Java Softwa­re­ud­vik­le­re


Brænder du for at forme morgendagens it-landskab? Så er denne stilling en unik karrieremulighed for dig.

Til vores kunde Nine leder vi efter talenter, der tør stå forrest og udfordre status quo. Her får du rig mulighed for at bringe nye idéer til bordet, samtidig med at du opbygger dyb indsigt i kundens forretning og forståelse for deres udfordringer og behov. Som ambitiøs softwareudvikler kommer du til at styrke deres team af udførende IT-konsulenter på yderst interessante og forretningskritiske projekter.

Nine er et it-konsulenthus i kraftig vækst og som har en klar mission om at skabe digitale løsninger til at styrke den offentlige forvaltning og virksomhedernes konkurrenceevne. Løsninger af høj kvalitet med lang levetid. Og løsninger der ikke bare er effektivere, men også udvikler deres kunders forretning.

Nine’s konsulenter arbejder med løsninger centralt i den offentlige it-infrastruktur, f.eks. virksomhedsregistreret (CVR), personregistret (CPR), Digital Post og Skat – samt for virksomheder i finanssektoren, med stor berøringsflade i befolkningen. Dit arbejde og dine ideer vil derfor få indflydelse på mange menneskers hverdag.

Du vil komme til at indgå i tværfaglige teams, hvor du kommer til at spille en helt central hands on rolle, hvor fællesnævneren altid vil være at implementere elegante løsninger på komplekse problemstillinger.

Du trives med at have dine kunders behov for øje og derfor betragter du det som en selvfølgelighed og klar fordel at arbejde på dine projekter fast siddende på kundens fysiske adresse. Projekter spænder som regel over længere perioder, og du får derfor mulighed for at få langvarige relationer i Nine-teamet og med kundens team.

Hos Nine vil dit ansvar primært være de konkrete tekniske løsningsforslag, implementering i kodedatabasen og kvalitetssikring af kildekoden. Overordnet set vil du få en afgørende rolle for at sikre at der leveres løsninger i høj kvalitet, der både er i stand til at performe og håndtere alle situationer.

Desuden består ansvarsområdet af:

  • Udvikle løsninger og test af de specificerede løsningselementer
  • Afklare overordnede features og krav i tæt dialog med kunden, projektleder og forretningskonsulenter
  • Implementere og deployment af løsninger
  • Videreudvikle og vedligeholde løsninger
  • Estimere udviklingsopgaver og scope i samarbejde med dit projektteam

Din baggrund og faglighed

Det forventes, at du er uddannet datalog, ingeniør eller lignende på kandidatniveau med mindst 3 års erfaring med udvikling af software. Alternativt at du er uddannet diplomingeniør, datamatiker eller lignende med mindst 6 års erfaring med udvikling af software.

Du skal kunne påtage dig mange forskellige typer udviklingsopgaver og synes, det er spændende at kaste dig ud i områder også udenfor dit speciale.

Du har erfaring med Java, Spring Framework og udvikling af webapplikationer samt erfaring med relationelle databaser og JPA eller Hibernate. Ligeledes er det vigtigt, at har kendskab til at arbejde i et agilt team.

Dine kommunikationsevner skal være i top, og derfor er det naturligvis vigtigt, at du kan formulere dig flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.

Det er et plus (men ikke et krav), at du har erfaring med Groovy og Grails samt Javascript frameworks som f.eks. Angular eller Vue.js. Hvis du også har et godt kendskab til Docker eller Kubernetes samt testautomatisering eksempelvis Cucumber eller Geb er det også en fordel.

Du har én eller flere agile certificeringer og sidst men ikke mindst, er det vigtigt, at du er villig til - og interesseret i - at lære andre sprog og teknologier.

Du tilbydes

Et fagligt spændende miljø med dygtige kollegaer, hvor du som Javaspecialist vil føle dig hjemme. Nine fokuserer meget på faglig udvikling gennem interessegrupper, teknologiske oplæg, sparring med kollegaer såvel som tekniske profiler udefra. Det tilskyndes, at udviklere og arkitekter bidrager aktivt i Open Source-projekter, samt deltager på konferencer som f.eks QCon, JavaOne, Gr8Conf, Decoxx, JBoss World og lignende.

Desuden tilbydes du en attraktiv og konkurrencedygtig løn baseret på kvalifikationer, it-gear efter eget ønske, fredagsbar og andre yderst populære sociale arrangementer.

Nine’s kontor er beliggende i hjertet af København med udsigt ud til Kongens Nytorv. Læs mere på www.nine.dk

Interesseret?

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning, CV snarest muligt. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Anders Rysø på alr@bloom.dk eller mobil 3148 8100.

Gem job

Bloom søger for Nine
Publiceret: 28. februar 2022

Arbejdssted

Location København