TV 2 Me­di­e­tek­no­lo­gi opruster med workflow løs­nings­ar­ki­tekt til teknologi-skifte


Med henblik på at styrke implementeringen af TV 2s netop vedtagne 2025 strategi søger vi en workflow og procesorienteret medarbejder til Udviklingsteknologi under TV 2 Medieteknologi.

TV 2 befinder sig i en overgangsfase, hvor traditionel broadcast teknologi erstattes med moderne IP-baseret teknologi, og vi mangler dig, som kan spille en central rolle i forhold til at etablere og udvikle teknologien omkring vores tekniske systemer.

Du er drevet af nysgerrighed og evnen til at tilegne dig ny viden, og du kan omsætte din viden til løsninger, der understøtter TV 2 transformationen.

Hvis du besidder fagkompetencer indenfor en eller flere af følgende områder, så kan det være dig, der bliver en del af et stærkt og dynamisk team:

Workflow design og optimering indenfor:

  • indholdsproduktion (Avid, Adobe, m.v.)
  • studie
  • AI og ML

Primære arbejdsopgaver

Du vil i tæt samarbejde med de indholdsproducerende afdelinger og vores digitale udviklingsafdeling arbejde med tværgående arkitektur og designe løsninger, processer og workflows omkring TV 2s medietekniske systemer.

I Udviklingsteknologi sidder vi som løsningsarkitekter og softwareudviklere i tæt samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere, tæt på fremtidens løsninger. Vi har stor fokus på forretningsbehov, og er afstemt mod strategierne.

I dit arbejde vil du møde mange typer opgaver:

  • du skal kortlægge forretningsbehov i idefasen og omsætte dem til optimale arbejdsprocesser og tekniske data flow og efterfølgende sikre en implementering med fokus på inddragelse og kommunikation
  • du skal stå for tværgående kvalitetssikring af løsninger i forhold til strategi og arkitektur
  • du skal deltage i tværgående projekter/opgaver, som fagekspert, arkitekt eller teknologirådgiver.

Dig og din baggrund

Du mestrer produktionsprocesserne og kan omsætte til brugeroptimerede løsninger. Workflow flyder naturligt i årene på dig og du vægter forretningsværdien højt.

Du forstår at omsætte produktionsbehov til naturlige arbejdsprocesser og data flows.

Du besidder gode analytiske evner og er god til at gennemskue sammenhænge og finde løsninger.

Du er løsningsorienteret og bruger dine kompetencer aktivt i teamarbejdet og sætter forretningsbehovet i fokus.

Du har en relevant teknologisk uddannelse, eks. IT-teknolog, IT- eller Elektroingeniør, Datalog eller Elektronik-fagtekniker, medieproduktion fagekspertise.

Hvad tilbyder vi dig

Du bliver en del af et imødekommende og kompetent team af løsningsarkitekter, softwareudviklere, projektledere og teknikere, som har det som en væsentlig og naturlig del af deres dagligdag at dele viden og erfaringer.

Ledelsesstilen er åben og anerkendende, og der er rig mulighed for selvtilrettelæggelse af opgaver og projekter i din dagligdag.

TV 2 er en attraktiv arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Du mærker pulsen fra et stort og dynamisk mediehus - hvad enten det er, når du på vej til kantinen, går igennem en X Factor audition, ser de røde lamper blinke fra nyhedsstudiet eller mødes af de gule ”breaking” bjælker på TV2.DK.

Ansøgningsfrist: 14. februar 2022.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Henrik Dudek Povlsen
Chef for Produktionsteknologi
hedu@tv2.dk
Tlf.: 30100166


TV 2 Danmark er en medievirksomhed med store digitale ambitioner og en mangeårig, stærk position på det danske tv-marked. Vi arbejder hver dag for, at alle danskere via TV 2 PLAY, TV2.DK og alle vores kanaler kan holde sig opdateret og underholdt eller tage del i den offentlige debat. TV 2 Danmark er ejet af den danske stat, og vi driver public service-virksomhed på kommercielle vilkår. På tværs af alle vores platforme er vi i kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. Vi bor på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København, og tilsammen er vi omkring 1600 medarbejdere. Hvis du vil vide mere om TV 2 Danmark, er du velkommen til at besøge os på omtv2.tv2.dk.

Gem job