SAP in­te­gra­tions­ud­vik­ler


Vil du være en del af et af Danmarks førende udviklerteams og være en central del af SAP Integrationsteamet hos Lemvigh-Müller?
Lemvigh-Müller søger en SAP Integrationsudvikler til kontoret i Kolding. Du bliver en vigtig del af en stor og professionel IT-organisation på over 50 dedikerede medarbejdere. 

Jobbet

Lemvigh-Müller ved, at kontinuerlig investering i markedsledende digitale teknologier er en meget vigtig konkurrenceparameter. Derfor søger vi endnu en SAP integrationsudvikler til styrkelse af SAP Iintegrationsteamet.
Du får frihed under ansvar og mulighed for at skabe dig en karriere i Lemvigh-Müller, efterhånden som du sætter dit præg og påvirker virksomheden i en positiv retning. 

Du kommer til at indgå i tæt samarbejde og samspil med team-medlemmerne i SAP Integrationsteamet, så dine produkter dels følger best practices på området samt tilgodeser slutbrugerens behov.

En stor del af jobbet bliver at varetage flere forskellige udviklingsopgaver på samme tid – og være i stand til at prioritere din indsats

Dine primære arbejdsopgaver vil være, at:

 • Levere SAP integrationsløsninger til grænseflader mellem forskellige markedsledende applikationer
 • Omskrive SAP PO integrationerne til SAP Cloud Integration og SAP API Management
 • Støtte og uafhængigt udføre projektopgaver på integrationsområdet
 • Identificere og løse problemer ved hjælp af analyse, erfaring og beslutningstagning
 • Vælge de mest relevante værktøjer / teknikker til at opfylde specifikke krav og udnytte forud leveret indhold fra SAP og andre partnere for at reducere den tekniske gæld og tid til implementering
 • Udvikle løsninger på klientproblemer gennem anvendelse af metoder og værktøjer
 • Validere løsninger sammen med fageksperter
 • Designe og opbygge af integrationer og grænseflader, samt oprette planer for integration og test af integrationerne

Personen

Du kan være uddannet datamatiker eller lign og har et par års erfaring med integrationsudvikling og kodeerfaring. Derudover kan man sige om dig, at:

 • Du optimalt set har erfaring med udvikling af SAP integrationer indenfor nogle af følgende områder; SAP XI, PI, PO, Cloud Integration, API Management eller erfaring med andre integrationsplatforme som fx Seeburger, Microsoft Biztallk m.m.
 • Alternativt har du har kodeerfaring i JAVA, sekundært C#
 • Det er et plus, hvis du har kendskab til EDI
 • Du er ansvarsbevidst i din opgavetilgang
 • Du har mod på at udforske og tilegne dig viden om nye teknologier

Dine muligheder

Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet, idet du får erfaring i cutting edge teknologier indenfor SAP Cloud Integration og SAP API Management, som vil være et stort plus på dit CV.

Du får 50 engagerede, dygtige og hjælpsomme kolleger, der hver dag arbejder for at være højt performende teams. Vi arbejder i et uformelt miljø, og du har mulighed for i din stilling at opleve et stort selvstændigt ansvar, få gode ansættelsesvilkår og modtage sparring på højt fagligt niveau. 
Hos Lemvigh-Müller vægter man medarbejdertrivsel og godt kollegaskab højt og tilbyder en række personalegoder samt fleksible arbejdsforhold med moderne og åbne kontorfaciliteter i Herlev. Lemvigh-Müller er en organisation uden tungt bureaukrati, hvor der kan være kort vej fra idé til handling.

Ansøgning

Lemvigh-Müller samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Lars Halsboe-Larsen hos GML-HR på telefon 24258808 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg jobbet her” knappen.

Hos Lemvigh-Müller, som er en af Danmarks 100 største virksomheder, arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.400 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 175 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater. Læs mere på www.lemu.dk/om-os.

Gem job

GML-HR A/S søger for Lemvigh-Müller A/S
Publiceret: 4. maj 2022

Arbejdssted

Location Kolding