TV 2 Me­di­e­tek­no­lo­gi opruster med net­værks­løs­nings­ar­ki­tekt til tek­no­lo­giskif­te


Med henblik på at styrke implementeringen af TV 2s netop vedtagne 2025-strategi søger vi en netværksløsningsarkitekt til Udviklingsteknologi, under TV 2 Medieteknologi.

TV 2 befinder sig i en overgangsfase, hvor traditionel broadcast-teknologi erstattes med moderne IP-baseret teknologi, og vi mangler dig, som kan spille en central rolle i forhold til at etablere og udvikle teknologien omkring vores tekniske systemer.

Du er drevet af nysgerrighed og evnen til at tilegne dig ny viden, og du kan omsætte din viden til løsninger, der understøtter TV 2-transformationen.

Hvis du besidder fagkompetencer indenfor en eller flere af følgende områder, så kan det være dig, der bliver en del af et stærkt og dynamisk team:

  • netværkdesign og optimering
  • cloud-teknologier
  • datacenter-teknologier
  • IT-sikkerhedteknologier

Primære arbejdsopgaver

Du vil i tæt samarbejde med dine kolleger arbejde med tværgående arkitektur og designe løsninger omkring TV 2s medietekniske systemer.

I Udviklingsteknologi sidder vi som løsningsarkitekter og softwareudviklere i tæt samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere, tæt på fremtidens løsninger. Vi har stor fokus på, at vores tekniske udvikling og innovative løsninger er afstemt mod strategierne.

I dit arbejde vil du møde mange typer opgaver:

  • du skal kortlægge forretningsbehov i idefasen og omsætte dem til tekniske specifikationer og efterfølgende sikre en effektiv implementering med fokus på inddragelse og kommunikation
  • du skal varetage tværgående kvalitetssikring af løsninger i forhold til strategi og arkitektur
  • du skal deltage i tværgående projekter/opgaver som fagekspert, arkitekt eller teknologirådgiver

Dig og dine kompetencer

Du har arbejdet med design af komplekse netværksløsninger og kan innovativt se mulighederne i nye teknologier og omsætte dem til løsninger, der dokumenteres og driftsforankres i tæt samarbejde med TV 2-infrastruktur-team.

Du tager ansvar for design og struktur på den digitale transformation af video og produktionsnetværk.

Du sikrer med stor fagkompetence viden og løsningsoplæg til projekterne.

Du besidder gode analytiske evner og er god til at gennemskue sammenhænge og finde løsninger.

Du er løsningsorienteret og går gerne forrest i teamet.

Du bruger dine kompetencer aktivt i teamarbejdet og sætter forretningsbehovet i fokus.

Du har en relevant teknologisk uddannelse, eks. IT-teknolog, IT- eller Elektroingeniør, Datalog eller Elektronikfagtekniker, relevant medieproduktion-fagekspertise.

Hvad tilbyder vi dig

Du bliver en del af et imødekommende og kompetent team af løsningsarkitekter, softwareudviklere, projektledere og teknikere, som har det som en væsentlig og naturlig del af deres dagligdag at dele viden og erfaringer.

Ledelsesstilen er åben og anerkendende, og der er rig mulighed for selvtilrettelæggelse af opgaver og projekter i din dagligdag.

TV 2 er en attraktiv arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Du mærker pulsen fra et stort og dynamisk mediehus - hvad enten det er, når du på vej til kantinen, går igennem en X Factor-audition, ser de røde lamper blinke fra nyhedsstudiet eller mødes af de gule ”breaking”-bjælker på TV2.DK.

Ansøgningsfrist:

14. februar 2022

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Henrik Dudek Povlsen
Chef for Produktionsteknologi
hedu@tv2.dk
Tlf.: 3010 0166


TV 2 Danmark er en medievirksomhed med store digitale ambitioner og en mangeårig, stærk position på det danske tv-marked. Vi arbejder hver dag for, at alle danskere via TV 2 PLAY, TV2.DK og alle vores kanaler kan holde sig opdateret og underholdt eller tage del i den offentlige debat. TV 2 Danmark er ejet af den danske stat, og vi driver public servicevirksomhed på kommercielle vilkår. På tværs af alle vores platforme er vi i kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. Vi bor på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København, og tilsammen er vi omkring 1600 medarbejdere. Hvis du vil vide mere om TV 2 Danmark, er du velkommen til at besøge os på omtv2.tv2.dk.

Gem job