IT-supporter / IT-support-lead


Bone Consult er i vækst, og er kåret som Gazelle-virksomhed i 2018 og 2019. Vi sætter faglighed utrolig højt, prioriterer uddannelse utrolig højt, og det er et must, at du løbende har lyst til at videreuddanne dig inden for de teknologier vi arbejder med. Vi vil arbejde med de nyeste teknologier, og hjælpe vores kunder med at udnytte det potentiale IT og digitalisering har for dem. Vi vil som firma have de bedste konsulenter på markedet, og vi har en utrolig spændende portefølje af kunder, som både tæller langvarige relationer, men også en løbende strøm af nye spændende kunder og projekter.

Til vores kontor i Aalborg, søger vi en udadvendt og tillidsskabende IT-supporter evt. IT Support Lead, som har flair for at forstå forretning og yde support til vores kunder, i et højt fagligt niveau.

Vi søger en person som har erfaring med både 1. og 2. line support, eller lignende.

Opgaver:

 • Support til vores kunder og evne til at kunne skabe gode relationer.
 • Support med vores overvågning via PRTG og Jira.
 • Tage ansvar for opgaver og kan prioritere.
 • Azure support M365

Kvalifikationer:

 • Min. 5 års erfaring fra support i lignende stilling.
 • Erfaring med Microsoft-platformen Azure.
 • Udpræget forretnings- og procesforståelse og evne til at sætte sig ind i kundens problemstillinger.
 • God formidlingsevne og tillidsskabende fremtoning/adfærd, hvor du trives med mange kontaktflader og samarbejdsrelationer.
 • Du er nysgerrig af natur og holder dig løbende teknologisk opdateret.
 • God humor og gode sociale færdigheder, såvel internt som eksternt.

Om os:

Bone Consult er et mindre, men meget ambitiøst IT-konsulenthus, med unikke kompetencer og mere end 25 års erfaring med IT-infrastruktur, Cloud, ERP-løsninger og forretningsudvikling. Vi arbejder primært med mellemstore virksomheder, og har udviklet og driver vores egne private cloud-løsninger. En løsning, vi vandt en pris for under SVC Awards i London.

Vi har en uformel tone, hvor arbejdsglæde og trivsel er i højsædet. Vi sætter kunden først, i alt hvad vi gør. Derfor søger vi efter netop dig, som har lyst til at blive en del af et fantastisk team, som fagligt spiller i superligaen, men som har alle fordelene af, at være lille og agil i vores tilgang til at løse kundens udfordringer.

Vi tilbyder:

Et spændende og udviklende job i en uformel og ambitiøs organisation, hvor omtanke, troværdighed og ordentlighed, parret med humor, er i højsædet. Vi arbejder dedikeret og fokuseret på, at levere den bedste kundeoplevelse, og samtidig lægger vi vægt på et stærkt fagligt miljø, med et godt socialt sammenhold. Vi tilbyder fleksible og gode arbejdsvilkår, og en gage, som matcher markedsniveauet.

Herudover

 • Fleksibel arbejdstid med mulighed for hjemmearbejde
 • Frihed under ansvar
 • Vi er interesseret i at gøre dig til en eftertragtet medarbejder

Ved interesse, bedes du fremsende din ansøgning til job@boneconsult.com. Vi afholder løbende samtaler med kandidater med fokus på ansættelse snarest muligt. Ved yderligere spørgsmål til stillingen, kan du evt. kontakte Ole Nielsen på 6024 8999 eller Jens-Peter Kristensen på 2011 8350.

Gem job

Bone Consult A/S
Publiceret: 13 June 2022

Arbejdssted

Location Aalborg

Job hos virksomheden