Netcom­pa­ny Ope­ra­tions søger skarpe elever!


Læser du til datatekniker, og brænder du for at arbejde med IT-support og -drift, Linux, Windows, Oracle, Azure eller VmWare? Så har vi den rigtige stilling for dig! Vi søger i øjeblikket skarpe elever til Netcompany Operations, der har 1-2 år tilbage af deres uddannelse og ønsker at bruge deres faglige viden i praksis.

Som Operations elev vil du blive en del Netcompany Operations, der tæller ca. 115 medarbejdere. Netcompany Operations er en veletableret og ambitiøs driftsorganisation, der står for alt fra samfunds- og forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i topmoderne datacentre og i public cloud. Diversiteten i vores kunder er stor og spænder bredt fra mindre private virksomheder til store projekter for det offentlige. Vi er ikke interesserede i drift for driftens skyld, men arbejder med drift ud fra en vision om at gøre en forskel for vores kunders forretning. Vi forventer, at du skal have lyst til det samme! Uanset projektets og opgavens størrelse, kommer du som elev i Netcompany Operations til at gøre en mærkbar forskel.

Overordnede arbejdsopgaver

Som Operations elev vil du indgå i et af vores mange teams på lige fod med dine kollegaer i teamet. Du vil bl.a. kunne arbejde med Linux, Windows, Oracle, Azure eller VmWare-opgaver, som dækker over alt fra håndtering af alarmer og fejl i systemer til gennemførsel af forandringer på tværs af løsninger. Opgaverne kan derudover omhandle vedligeholdelse af dokumentation, rapportering, drift mv. Desuden vil du som en elev i Netcompany Operations have mulighed for at være med på projekter fra start til slut, hvormed du får kendskab til hele forløbet.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. involvere:

 • A-Z driftsløsninger.
 • Incident-håndtering: Håndtering af fejl indrapporteret af systemerne såvel som kunder.
 • Change-håndtering: Håndtering af både standard changes og projektbestilte changes.
 • Kvalitetstiltag: Håndtering af tiltag på tværs af løsninger, som skal hjælpe med at levere, sikre og forbedre kvalitet.
 • Windows serverdrift.
 • Linux serverdrift.
 • Vedligeholdelse af dokumentation, rapportering deploys o.lign.

Om vores nye kollega

Vi forestiller os, at du er en initiativrig person, der har mod på at lære nyt. Du drømmer om en elevplads, hvor du kan bringe din faglige viden i spil og samtidig blive udfordret. For at få succes i rollen, forventes det, at du er ambitiøs, formår at arbejde selvstændigt og er analytisk anlagt.

Vi forestiller os derudover, at du:

 • Læser til datatekniker med speciale i infrastruktur og enten har 1-2 år tilbage af dit studie.
 • Er en ambitiøs studerende, der er ivrig efter at lære nyt.
 • Har erfaring med enten Netværk, Linux, Windows, Oracle, Azure eller VmWare er en fordel, men ikke et krav.
 • Har erfaring fra tidligere elevstillinger på kortere eller længere basis er en fordel, men ikke et krav.

Din baggrund, kvalifikationer og interesser er vigtige for os. Dermed kan vi sikre dig den bedste elevtid. 

Ansvar udvikler

Vi tror på, at ansvar udvikler! Det er derfor ikke en tilfældighed, at du fra starten af din elevperiode i Netcompany Operations får tildelt et stort ansvar. Vi kan nemlig tydeligt se, at når vi stoler på vores medarbejdere fra dag et, så vokser de med opgaven og udvikler sig personligt og fagligt på rekordtid. Vi har præcis samme tilgang til vores elever, men du vil aldrig være overladt til dig selv, og du vil altid have dit team og din Manager i ryggen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi arrangerer alt fra legendariske fester, fredagsbarer og gaming events til sportsklubber, wakeboard-turneringer og lerdueskydning. Fællesskabet, du bliver en del af, sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Lyder det som noget for dig? 

Lyder det som noget for dig, kan du søge stillingen via "Søg jobbet her". Vi søger løbende, hvorfor samtaler vil blive afholdt løbende.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Gem job