Fagligt dygtige sy­stem­ud­vik­le­re til IT-virk­som­hed i Aarhus


- hvor der i høj grad er fokus på samarbejde og din trivsel.

Panorama Consult søger for Gensam Data A/S i Aarhus systemudviklere til et nyt team, der skal udvikle en ny generation af et internt værktøj, som anvendes til at konfigurere forretningssystemet.

Alt afhængig af dine faglige kompetencer og interesser vil der være mulighed for at arbejde med enten systemarkitektur, løsningsdesign, brugergrænseflader, front- eller backend systemudvikling med fokus på programmering i Java i større og komplekse IT-systemer. Du vil være med fra starten på projektet og indgå i et tæt samarbejde med de interne brugere af værktøjet.

I denne stilling får du gode udviklingsmuligheder samt mulighed for at få indflydelse både på din dagligdag, dit arbejde og arbejdsprocessen.

Hos Gensam Data vægtes høj faglighed, hvor du vil have god mulighed for faglig sparring med dygtige kolleger der alle er dedikeret til opgaven.

Gensam Data er en virksomhed, som leverer totale IT-løsninger til skadesforsikringsselskaber. Virksomheden har leveret specialiserede IT-løsninger siden 1970 og er i stadig udvikling. Her er der fokus på at levere de rigtige løsninger i høj kvalitet til kunderne.

Hvis du ønsker at fortsætte din faglige udvikling hos en virksomhed, hvor medarbejderne bliver længe både på grund af muligheden for faglig udvikling og sparring samt et godt arbejdsmiljø, så kan denne stilling være noget for dig.

Med reference til udviklingschefen kommer du til at indgå i et godt og velfungerende team bestående af fagligt dygtige og engagerede kolleger. Hos Gensam Data er der i alt 14 systemkonsulenter og 10 systemudviklere, så der er god mulighed for faglig sparring.

Dine opgaver kan være følgende med vægtning efter dine kompetencer:

 • Løsningsdesign og systemarkitektur.
 • Webudvikling.
 • Backend-udvikling i Java.
 • Arbejde med udvikling af processer og værktøjer.

Dine faglige kompetencer:

 • Kendskab til løsningsdesign og systemarkitektur.
 • Kendskab til arbejdet med brugergrænseflader.
 • Kendskab til webudvikling herunder CSS, HTML og JavaScript.
 • Kendskab til objektorienteret programmering og Java.
 • IT-uddannelse f.eks. datalog eller datamatiker.

Dine personlige kompetencer:

 • Du er fagligt nysgerrig og har et stort engagement i opgaverne samt personligt drive.
 • Du arbejder selvstændigt, tager initiativ og udviser handlekraft.
 • Du har en naturlig balance imellem at være omhyggelig, have fokus på detaljerne og kvaliteten samtidig med, at du er effektiv og får afsluttet dine opgaver.
 • Du arbejder struktureret og har et godt overblik.
 • Du er god til at kommunikere og samarbejde med dine kolleger, så I kan løfte opgaverne sammen.
 • Du har blik for forretningen og er nysgerrig på at udvikle den.

Gensam kan tilbyde:

En arbejdsplads hvor de ansatte er ansat længe, da der er et godt arbejdsmiljø kombineret med, at der i høj grad er fokus på at skabe gode rammer for din faglige og personlige udvikling både med intern sparring samt med mulighed for at deltage på kurser og konferencer.

Gensam er en virksomhed, hvor der er et stort fokus på, at medarbejderne trives, hvilket betyder, at der er mulighed for at fordybe sig i dine arbejdsopgaver samtidig med at der er god balance mellem arbejde og fritid.

En løn, der matcher din erfaring og kvalifikationer, god kantineordning, flekstid, massageordning, mulighed for hjemmearbejde og en attraktiv lønpakke med forsikring og pension.

Hvis stillingen har din interesse så send dit cv og din ansøgning til Lise Elkjær på lej@panoramaconsult.dk så hurtigt som muligt.

PanoramaConsult varetager rekrutteringsprocessen og al henvendelse vedrørende stillingen bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende kvalificerede kandidater til samtale så vent ikke med at søge. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Panorama Consult søger for Gensam Data A/S
Publiceret: 3. juni 2022

Arbejdssted

Location Aarhus