Me­d­ar­bej­der til indkøb, ad­mi­ni­stra­tion og li­cens­sty­ring


Med reference til vores CIO søger vi en kollega til vores afdeling i Vejle til at varetage indkøb samt daglig administration af it-hardware, -software og licensstyring. Derudover skal du hjælpe med at sikre, at vi til stadighed er compliant i forhold til brugen af 3. partslicenser.

Du har erfaring med administration af softwarelicenser samt optimering af indkøb og logistik både i forhold til on premise it-infrastruktur, hosting og cloud-løsninger.

Du bidrager konstruktivt til, at teamet bliver bedre sammen og du er ikke bleg for at lære nyt eller lære fra dig.

Du er nysgerrig på, hvad der rører sig teknologisk og får løbende opdateret dine kompetencer. Du evner at sætte spørgsmålstegn ved plejer og bidrager naturligt med alternativer.

Du behersker dansk flydende, både i tale og skrift.

Hvad kommer du til at lave?

Du kommer til at stå for indkøb af it-relaterede ydelser både til internt brug og til kunder. Du skal rådgive sælgere og interne brugere om valg af de rigtige løsninger i forhold til behovsopfyldelse, økonomi og tilgængelighed.

Du skal sikre korrekt faktureringsgrundlag for bogholderiet.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har erfaring med indkøbs- og logisitikstyring, og du har specielt erfaring med Microsofts forskellige licensmodeller og deres produkter.

Du har konkret viden om og erfaring med:

  • Indkøb af it-ydelser
  • Microsoft licensmodeller, herunder Azure og 365-universet
  • Forhandling med leverandører
  • Ordrehåndtering i CRM- og økonomisystemer
  • Licensreview med revisor

Hvorfor er Unik blandt Danmarks bedste arbejdspladser?

Fordi vi har et fantastisk fællesskab, og vi har dygtige og kompetente ledere, som er gode til at opfylde deres medarbejderes behov fagligt og personligt. Vi har fokus på work-life balance med fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde. Og så forestil dig at møde ind til morgenmad på kontoret, kaffe og frisk frugt ad libitum, is i sommerperioden og en lækker kantine med vores eget køkkenpersonale året rundt.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker

Unik blev etableret i Vejle i 1986 af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. Efter 10 års samarbejde fusionerede Unik og Logicmedia i maj 2021 for i højere grad at sammensmelte kompetencer og produkter til fremtidens brancheløsning for ejendomsadministratoren.

I dag står der mere end 230 kompetente og passionerede mennesker bag vores brancheløsninger. De er fordelt på vores kontorer i Vejle, København, Aalborg og Warszawa og står sammen i en agil og flad organisationsstruktur, som giver plads til input, samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Great Place to Work har kåret Unik, som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er, fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.

Læs mere om Unik som virksomhed her.

Spørgsmål om jobbet kontakt

Lars Cordes 
CIO
lco@unik.dk
76421147

Gem job