Senior Cloud Security Advisor

Er du en skarp rådgiver indenfor cloud-sikkerhed? Kunne du tænke dig at bruge dine kompetencer i en af Danmarks største it-virksomheder? Og vil du have det sjovt på jobbet i et stort internationalt sikkerheds- og complianceteam? Så er du måske vores nye kollega. 

Om KMD Group Security

Hos KMD Group Security, Risk & Compliance har vi travlt med at understøtte KMD’s forretning og teknologiområder, og derfor søger vi flere dygtige kollegaer indenfor it-sikkerhed. Vi har det overordnede ansvar for it- og informationssikkerheden i KMD og associerede selskaber.  

Som en af Danmarks største leverandører af forretningskritisk software til understøttelse af det offentlige Danmark og den finansielle sektor, udgør sikkerhed hjørnestenen i vores kunders tillid. Vi er på en compliance rejse hvor vi arbejder på at minimere risk på blandt andet de store cloud-baserede KMD produkter som Workzone og Nexus.

Group Security, Risk & Compliance består af flere enheder der arbejder tæt sammen, herunder DPO kontor, Group internal Audit, Integrated Management System, Security Incident Management, Cyber Defence Center samt Information Security Management.

Som Senior Cloud Security Advisor er du ansat i Group Security, Risk & Compliance. Funktionen består af en række enheder med tilsammen +30 personer fordelt mellem kontorer i Ballerup og Warszawa. Vi er et samlet team af passionerede specialister der bl.a. er kendetegnet af et godt samarbejde på tværs og høj medarbejdertilfredshed. Her vil der være store muligheder for at lære af de bedste inden for Microsoft, Azure et cetera.

Ansvarsområder: 

 • Rådgive vores forretnings- og teknologienheder om cloud security og compliance 
 • Sætte dagsordenen for cloud security i KMD ved at udvikle guidelines og tekniske sikkerhedsforanstaltninger i samarbejde med vores forretnings- og teknologiområder 
 • Deltage i at udvikle KMD’s cloud strategi sammen med interne og eksterne stakeholders 
 • Bidrage til risikovurderinger af cloudbaserede produkter og anbefale mitigerende foranstaltninger
 • Bidrage til rapportering og rådgivning af topledelsen vedr. cloudsikkerhed 
 • Deltage i ad hoc cloud-projekter som repræsentant for sikkerhed.

Hvem er du?

Samarbejde. Ejerskab. Mod. Initiativ. Outside-in. Det er nogle af de værdier der guider os, og som vi regner med, at du deler med os.

Du muligvis siddet i en intern funktion med stor kontaktflade eller du har arbejder som konsulent – og du kan nikke genkendende til nedenstående:

 • Erfaring med Cloud-sikkerhed på SaaS og hybrid Cloud, f.eks. Microsoft Azure, SAP HANA eller Amazon AWS
 • Forståelse af DevOps/DevSecOps og Cloud Engineering
 • Erfaring fra arbejde i regulerede brancher
 • Erfaring med at udvikle og implementere cloudløsninger 
 • Stærke kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt
 • Dokumenterede, relevante sikkerhedskvalifikationer såsom CISM, CRISC, CISSP
 • Bachelor- eller kandidatgrad 
 • Da vi er en international organisation, forventer vi, at du kan tale og skrive engelsk på højt niveau.

Vi tilbyder:

 • Et attraktivt ansættelsesforhold med stor fleksibilitet og god balance mellem arbejde og fritid 
 • Løbende kompetenceudvikling 
 • Muligheden for at præge nogle af Danmarks største og mest komplekse it-løsninger 
 • God mulighed for at præge dine arbejdsopgaver og sikkerheden i KMD
 • Stor it-organisation med kompetente kollegaer og spændende opgaver
 • Du vil komme til at indgå i et stort og kompetent team af specialister
 • Du vil komme til at beskæftige dig med den nyeste teknologi på it-sikkerhedsområdet 
 • Du vil komme til at arbejde med it-sikkerhed, som har betydning for hele samfundet.

Er du interesseret?

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Manager, Information Security Management, Ulrik Vangstrup på uvo@kmd.dk, eller mobil 42 68 05 69.

Vi afholder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rigtige, så send din ansøgning allerede i dag.

Om KMD 

KMD er den største danske it-virksomhed. Vi udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien. KMD har over 1.500 danske og internationale kunder, herunder over 800 danske og udenlandske virksomheder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 5,6 mia. kr. og har cirka 3.200 ansatte. KMD er et datterselskab i den globale teknologikoncern NEC Corporation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job