Koncern IT søger dygtig Release Manager til vores Change og Release team


Er du en ”haj” til leverancestyring og planlægning, og brænder du for at arbejde med at hjælpe til? Så har vi måske stillingen til dig.

Vær med til at gøre en forskel ved at sikre stabil og effektiv drift for Region Sjællands brugere, kunder og patienter

Vi i Koncern IT, Region Sjælland, er på en rejse for at blive endnu bedre til at hjælpe med det stigende pres på sundhedsvæsenet. Vi står på mål for at sikre en stabil drift til gavn for brugere, kunder og patienter. Derfor er der altid øget fokus på de systemer, der stilles til rådighed. Det kræver hurtige reaktioner, når nye systemer skal sættes i drift, og gamle skal opdateres.

Vi er ved at bygge et nyt team op, som skal arbejde endnu mere effektivt med både Release og Change. Vi arbejder derfor med at gøre vores processer simplere og mere tilgængelige. Du vil blive en del af vores Release og Change team, hvor du vil få det særlige ansvar, der handler om at udvikle Release-processen, så den hele tiden er skarp og effektiv. Derudover forventer vi, at du skal udføre både Release og Change Management.

Du bliver som medlem af teamet ansvarlig for at gennemføre så mange Releases og Changes som muligt. Du vil have et tæt samarbejde med de øvrige proces managers/proces konsulenter i IT Service Management samt med proces managers i Region Hovedstaden.

Arbejdet består primært i at sikre kvalitet i behandlingen af indmeldte Releases og Changes samt sikre, at proces og registreringspraksis følges.

Release-processen bliver dit primære ansvar, men du skal være indstillet på at påtage dig arbejdsopgaver, der ligger inden for andre proces management områder, samt andre forefaldende opgaver.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • At gennemføre Releases i samarbejde med dine kolleger i IT Service Management
 • Løbende udvikling, implementering, forankring samt løbende forbedring af Release management processen
 • Daglig håndtering af Release requests. Herunder koordinering samt sikring af aftaler og godkendelser
 • Samarbejde med sundhedsplatformens Release Manager, herunder deltagelse i Sundhedsplatform RAB (Release Advisory Board)
 • Løbende opdatering af uddannelsesmateriale (proces + værktøj, herunder registreringsguide/vejledninger)
 • Definition af målbare KPI’er samt løbende forbedring og opfølgning af disse
 • Assistere Change Management

Din profil

 • Erfaring som Release Manager
 • Minimum ITIL Foundation-niveau og gerne højere. Du færdes hjemmevant i større it-miljøer - både teknisk og organisatorisk
 • Du har erfaring med ITIL i praksis
 • Du evner at kommunikere mundtligt og skriftligt
 • Du er god til at lede og inspirere problemløsningsteams

Som person, ser vi gerne, at du:

 • Er et åbent, engageret og humoristisk menneske
 • Kan arbejde struktureret og målrettet og ser dokumentation som en selvfølge
 • Er god til at arbejde selvstændigt - såvel som en del af et team
 • Har lyst og evne til at bidrage til den strategiske udvikling af Koncern IT
 • Har analytiske kompetencer og er stærk til tal

Et engageret og nyoprettet team med fokus på et stærkt kollegafælleskab

Hvis det er dig, vi ansætter, så bliver du en del af IT Service Management, som er en nystartet afdeling, der skal bestå af ca. 20 medarbejdere, der arbejder med processer, data, undervisning og generel procesoptimering. Lige nu er vi 16 medarbejdere. Vi går op i et spændende arbejdsmiljø, hvor det er vigtigt, at du har lyst til at deltage i det fællesskab, vi er ved at etablere. Vi er der for hinanden, det er det, der gør os stærkere.

Vi tilbyder:

 • Et alsidigt og spændende arbejde i koncern IT, Region Sjælland
 • Et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone
 • En hybrid arbejdsplads, hvor vi giver dig mulighed for at arbejde hjemme, når opgaverne tillader det
 • Gode muligheder for faglig såvel som personlig udvikling

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne for ny løn.

Vores hovedformål er at optimere processer samt sikre, at de understøttende værktøjer i Koncern IT altid virker. Organisatorisk hører vi under IT Forretningsdialog. Du vil referere til funktionschefen for IT Service Management, og vores fysiske placering er på Ringsted Sygehus.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med 420 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores driftscenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it.

Interesseret?

Ansøgningsfristen er fredag den 15. maj 2022. Vi læser og holder samtaler løbende, så du må gerne sende din ansøgning hurtigst muligt.

Vi forventer at afholde to samtaler, hvor anden samtale vil indeholde en case, du forventes at kunne løse.

Ansættelse sker pr. 1. juli 2022 eller efter aftale.

Hvis du har spørgsmål til Koncern IT eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Funktionschef, Peter Hansen, på telefon: 29 44 23 71.

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 9. maj 2022

Arbejdssted

Location Ringsted