learning og AI
 • en bred forståelse for, hvordan IT understøtter forretningen
 • erfaring med Microsoft Office 365-værktøjer – erfaring med MS Power Apps og Power Automate er et plus
 • afprøvet dine evner i et relevant studiejob eller andre relevant rammer – erfaring er dog ikke et krav.

Tænk ud af boksen med Andel

Vi er klar til at udfordre vores status quo, og som graduate kan du være med til det ved at udvikle nye processer og opsøge ny viden. For at lykkes er det vigtigt, at du:

 • tør tage initiativ og er selvkørende nok til at drive dine processer i mål inden for givne deadlines
 • er glad for at sparre og for at lære af dem omkring dig
 • trives i et miljø med et højt tempo
 • er exceptionelt god til at finde løsninger og omsætte ideer til muligheder.

Et graduateprogram med energi 

Du bliver en del af vores graduatenetværk, som mødes jævnligt og vil give dig kontakt til andre dygtige graduates på tværs af organisationen. På den måde møder du andre, der lige er startet i jobbet, og lærer om andre af Andels mange forretningsområder end netop der, hvor du bliver ansat. 

For at give dig mest overskud i hverdagen har vi også sørget for en række fordele til dig. Du kan deltage i frokostordning, massageordning, medarbejderforeninger og sociale aktiviteter, og vi har fitnessrum på alle vores lokationer.  

Vores kontorer ligger tæt på tog- og busforbindelser, så du nemt kan komme til og fra arbejdet. Er du i bil, er der parkeringspladser til rådighed for dig.  

Hvis du har behov for det, er der mulighed for fleksible arbejdstider samt hjemmearbejde en gang imellem, og vi hjælper gerne med at opsætte en god hjemmearbejdsplads med betalt internet til dig. 

Vil du med på rejsen? 

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning, dit CV og dit eksamensbevis via nedenstående link hurtigst muligt og senest d. 9. februar 2022. Er du endnu ikke færdiguddannet, kan du sende dit foreløbige karakterudskrift med i stedet.  

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Virginia Købke, Funktionschef i IT & Digital Innovation, på tlf. 20 20 46 96.  Har du spørgsmål til graduateprogrammet, kan du kontakte HR-partner Jette Lau Eriksen på 21 75 65 44. 

Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Går du videre efter første samtale, vil du til anden samtalen få en mindre case, du skal forberede dig på inden. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi har alle en andel i energien

Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse. 

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi har 1.700 kolleger, der tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber, Clever, Energi Danmark, Fibia og SEAS-NVE, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum.

Gem job

Andel Holding A/S
Publiceret: 24. januar 2022

Arbejdssted

Location Virum