System­ud­vik­ler (Full-stack)


Er du klar til at påtage dig ansvaret som systemudvikler for vores forretningskritiske IT-platforme? 

DB Cargo Scandinavia A/S er parat til den helt store forandring med ombygning og udvikling af platforme, der skal agere knudepunkt for DB Cargo's informationsdeling internt og eksternt. Du får en helt central rolle i denne udvikling, hvilket betyder, at vi søger en medarbejder med en veludviklet forretningsforståelse, som både kan arbejde selvstændigt og på tværs af afdelinger.

Vi forestiller os, at du er nyuddannet eller har et par års erhvervserfaring, og du er nu klar til at fortsætte din karriere som systemudvikler i DB Cargo Scandinavia A/S. Du får lokation på hovedkontoret i Høje Taastrup eller på vores terminal i enten Taulov eller Fredericia. Der vil være mulighed for delvis hjemmearbejde.

Velkommen ombord hos Europas største godsoperatør

DB Cargo Scandinavia er datterselskab af DB Cargo AG - Europas største godsoperatør inden for jernbanebranchen. Vi arbejder i hele Europa, og DB Cargo Scandinavia opererer i Danmark, Tyskland og Sverige og har ca. 280 medarbejdere.

Ansvarsområder

Få systemerne til at spille

Efter en grundig oplæring får du ansvaret for en vifte af IT-opgaver. Mere præcist kommer du til at:

  • udvikle nye forretningskritiske applikationer. Udvikling sker både på tablets og pc'er
  • programmere interfaces og sikre, at de fungerer efter hensigten
  • koordinere driftssætning af programmel fra udviklingsmiljø til testmiljø og modsat

"Du er en succes, når vores kolleger i produktionen opfatter dine systemer som en hjælp til deres hverdag. Du skal være opsøgende og aktiv i din søgen efter at forstå, hvad dine kolleger forsøger at opnå, og du skal hjælpe dem med at nå målet" fortæller Carit Benike, Head of IT.

Kvalifikationer

Vi sikrer dig din succes

Vi ved, at stillingen som systemudvikler kræver et robust industrikendskab. Derfor sørger vi for, at du - som en del af din opstart - bliver sat grundigt ind i vores organisation og vores informationsarkitektur og jernbanebranchens mange facetter i øvrigt.

Selvkørende systemudvikler med stærk prioriteringsevne

  • Der er flere indgange til stillingen, men ideelt har du en uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. datalog eller datamatiker eller tilsvarende, og du kan både være nyuddannet eller have et par års erfaring.
  • Du er teknisk stærk og har opnået erfaring med udvikling og vedligeholdelse af IT-systemer. Du skal have forståelse for, at dine kolleger ikke nødvendigvis besidder samme dybe tekniske viden som dig. 
  • Du skal kunne styre din egen tid og i øvrigt forholde dig til forretningens overordnede prioriteter. Det betyder derfor, at du skal have en god prioriteringsevne og i øvrigt have forståelse for forretningens prioriteter. 
  • Du har erfaring med "full-stack development".
  • Du skal have kendskab til applikationsdesign, databasedesign, eventdrevne systemer og forskelligartede teknologier. 
  • Du har gode kommunikationsevner både i skrift og i tale, og du behersker engelsk på højt niveau. 

Som person er du selvstændig - og kan arbejde selvstændigt. Du skal kunne prioritere din tid, så selvledelse er afgørende for at få succes i stillingen.

Du får en vigtig rolle i en mindre IT-afdeling i en mellemstor virksomhed, hvor vores hovedkontor er beliggende i Høje Taastrup med god infrastruktur med station og motorvej tæt på kontoret.

"Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring med at arbejde målrettet med IT som virker og bliver brugt!. IT er fællesskab, her lykkes vi gennem en målrettet indsats at køre opgaverne i mål ud fra devisen "Ting lykkes og Yes We Can"" - Carit.

Er du klar til en ansættelse hos os?

Eller har du spørgsmål til stillingen? Så er du velkommen til at kontakte Head of IT Carit Benike på mail: Carit.Benike@deutschebahn.com eller tlf. +45 4214 2383.

Send din ansøgning og CV via linket allerede i dag, da vi afholder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Fremtiden er grøn - og det er vi også

Hos DB Cargo transporterer vi gods sikkert rundt til hele Europa via jernbanenetværket. Og vi gør det med et grønt hjerte - for vi udleder nemlig 80 % mindre CO2 end almindelig vejtransport.

Gem job

DB Cargo Scandinavia A/S
Publiceret: 8. februar 2022

Arbejdssted

Location Taastrup eller Fredericia