Test­ma­na­ge­re og test­de­sig­ne­re til sam­funds­vig­tigt trans­for­ma­tions­pro­gram


Er du en alsidig testprofil, og har du lyst til at være en del af et samfundsmæssigt vigtigt transformationsprograms testteam? Kan du indgå i arbejdet med at udarbejde operationelle testplaner og få både leverandørernes og forretningens test til at gå hånd-i-hånd? Motiveres du af at analysere og omsætte forretningskrav til konkrete og brugbare testcases og at være med hele vejen igennem testforløbet frem til go-live? Og har du lyst til at være en del af et attraktivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi med et stærkt forretningsfokus udvikler og implementerer fremtidens it-løsninger i skatteforvaltningen? Så er det dig, vi søger!

Boligprogrammet

Boligprogrammet er et af de store strategiske programmer under Skatteministeriet. Regeringen har indgået en aftale om en ny boligbeskatning kaldet ’Tryghed om boligbeskatningen’ (boligforliget 2017). Programmet for implementering af boligforliget har til formål at sikre, at Skatteforvaltningen kan systemunderstøtte boligforliget 2017, samt sikre at ny beskatningslovgivning på ejendomsområdet kan implementeres over de kommende år. Programmet skal sikre, at borgere og virksomheder får korrekt beregnet ejendomsskat og grundskyld. Et særligt fokusområde for programmet er kvalitetssikring og test, hvor både leverandørernes egne test, automatiseret test og tværgående end-to-end tests er i fokus.

Spændende testopgaver venter dig

Vi sammensætter nu vores testteam og har brug for flere forskellige testprofiler, som kan bidrage til succesfulde testforløb for Boligprogrammet. Du kan derfor se frem til at være med til at forme din egen rolle med fokus på dine styrker og motivationsfaktorer i testarbejdet. Du kommer måske med erfaring som testmanager, testkoordinator, testdesigner eller forretningsanalytiker, og du motiveres af at indgå i hele testforløbet med varierede opgaver. Du bliver en del af et af den offentlige sektors mest forretningskritiske og spændende forretnings- og it-udviklingsprogrammer på en dynamisk arbejdsplads, hvor du både skal spænde over testopgaver i vores legacysystemer og i nyudviklede systemer. Du kan se frem til at arbejde med følgende:

  • Udarbejde operationelle testplaner, produktrisikoanalyse, samt arbejde med testdesign, testdata og testeksekvering
  • Formulere testkrav til leverandører, opfølge op på leverandørleverancer, sparre med leverandører og reviewe leverandørens test
  • Analysere krav og omsætte til testanalyser ved brug af testdesignteknikker fx, klassifikationstræer, beslutningstabeller, flowdiagrammer m.v.
  • Omsætte testanalyser til testcases
  • Analysere behov for testdata til eksekvering af testcases.

Passion for kvalitetssikring og test

Som testmanager og testdesigner i Boligprogrammet forventer vi, at du kan bringe erfaring indenfor test og kvalitetssikring i spil og kan bistå med at levere løsninger i høj kvalitet til sagsbehandlere og borgere. Du er passioneret om kvalitetssikring og test, og du har gerne erfaring med test fra større projekter og relevante certificeringen indenfor test.

Vi tænker, at du kan sætte hak ved flere men ikke nødvendigvis alle af følgende erfaringer, da vi søger både erfarne og mindre erfarne profiler:

  • Erfaring med testplanlægning og leverandørsamarbejde på testområdet
  • Erfaring med risikobaseret test herunder at omsætte forretningskrav til testcases
  • Erfaring med testrapportering
  • Erfaring med defect management
  • Erfaring med HP ALM og Jira.

Du bliver en del af et kontor og et program, hvor test prioriteres højt, og er en væsentlig forudsætning for, at Boligprogrammet kan lykkes med implementeringen af Boligskatteforliget. Samtidig bliver du en del af, et spændende og samfundsvigtigt program, som arbejder ambitiøs og målrettet” fortæller din nye kontorchef Simon Elbæk Munk og fortsætter ”Vi skal have bygget et stærkt testteam op i programmet og til denne opgave har vi brug for dygtige og engagerede testprofiler”.

Du bliver en del af kontoret Udvikling Bolig

I Boligprogrammet er vi p.t. 50 medarbejdere fra tre styrelser under Skatteforvaltningen. Vi arbejder delvist agilt, med stort fokus på en fælles faglighed på tværs af kontorer. Vores arbejdssprog er dansk, og det er derfor vigtigt at du kan forstå og formulere dig på dansk, både mundtligt og skriftligt

Kontoret Udvikling Bolig består af Arkitekter, Testmanagere, Testere, Dataanalytikere og andre tekniske roller indenfor programmet. I kontoret har vi et godt sammenhold med en uformel omgangstone. Vi har mange forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, hvor vi vægter læring, arbejdsglæde og vores leverancer meget høj. Der arbejdes med et kæmpestort drive og med høj motivation. Der er fleksibilitet i hverdagen til at få arbejde og familie til at hænge sammen.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og relevante dokumenter skal indsendes via nedenstående link senest den 8. februar 2022. Vi forventer at afholde samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Simon Elbæk Munk på 72 38 98 01.

Der kan indgå en person- og logikanalyse som led i ansættelsesprocessen, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil være mulighed for at blive indplaceret som special- eller chefkonsulent alt efter kompetencer og erfaring.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Nybrovej 110, 2800 Kgs. Lyngby. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.        

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.  

Gem job