Intern SAP-konsulent


Begejstres du af at udvikle SAP? Har du lyst til en hverdag i et internationalt miljø med gode og engagerede kolleger, som hjælper hinanden? Vi udvikler løbende vores services – både i vores nye domicil i Pårup og i udlandet – og derfor kigger vi altid efter nye SAP-kandidater med både bred og mere specialiseret ekspertise.

Din succes i jobbet

Hos MASCOT er det ikke kun vores produkter, der er af høj kvalitet – det er vores systemer også.

Med reference til vores IT Manager, bliver du en del af IT-teamet, der har succes, når I:

 • Sikrer en IT-platform, der er velkørende både for interne brugere og eksterne interessenter.
 • Evner at forklare problemstillinger og deres løsninger til andre medarbejdere hos MASCOT.
 • Sagkyndigt forbereder og udarbejder analyser til nye projekter og forretningsgange.
 • Giver vores kolleger support, der er kompetent, hurtig og venlig – det kalder vi Tested To Work.

Din hverdag

Dit fokus bliver at videreudvikle eksisterende SAP-applikationer med henblik på customisering – og senere spille en rolle i opgraderingen til SAP S/4 Hana. Hertil hører også:

Customisering, uddannelse / undervisning af medarbejdere og support.

 • Udvikling i systemerne til understøtning af nye processer.
 • Videreudvikling, ibrugtagning af ny funktionalitet og vedligeholdelse af det eksisterende system i benyttede moduler. 
 • Bistå i udviklingen af nye moduler og opgaver i SAP bl.a. ved hjælp af kurser, selvstudium, SAP-manualer og noter.
 • Supportere interne brugere af systemet.
 • Brugerdokumentation.  
 • Definering af interfaces over imod eksterne systemer.
 • Programoplæg til vores programmører i Danmark, Indien og Vietnam.

Hvem er du?

Du er systematisk og detaljeorienteret, og du brænder for at skabe løsninger, der dækker brugernes behov, både hos kunder og kolleger.

Du evner at skabe overblik, der hjælper dig til at have mange bolde i luften på én gang i en travl hverdag, og stadig overholde dine deadlines. Du har teamånd, og er samtidig selvstændig i din opgaveløsning.

Du har en relevant IT-uddannelse, og helst (men ikke et krav) 5 års erfaring fra en lignende stilling. Desuden ser vi gerne, at dit CV er stabilt. Du kommunikerer korrekt og ubesværet, både i skrift og tale, på dansk og engelsk.

Du har lyst til en hverdag i et internationalt miljø med gode og engagerede kolleger, som hjælper hinanden, og du motiveres af store krav til dine præstationer.

Hvem er vi?

Du kommer til at arbejde i en international vækstvirksomhed med sunde værdier og en fantastisk virksomhedskultur, båret af dygtighed, engagement, flid og samarbejde. Vi opfører os ordentligt over for såvel vores kunder og vores kolleger som over for vores samarbejdspartnere. Vi giver frihed under ansvar, og vi lægger vægt på ledelse, der gennem blandt andet coaching, motivation og opfølgning støtter den aktive udvikling af de enkelte medarbejdere, således at deres fulde potentiale udnyttes.

Vi tilbyder

Hos os får du et job med styr på processerne og en organisation, der vil gøre alt for at skabe succes sammen med dig, der har den rette indstilling og det rette engagement. Derudover kommer du til at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor åbenhed og arbejdsglæde vægtes højt.

Yderligere oplysninger fås hos:

Kjeldsen, Lars


Mascot International A/S

MASCOT er en dansk virksomhed med en skandinavisk mentalitet og eksport til det meste af verden. Medarbejderne møder på arbejde i Danmark, Laos, Vietnam, Tyskland og 14 andre lande med en og samme mission: At udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj.

Ambitionerne er store, og derfor er høj kvalitet helt afgørende. I alt arbejde jagter vi Best Practices. Derfor bærer virksomhedskulturen præg af et energisk engagement og en løsningsorienteret fleksibilitet, der kommer kunderne til gode. En afgørende del af strategien er nemlig test og kontrol af metoder, produkter og leverandører. Derfor har vi gennem de seneste mange år brandet os på at være TESTED TO WORK – et velklingende slogan og en afgørende arbejdsstrategi.

Den kompromisløse holdning til kvalitet hænger sammen med den strategiske beslutning om IKKE at producere og levere det billigste arbejdstøj, men derimod det bedste. Og arbejdstøj er mere end bare produktet i sig selv. Fx support, effektiv logistik og høj leveringssikkerhed er også afgørende for vores kunder. Det er det, der gør MASCOTs profil anderledes.

Gem job

Mascot International
Publiceret: 16. maj 2022

Arbejdssted

Location Pårup