Erfaren eller nyud­dan­net IT-konsulent?


Hvis du vil være med til at videreudvikle Rejseplanen og har flair for data, så kan du blive vores nye IT-konsulent. Vi er på vej i en ny retning med vores afdeling, som udvikler og vedligeholder Rejseplanen. Vi leder lige nu efter en IT-konsulent, der er vant til at agere tovholder i brændpunktet mellem leverandører, ejere og brugere. Hos os får du indflydelse, god sparring, opbakning og et engageret og socialt arbejdsmiljø.

Hos Rejsekort & Rejseplan A/S løfter vi et vigtigt samfundsansvar, når vi hver dag sørger for at gøre rejser med kollektiv trafik lettere for passagererne. Vores to hovedprodukter, Rejsekortet og Rejseplanen, er meget synlige, og det giver os noget at leve op til som virksomhed.

Epinion har netop gennemført en kundeundersøgelse, hvor kunderne mener, at Rejseplanen og Rejsekortet gør det nemmere at rejse med den kollektive trafik.

Kundeundersøgelserne viser, at kunderne er mere tilfredse end nogensinde, og samlet stiger vores kundeloyalitet for tredje år i træk. Det er vi rigtig stolte af, og samtidig sigter vi hele tiden højere for konstant at forbedre os. Vi er meget fokuserede på at udvikle produkterne og sikre en endnu bedre oplevelse for vores kunder, mens vi sideløbende kigger ind i en fremtid med nye og spændende løsninger til infrastrukturen i den kollektive trafik,” siger Kasper Schmidt, CEO for Rejsekort & Rejseplan A/S.

Rejseplanen

Som virksomhed ønsker vi hele tiden at forbedre os, og det kan du være med til at støtte op om ved at blive en del af teamet, der vedligeholder og videreudvikler Rejseplanen, som er en af danskernes foretrukne apps.

Organisatorisk hører Rejseplanen under IT-direktøren, som også leder Rejsekortet, Datawarehouse og IT-arkitektur. Hele IT-organisationen er i løbet af de kommende år på vej på en spændende udviklingsrejse med en ny samlet, digital mobilitetstjeneste til kunderne. Mens den nye mobilitetstjeneste bliver udviklet eksternt, skal du være med til at sikre, at de eksisterende produkter bliver ved med at leve op til kundernes forventninger.

I afdelingen arbejder vi med drift, vedligeholdelse og videreudvikling af rejseplansystemet. Vores primære fokusområder er at koordinere og lave kravspecifikationer i samråd med vores leverandører. Vi sørger for løbende at opdatere og vedligeholde alle de data, som man kan se på Rejseplanen, samtidig med at vi gennemfører vedligeholdelses- og udviklingsprojekter i overensstemmelse med kravspecifikationerne i samarbejde med vores leverandører. Det er vigtigt at understrege, at vi ikke programmerer selv – det gør vores leverandører for os.

Hovedområderne i vores arbejde er plandata og realtidsdata for den kollektive trafik i Danmark. Vi leverer prisoplysninger og -beregninger til trafikvirksomhederne til brug i deres egne apps. Og så stiller vi alle oplysninger om køreplaner, priser og geografiske data til rådighed for trafikvirksomhederne og andre aktører via Rejseplanens API.

Du kommer til at referere til Enhedschefen for Rejseplanen.

Opgaverne

Som IT-konsulent for Rejseplanen er det vigtigt, at du kan arbejde i teams og samtidig levere individuelt inden for de givne rammer. Du bliver serviceejer for ny mobilitet og skal agere teknisk supportfunktion internt og eksternt for nuværende og kommende mobilitetsformer på ny mobilitet, som fx delebiler og delecykler. Her skal du både vedligeholde integrationerne med de eksisterende samarbejdspartnere og sikre en glidende overgang, når vi skal implementere integrationer med nye samarbejdspartnere på Rejseplanen. Dine primære opgaver vil være:

 • teknisk bindeled mellem udviklere og eksisterende og fremtidige kunder
 • teknisk support ved onboarding af nye kunder og integrationer til Rejseplanen
 • vedligeholdelse og forståelse af forretningsregler i forhold til ny mobilitet
 • samarbejde med kolleger og leverandører om løsning af konkrete opgaver.

Derudover vil der på sigt være mulighed for at arbejde med andre opgaver indenfor Rejseplanens systemer.

Kollegerne

Du bliver en del af en afdeling, hvor humor er en vigtig del af hverdagen. Omgangstonen er anerkendende og involverende, og dine kolleger vil være parate til at sparre med dig og bakke op om dig og dine opgaver. Sammenholdet i afdelingen er godt, og der er et godt mix af aldersgrupper. Hvis du er glad for at være social eller træne, er der flere af kollegerne på tværs af organisationen, der træner sammen i fitnesscentret, som ligger blot 30 meter fra kontoret. Fredagsbar vil efter Covid restriktionernes ophør være en tilbagevendende begivenhed, og så er der halvårlige fester og andre sociale arrangementer. Kort sagt kan vi godt lide hinandens selskab både i afdelingen og på tværs af organisationen.

Mine kolleger tog virkelig godt imod mig, da jeg blev ansat for et år siden. Det var en rigtig god oplevelse, og på trods af Corona fik jeg en grundig oplæring af mine meget dygtige kolleger,” siger Lene Bergsler, IT-koordinator og din kommende kollega.

Dig

Om du har mange års erfaring, eller lige er blevet færdig med din uddannelse, er ikke afgørende for os. Det, vi lægger vægt på, er, at du er motiveret for at arbejde med Rejseplanen, og at du går engageret til opgaverne. Du skal have en dybdegående IT-forståelse og evne til at gennemskue organisering af data. Vi forventer, at du:

 • har bred relevant IT-erfaring – vi foretrækker, at du har en bachelor- eller kandidatgrad
 • er proaktiv og sætter en ære i at være den koordinerende tovholder
 • er i stand til at gå i detaljen med opgaverne og samtidig have det overordnede overblik
 • har interesse for og erfaring med interessenthåndtering
 • tager selvstændigt ansvar og ejerskab for opgaverne
 • er struktureret, systematisk, løsningsorienteret og eksekverende
 • har gode samarbejds- og kommunikationsevner
 • flydende i skriftlig og mundtlig dansk og engelsk.

Lønnen og personalegoderne

Vi vil forsøge at matche dine kvalifikationer og kompetencer lønmæssigt. Vi har en flot arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 15 %, og så har vi indgået overenskomster for alle ansatte i organisationen. Det er vi stolte af, fordi det er vigtigt for os, at alle ansatte har lige vilkår. Vi har sundhedsforsikring gennem PFA, og så har vi en god kantine. Der er massageordning, gratis parkering, god fairtrade kaffe, som medarbejderne har valgt, frugt og grønt – alt sammen økologisk. Vi har et fleksibelt arbejdsmiljø, som tillader dig at balancere hverdagen, så den passer bedst muligt ind i dit liv. Det er noget, vi går meget op i. Der er også mulighed for at arbejde hjemmefra, hvis det vel at mærke passer ind i opgaveløsningen.

Stillingen som IT-konsulent er en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning og kontakt

Vi indkalder løbende til samtaler, og tager jobopslaget ned, når vi har fundet den helt rigtige kandidat. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Enhedschef Felix Kristjánsson på mail: fek@rejseplanen.dk eller tlf.: +45 28 92 00 99.


Om Rejsekort & Rejseplan A/S

Rejsekort & Rejseplan A/S står bag Rejseplanen og Rejsekort. Rejseplanen er den digitale hub i kollektiv trafik, som samler al data og viser køreplaner, realtid og priser for alle rejser i den kollektive trafik. Rejseplanens egne apps og site har over 35 mio. rejseopslag om måneden og vores API bruges af mere end 500 virksomheder og udviklere.

Rejsekort binder alle landsdele og trafikvirksomheder sammen i ét fælles system, der fungerer som både billet og betalingsmiddel.

Rejsekort & Rejseplan A/S er ejet af DSB, Movia, Metroselskabet, Nordjyllands Trafikselskab, Midttrafik, Sydtrafik, FynBus og BAT.

Produkterne Rejsekort og Rejseplanen er på verdensplan blandt de få landsdækkende billetterings- og rejseplanlægningssystemer for kollektiv trafik. Med over 3 mio. aktive Rejsekort og ca. 1,2 mio. daglige opslag på Rejseplanen er vi en kritisk, national infrastruktur for kollektiv trafik i Danmark.

Vi er netop begyndt en spændende strategisk rejse, hvor vi arbejder henimod én samlet digital mobilitetstjeneste, der kobler rejseplanlægning, betaling, billettering og trafikinformation på tværs af kollektive og private transportformer sammen. Udviklingsarbejdet sker i de næste år parallelt med de eksisterende produkter, der fortsat skal forblive relevante, opdaterede og driftsstabile over for brugerne i overgangsfasen til en ny mobilitetstjeneste.

Vi er en uformel og udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor vi gør en forskel for hundredtusindvis af rejsende hver dag. Samtidig lægger vi vægt på høj faglighed, professionalisme og arbejdsglæde. Vi er ca. 90 medarbejdere og har kontor i Søborg.

Gem job

Rejsekort & Rejseplan A/S
Publiceret: 27. januar 2022

Arbejdssted

Location Søborg