Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

.Net-udvikler – sæt skub i din karriere, og lær alt om Azure


Vil du hjælpe danske og udenlandske hospitaler med at optimere deres håndtering af tekstiler, så de kan bruge deres ressourcer på at pleje patienter? Og vil du samtidig blive skarp i Azure, Docker og andre af de nyeste teknologier?

Så bliv vores nye .Net-udvikler, og hjælp os med at skalere vores produkt, så vi kan samle vores stigende mængde data fra danske og internationale kunder på ét sted.

2Trace – vi fylder vasketøjskurven med værdifulde data

Vi har udviklet en teknologi, der kan tracke uniformer hele vejen fra, at personalet låner og afleverer dem, til de bliver sendt til vaskeri og efterfølgende leveret tilbage til arbejdspladsen. Virksomheder og offentlige arbejdspladser kan så bruge data fra vores tracking til at optimere deres lagerbeholdning og processer.

Teknologien har et stort potentiale – også internationalt. Vores kunder er primært hospitaler, plejehjem, hoteller og store industrivirksomheder både i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA. Og vi har flere store, spændende kunder på vej rundt om i verden.

Vores tætteste samarbejdspartner er franske Elis, der deler ejerskabet af produkter og systemer med os.

Gør vores løsning skalerbar, og hold den opdateret

Du starter din morgen med et daily standup med vores franske samarbejdspartnere. Derefter går du i gang med dagens kodning, hvor du indgår i Scrum-teams med dine kolleger.

Sammen med dit team arbejder du hen imod, at vores produkt, med alle dets data og transaktioner, skal kunne bruge den samme internationale portal. Det gør du ved at:

  • (videre)udvikle på den cloud-struktur, der danner grundlag for portalen
  • indgå i migreringen til en ny, skalerbar Azure-arkitektur
  • udvikle vha. NO SQL og Event Store
  • arbejde med Docker og microservices.

En fleksibel hverdag med medbestemmelse og god stemning

Du indgår i et udviklerteam, der med dig tæller 6 dygtige kolleger. Lige nu er vi 10 ansatte i hele virksomheden. Her nyder vi, at vi har frihed under ansvar, fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejde og en afslappet stemning.

”Vi sætter pris på samarbejde – hellere at man er 2 om at tænke løsninger, end at man sidder og kæmper alene. Men når det er sagt, er der god plads til fordybelse også. I det hele taget giver vi hinanden plads til at være, som vi nu engang er,” siger software development manager Jan Eyrich.

Som en mindre virksomhed betyder det også, at der aldrig er langt fra tastaturet til det færdige produkt, og at du får stor indflydelse på den retning, vores software skal gå i.

Du er dygtig til at lære nyt, og vi forestiller os, at du:

  • måske har en uddannelse inden for softwareudvikling, men du kan også have dygtiggjort dig på anden vis
  • føler dig hjemme i C# og .Net
  • er stærk i backend-udvikling og har lidt flair for frontend-udvikling
  • måske kender til Azure-teknologier, men ellers skal vi nok lære dig op
  • er stærk i engelsk både mundtligt og skriftligt – det er ikke et krav, at du kan dansk.

Skal vi være det næste skridt i din udvikling?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Cecilie Skjold på 7245 9602.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 10. marts 2022. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Cecilie Skjold
IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 96 02

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S søger for 2Trace A/S
Publiceret: 15 February 2022

Arbejdssted

Location Søborg