Ap­pli­ca­tions Support for Service Desk


Brænder du for at yde god service og IT-support af høj kvalitet, og er du klar til nye udfordringer, hvor du får mulighed for at bruge dine faglige kompetencer i praksis? Så har du nu en unik mulighed for at kickstarte din karriere som vores nye kollega i Netcompany Service Desk.

Arbejdsopgaver og teknologier

Netcompany Service Desk er vores kunders indgang til Netcompany, og vi opererer 24 timer i døgnet 365 dage om året for at sikre, at kunderne aldrig er mere end et telefonopkald væk fra support og service af høj kvalitet. Som vores nye kollega, vil du blive en del af et team bestående af fem fastansatte og 10 studentermedhjælpere, der har ansvaret for support og overvågning af Netcompany’s mange kundeløsninger. Med mere end 150 kunder vil du få en udfordrende, men spændende hverdag præget af mange forskelligartede opgaver afhængigt af den enkelte kundes problemstilling.

I rollen som applications supporter vil du arbejde i grænselandet mellem kunden og projektet, da dine primære arbejdsopgaver vil være 1st level support. Således vil du være med til at vurdere og definere omfanget af Service Desk teamets rolle på de respektive projekter, og tage del i skabelsen af en ny funktion i Service Desk. Således får du rig mulighed for at påvirke din egen udvikling inden for dét tekniske spor, der interesserer dig mest i vores driftsorganisation.

Din rolle i Service Desken, vil være at fordybe dig i enkelte projekter og specialisere dig i enkelte projekter som bindeleddet mellem projektet og kunden. Derfor er det essentielt, at du har lyst til og interesse for at fordybe dig i -og yde support til store forretningskritiske systemer. Interesse for kommunale sagsbehandlingssystemer er fordelagtigt i rollen.

Om dig

Vi forestiller os, at du:

  • Er nyuddannet.
  • Har erfaring fra lignende supporterstilling, gerne med kommunale sagsbehandlingssystemer.
  • Har drive, lyst, engagement og et veludviklet service-gen, samt er en ansvarsbevidst teamplayer.

Vi sikrer din udvikling!

Vi har mange års erfaring med at tage imod nyuddannede kolleger, og et setup der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling, med udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning

Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Gem job