IT-ko­or­di­na­tor


Er du en dygtig IT-tekniker? Og har du lyst til at få en hverdag i et internationalt miljø med gode og engagerede kollegaer, som hjælper hinanden? Vi styrker vores IT-team og søger dygtige IT-koordinatorer, der kan supportere kollegaer i Danmark såvel som i vores salgsorganisation på tværs af Europa.

Din succes i jobbet

Hos MASCOT er det ikke kun vores produkter, der er af høj kvalitet – det er vores support også.
Med reference til vores IT Manager, bliver du en del af IT-koordinatorteamet, der har succes, når I:

  • Evner at forklare problemstillinger og løsninger hertil til andre medarbejdere hos MASCOT
  • Foretager selvstændige problemanalyser og -rettelser ved software, hardware eller netværksproblemer
  • Sagkyndigt forbereder og udarbejder analyser til nye projekter og forretningsgange
  • Vælger de rigtige HW/SW-produkter prisrigtigt og foretager in-time indkøb af disse
  • Giver vores kollegaer en support, der er kompetent, hurtig og venlig – det kalder vi ”Tested To Work”.

Din hverdag

Dit fokus bliver at koordinere MASCOTs IT-support over for vores brugere og understøtte vores medarbejdere i deres daglige IT-arbejde. Derudover består jobbet i at udarbejde og gennemføre mindre IT-projekter samt opretholde og sikre IT-driften hos MASCOT.

Hertil hører også:

  • Brugersupport samt fjernelse af driftsforstyrrelser
  • Klargøring af nye PC’er
  • At du holder dig opdateret vedr. nye HW/SW-produkter og priser
  • Indkøb af SW/HW
  • Brugeradministration i Active Directory og Exchange

Hvem er du?

Du har en relevant IT-uddannelse og kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring fra en lignende rolle. Alternativt har du flere års praktisk erfaring fra en lignende stilling.

Du er ihærdig og kvalitetsbevidst i din opgaveløsning, og du drives af at sikre IT-driften gennem hurtig og præcis support til dine kollegaer. Du trives med og behersker selvstændig problemanalyse og -rettelse ved software, hardware eller netværksproblemer. Herudover brænder du for at yde den bedste support i en hverdag, hvor din struktur og dit overblik er med til at skabe succes, og du motiveres af høje krav til dine præstationer. Da du kommer til at arbejde sammen med kollegaer i hele Europa, begår du dig flydende i skrift og tale på både dansk, engelsk og meget gerne tysk eller et andet europæisk sprog.

Som person er du imødekommende og hjælpsom, og det er motiverende for dig at forklare problemstillinger og løsninger hertil til dine kollegaer. Du trives med forskelligartede arbejdsopgaver, hvoraf en del også er rutineopgaver.

Du har teamånd, men er samtidig selvstændig i din opgaveløsning. Du arbejder struktureret og har styr på detaljen, hvilket gør det muligt for dig at skabe det overblik, der skal til for at have mange bolde i luften på én gang. Og samtidig formår du at overholde dine deadlines. Desuden ser vi gerne, at dit CV er stabilt. 

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

Siden 2018 har vi haft til huse i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og understøttelse af de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Yderligere oplysninger fås hos:

Lämmke, Thies
Telefon: +45 8724 4777


Mascot International A/S

MASCOT er en dansk virksomhed med en skandinavisk mentalitet og eksport til det meste af verden. Medarbejderne møder på arbejde i Danmark, Laos, Vietnam, Tyskland og 14 andre lande med en og samme mission: At udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj.

Ambitionerne er store, og derfor er høj kvalitet helt afgørende. I alt arbejde jagter vi Best Practices. Derfor bærer virksomhedskulturen præg af et energisk engagement og en løsningsorienteret fleksibilitet, der kommer kunderne til gode. En afgørende del af strategien er nemlig test og kontrol af metoder, produkter og leverandører. Derfor har vi gennem de seneste mange år brandet os på at være TESTED TO WORK – et velklingende slogan og en afgørende arbejdsstrategi.

Den kompromisløse holdning til kvalitet hænger sammen med den strategiske beslutning om IKKE at producere og levere det billigste arbejdstøj, men derimod det bedste. Og arbejdstøj er mere end bare produktet i sig selv. Fx support, effektiv logistik og høj leveringssikkerhed er også afgørende for vores kunder. Det er det, der gør MASCOTs profil anderledes.

Gem job

Mascot International
Publiceret: 16. maj 2022

Arbejdssted

Location Pårup