Bliv graduate i Data Science


Er du uddannet kandidat i 2021 eller 2022, og kunne du tænke dig at få praktisk erfaring med dataanalyse, udvikling af datamodeller og algoritmer, automatisering og big data?

Som graduate hos os får du mulighed for at arbejde med data science midt i den grønne omstilling. Det betyder, at du kan være med til at skabe indsigt i fremtiden i forhold til elbiler, varmepumper og meget andet gennem smart dataanvendelse. 

”Du er med til at konvertere data til viden – en viden, der skal bruges til at bygge fremtidens elnet.” – Frederik Dalgård Andersen, funktionschef i Porteføljestyring og Netplanlægning.

Sæt strøm til din karriere 

Andel er ejet af andelshavere og er én af Danmarks ledende energi- og fibernetkoncerner. Hos os, hvor grøn omstilling og digitalisering er på dagsordenen, er der hele tiden behov for udvikling af nye løsninger, processer og forretningsgange. Forandringer kræver pejlemærker, og vores er fællesskab, fremdrift og fremsyn. 

Som graduate hos os indgår du i et 2-årigt skræddersyet forløb, hvor du undervejs deltager i spændende opgaver og udviklingsprojekter, der er centrale for vores forretning. Efter de 2 år kan du regne med at have omsat din teoretiske viden til praksis og udviklet både generalist- og stærke specialistkompetencer.

Som en del af Andels graduateprogram prioriterer vi, at du får en fast mentor, og at du er i løbende sparring med afdelingsledere og vores HR. Derfor kan du være sikker på, at du udvikler dig fagligt og personligt.

Kom helt ind og tæt på al vores data

Du får kontor i Virum, hvorfra du sammen med dine kolleger i IT & Data samt Net Data Analyse bygger værktøjer og laver dataanalyser. På samme tid kan du med din friske teoretiske viden opnået gennem dine studier bidrage med innovative tilgange til dataanvendelse.

“Du kommer til at arbejde tæt sammen med IT og mange andre forretningsområder, som anvender data og løsninger. Så du har virkelig gode muligheder for at komme vidt omkring i forretningen og skabe et bredt netværk med mange kolleger med forskellige faglige baggrunde.” – Frederik.

Med særligt fokus på analyser, datahåndtering og programmering kan du være med til at:

 • anvende, analysere og modellere store og komplekse datasæt
 • udvikle og optimere vores Azure platform til forskellige analyseformål
 • udvikle og implementere dataanalyser, applikationer og dashboards, som kan understøtte beslutninger og processer.

Har du et særligt talent for dataanalyser?

 • Du har en kandidatgrad (eller får det i 2022) inden for data science, informationsteknologi, business analytics, datalogi, civilingeniørfaget eller tilsvarende.
 • Du kan arbejde med data fra forskellige databaseteknologier, fx MS SQL, Azure Cloud og Oracle.
 • Du har gerne erfaring med programmering i Python, R, Scala, Spark eller lignende.
 • Det er en fordel, hvis du har arbejdet med databaser og analyse af store mængder data.

Tænk ud af boksen med Andel

Vi er klar til at udfordre vores status quo, og som graduate kan du være med til det ved at udvikle nye processer og opsøge ny viden. For at lykkes er det vigtigt, at du:

 • tør tage initiativ og er selvkørende nok til at drive dine processer i mål inden for givne deadlines
 • er glad for at sparre og for at lære af dem omkring dig
 • er systematisk i dit arbejde og enormt god til at finde løsninger og omsætte ideer til muligheder
 • trives med at arbejde under frie rammer men imod et fælles mål – både i et team og på egen hånd
 • har interesse for at forstå, hvad der sker i elnettet, og hvordan dit arbejde skaber værdi for de forskellige områder i den del af Andel-koncernen.

Et graduateprogram med energi

Du bliver en del af vores graduatenetværk, som mødes jævnligt og vil give dig kontakt til andre dygtige graduates på tværs af organisationen. På den måde møder du andre, der lige er startet i jobbet, og lærer om andre af Andels mange forretningsområder end netop der, hvor du bliver ansat.

For at give dig mest overskud i hverdagen har vi også sørget for en række fordele til dig. Du kan deltage i frokostordning, massageordning, medarbejderforeninger og sociale aktiviteter, og vi har fitnessrum på alle vores lokationer. 

Vores kontorer ligger tæt på tog- og busforbindelser, så du nemt kan komme til og fra arbejdet. Er du i bil, er der parkeringspladser til rådighed for dig. 

Hvis du har behov for det, er der mulighed for fleksible arbejdstider samt hjemmearbejde en gang imellem, og vi hjælper gerne med at opsætte en god hjemmearbejdsplads med betalt internet til dig.

Vil du med på rejsen?

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning, dit CV og dit eksamensbevis via nedenstående link hurtigst muligt og senest d. 9. februar 2022. Er du endnu ikke færdiguddannet, kan du sende dit foreløbige karakterudskrift med i stedet. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Frederik Dalgård Andersen, funktionschef i Porteføljestyring og Netplanlægning, på 30 31 28 95. Har du spørgsmål til graduateprogrammet, kan du kontakte HR-partner Jette Lau Eriksen på 21 75 65 44.

Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Går du videre efter første samtale, vil du til anden samtalen få en mindre case, du skal forberede dig på inden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi har alle en andel i energien

Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse. 

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi har 1.700 kolleger, der tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber, Clever, Energi Danmark, Fibia og SEAS-NVE, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum.

Gem job

Andel Holding A/S
Publiceret: 24. januar 2022

Arbejdssted

Location Virum