System­ud­vik­le­re til it-team hos Carnegie. Ny­op­ret­te­de stil­lin­ger


& friends cph søger systemudviklere til spændende job i Nordens førende investeringsbank.

Har du lyst til at videreudvikle dine it-kompetencer i et arbejdsmiljø, der bygger på sparring og teamwork, og hvor der er kort vej fra idé til handling?

Carnegie søger to dygtige og engagerede udviklere, der vil være med til at skabe og videreudvikle moderne, holdbare systemløsninger til forretningen, primært Wealth Management.

Med to nye kolleger på holdet vil it-teamet bestå af i alt 8 kolleger, heraf 5 udviklere. Udviklingsteamet har stor viden omkring Carnegies forretning.

Dine primære opgaver

  • Deltage i at udvikle og vedligeholde gode, stabile løsninger i valgte teknologier – både interne og kundevendte systemløsninger
  • Medvirke til at løfte eksisterende løsninger op til nyere teknologier
  • Deltage i udviklingsprojekter internt i it-afdelingen og på tværs af organisationen, hvor dine kompetencer kan komme i spil

Alle opgaver foregår i tæt teamwork i et udviklingsmiljø, hvor man udnytter hinandens kompetencer og erfaring bedst muligt, og hvor alles input er vigtige.

Da der er tale om nyoprettede stillinger, vil der være mulighed for at præge dit fremtidige jobindhold.

Faglige kvalifikationer

Du har formentlig en relevant akademisk baggrund som fx datalog, ingeniør eller datamatiker, kombineret med nogle års praktisk erfaring.

Du har solid erfaring inden for:

  • databaseprogrammering (SQL)
  • webudvikling (.Net/JavaScript-frameworks/CSS)

Det vil være en fordel hvis du har kendskab til Angular, PowerShell og Microsoft DevOps.

Personlige kvalifikationer

Først og fremmest er du en holdspiller med stor passion og nysgerrighed omkring dit fagområde. Du holder dig ajour med de nyeste teknologier og kan lide at dygtiggøre dig.

Herudover kan du nikke genkendende til disse egenskaber:

  • Du er god til at sætte dig ind i kundens behov og sætter en ære i at levere løsninger af høj kvalitet
  • Du deler gerne din viden og er ikke bange for at stille de spørgsmål, der skal til for at gøre dine løsninger endnu bedre
  • Godt overblik, struktur og prioritering er nogle af dine styrker – især når der er ekstra travlt
  • Godt humør og teamwork er vigtige ingredienser i Carnegies hverdag. Det er derfor vigtigt, at du er en holdspiller, der bidrager til et godt socialt arbejdsmiljø

Carnegie tilbyder

Carnegie tilbyder en moderne arbejdsplads med fokus på trivsel og udvikling. Desuden tilbyder de gode ansættelsesvilkår, uddannelse, sociale aktiviteter, en fantastisk personalerestaurant og en mulighed for at samarbejde med 105 ambitiøse og engagerede kolleger i en dynamisk og fleksibel organisation.

Arbejdsmiljøet er uformelt og er præget af hurtige arbejdsgange med stort ansvar og frihed. Kontoret ligger i dejlige omgivelser ved Christianshavns Kanal, tæt på metro.


Om Carnegie:

Carnegie er den førende investeringsbank i Norden. Carnegie leverer værdiskabende strategisk og finansiel rådgivning og services til institutioner, virksomheder og private kunder inden for områderne Investment Banking, Securities (Aktieanalyse og værdipapirhandel) og Wealth Management. Carnegie har ca. 700 medarbejdere fordelt på kontorer i seks lande. Carnegie er en moderne og attraktiv arbejdsplads med vægt på trivsel, udvikling, ansvar og medindflydelse.

Læs mere om Carnegie som arbejdsplads på https://www.carnegie.dk/karriere/

Gem job

& friends søger for Carnegie
Publiceret: 7. april 2022

Arbejdssted

Location København