Full stack-udvikler til TV 2 Danmark


- vær med til at udvikle fremtidens produktionssystemer for de indholdsproducerende afdelinger.

For at styrke implementeringen af TV 2s 2025 strategi udvider vi vores udviklingsteam.

Har du lyst til at sætte præg på fremtidens produktionssoftware, så får du nu muligheden som full stack-udvikler for Udviklingsteknologi.

Om jobbet

Du bliver en del af et dedikeret og centralt team, som er en vigtig samarbejdspartner i forhold til produktionsudstyr til TV 2s indholdsproducerende enheder.

Som full stack-udvikler spiller du og dine kolleger en central rolle i at sikre skalerbare og robuste produkter, der har høj oppetid og få fejl. TV 2 leverer dagligt indhold til brugerne, og igennem dit udviklingsarbejde sikrer du, at brugerne kan have tillid til, at TV 2 altid leverer nyheder – også i breaking situationer.

Udviklingsteknologi er en del af TV 2s ambitiøse og stærke tekniske medieteknologiske afdeling med meget kompetente medarbejdere, der arbejder sammen om at skabe og vedligeholde TV 2s tekniske platform og miljøer.

Dine opgaver

Som vores full stack-udvikler, vil du arbejde i et agilt Scrum-miljø, tæt sammen med interne og eksterne kollegaer, produktejere og designere, og dine hovedopgaver vil være at:

 • forestå ”over the top” udvikling til vores store produktions platform, som dagligt bruges af mere end 700 indholdsproducerende kollegaer i Nyhederne, Sporten og TV 2 Play
 • sætte dit præg på vores dialog og hjælpe med at sikre gennemarbejdede løsninger og gode produkt-, teknologi-, og procesvalg
 • foretage reviews af dine kollegers kode, deltage aktivt i diskussioner og generelt bidrage til vidensdeling
 • skrive unit tests der dækker de vigtigste dele af din kode
 • have en DevOps-tankegang og følge dit arbejde hele vejen ind i produktion

Du skal i et og alt tage ejerskab og være med til at drive softwareudviklingsprocessen for de større opgaver.

Din faglige profil

Du har formentlig en bachelor eller kandidat/master i softwareudvikling. I tillæg hertil:

 • udvikler du med høj fokus på brugeroplevelsen
 • skriver du kode i høj kvalitet og stabilitet
 • giver og modtager du feedback
 • deltager du aktivt i dialogen om løsningsmodellerne
 • kan du uden problemer begå dig i et dansk/engelsk miljø

Vi forventer desuden, at du har en solid erfaring med klassiske objekt-orienterede sprog som C#/Java. I tillæg hertil har du erfaring med No-SQL, API integration og REST-baseret webservices og JSON samt frontend frameworks som React og Vue med TypeScript.

Din personprofil

Du har drive og passion for udvikling i hele stakken af softwareapplikationer og du har en god forståelse for forretningslogik.

Du interesserer dig for arkitektur og har rigtig gode analytiske og kreative evner. Du tager gerne et stort ansvar og arbejder lige så gerne selvstændigt som sammen med kollegaer. Desuden evner du hurtigt at skabe dig et overblik og se forskellige løsningsmuligheder.

Herudover er du:

 • initiativrig og proaktiv
 • struktureret og ansvarsbevidst
 • venlig og god til at skabe relationer
 • dialogorienteret og konstruktiv

Om teamet og TV 2

TV 2 er en spændende arbejdsplads, hvor huset dagligt summer af energi og aktivitet. Hos os får du ansvar og udfordringer i et teknisk stærk team, der værdsætter det gode samarbejde. Teamet består af 12 dygtige kollegaer; vores primære stakeholder er TV 2s indholdsproducerende afdelinger.

I teamet har vi en uformel kultur med fokus på dialog, selvstændighed og ansvar. Vi måler medarbejdertilfredshed årligt og er meget stolte af at ligge i toppen af dansk erhvervsliv. Hos os er der stor medarbejdertilfredshed – noget vi har arbejdet målrettet på at opnå.

Dit arbejdssted bliver på TV 2s lokation på Kvægtorvet i Odense.

Ansøgningen

Send os dit CV sammen med en motiveret ansøgning. Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning eller CV beskriver, hvordan du opfylder de faglige kriterier nævnt i den faglige profil med konkret eksempler.

Ansøgningsfrist: 14. februar 2022.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Tereza Mitkova Kamenova
Scrum Master
temk@tv2.dk

Eller

Henrik Dudek Povlsen
Chef for Produktionsteknologi
hedu@tv2.dk
Tlf.: 30100166


TV 2 Danmark er en medievirksomhed med store digitale ambitioner og en mangeårig, stærk position på det danske tv-marked. Vi arbejder hver dag for, at alle danskere via TV 2 PLAY, TV2.DK og alle vores kanaler kan holde sig opdateret og underholdt eller tage del i den offentlige debat. TV 2 Danmark er ejet af den danske stat, og vi driver public service-virksomhed på kommercielle vilkår. På tværs af alle vores platforme er vi i kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. Vi bor på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København, og tilsammen er vi omkring 1600 medarbejdere. Hvis du vil vide mere om TV 2 Danmark, er du velkommen til at besøge os på omtv2.tv2.dk.

Gem job