Team Lead for IT Support


Vil du lede et hold af ambitiøse og dygtige IT-supportere på tværs af 6 lande, og vil du være en del af en voksende og anerkendt international virksomhed, der udvikler betydningsfulde løsninger til både det offentlige og private? Så er du måske den Team Lead, vi leder efter til IT Support i Netcompany.

Teknologier og arbejdsopgaver

Som Team Lead i IT Support vil du stå for koordinationen og kommunikationen blandt teamet på 13 dygtige medarbejdere. Du vil lede supporten både online og i direkte kontakt med medarbejdere internt i virksomheden i Danmark, Norge, Holland, Polen, United Kingdom og Vietnam. Du vil fungere som en støtte til teamet, der byder på daglig sparring med dine kollegaer og ansvaret for at holde overblik over opgaver og arbejdsprocesser.  

Derudover vil du også have ansvaret for on-boarding og off-boarding af alle medarbejdere, og deltage i vedligeholdelse af arbejdspladserne på alle vores kontorer, herunder supporte over 50 teknologier, samt deltage i indkøb og distribution af hardware & software.

Som Team Lead får du ansvar for en stor mængde arbejdsprocesser. Derfor er det vigtigt at ledelse falder dig naturligt, og at du har nemt ved at kommunikere og koordinere dine ideer og planer. Du bliver en del af en essentiel og professionel afdeling, der er ansvarlig for at maskinen kører, og hvor alle opgaver følges til dørs - kort sagt, garanterer vi en hverdag, hvor du tager på arbejde og gør en forskel på flere niveauer.

Om dig

Vi forestiller os, at du:

  • Har 3-5 års erfaring, enten som Team Lead eller Senior IT-supporter hvor team lead er dit naturlige næste step
  • Er god til at strukturere og standardisere opgaver og processer
  • Er rutineret i brug- og support af Windows platformen og Office pakken
  • Har erfaring indenfor klient hardware, fx bærbare, mobiltelefoner, mødelokaleudstyr m.m.
  • Behersker dansk og engelsk både på skrift og i tale.

Vi sikrer din udvikling!

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning

Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Gem job