Content Creator & SoMe-stu­den­ter­med­hjæl­per


Er du god til at formulere dig og brænder du for at skrive? 

Kunne du tænke dig at være med til at bygge et brand op på sociale medier? Vil du være en del af en global teknologi virksomhed og få indsigt i hvordan man digitaliserer internationale brands? Hvis ja, så tilbyder vi et studierelevant job, hvor du får ansvaret for vores kommunikation på sociale medier.

Hvad vil du arbejde med og hvad giver vi dig?

Vi søger en dygtig formidler og kreativ studentermedhjælper der kan bringe vores SoMe strategi og ’presence’ til nye højder. Som studentermedhjælper i Capgemini, får du al den hjælp og opbakning du har behov for – du er aldrig alene! Du vil sidde med ansvaret for vores SoMe og Content strategi og planlægning, herunder eksekveringen, selvfølgelig med hjælp fra hele marketing-teamet.

Og skulle du have interesse i at udforske nye content formater, samarbejder (influencer) og kanaler, så er der rig mulighed for det. Derudover vil du igennem dit samarbejde med resten af teamet få mulighed for at opbygge kompetencer og viden inden for forskellige typer af kommunikation og marketing discipliner.

Du vil blive en del af vores danske, og dermed vores Nordisk marketing-team, der arbejder med story telling, branding, employer branding, demand generation kampagner, konferencer og events, content marketing, PR, marketing automation, Google produkter, Account Based Marketing (ABM), esport m.m. Vi er kreative og har fokus på, at levere den bedste customer experience online, såvel som offline.

Du vil rapportere direkte til den danske marketingdirektør, og under vejledning sidde med ansvaret for vores SoMe kommunikation. Det indebærer bl.a.:

 • Udvikling af nye koncepter og kampagner
 • Tekstforfatning – korte tekster såvel som artikler og historier
 • Kommunikation på sociale medier
 • Indsamling, analyse og rapportering af marketing data
 • Korrekturlæsning
 • Udvikle dine analytiske kompetencer og vores eksterne kommunikation
 • Koordinering af content-planer med det Nordisk SoMe-team

Dine kvalifikationer

 • Du læser på en kommunikationsfaglig uddannelse, og har +1 år tilbage af din uddannelse.
 • Du er en dygtig skriftlig formidler og besidder stærke kommunikationsevner på både dansk og engelsk.
 • Du er hjemmevant i digitale kommunikationsformer og kanaler, og ved hvad der fungerer på de forskellige kanaler.
 • Du er ambitiøs, proaktiv, har et godt drive og et højt energiniveau.

Hvem er Capgemini og hvad laver vi?

Capgemini er en organisation med mere end 300.000 medarbejdere i 50 lande, som rådgiver og implementerer innovative digitale løsninger til både det offentlige og en række af verdens største globale brands. I Danmark er vi små 400 medarbejdere, og i rivende vækst. Vi har en flad organisationsstruktur og lægger stor vægt på frihed under ansvar og tillid. Der er højt til loftet, og skulle man få en god idé så er der rig mulighed for at forfølge den.

Stillingen er lønnet med en arbejdsuge på 15-20 timer. Arbejdstiden tilrettelægges løbende efter aftale og afstemmes selvfølgelig med dit studie.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 31. marts 2022

Gem job