Lead DevOps Engineer til Sta­ke­hol­der In­tel­li­gen­ce


Brænder du for at automatisere kerneinfrastruktur? Så har du nu mulighed for at blive Lead DevOps Engineer hos Rambøll Stakeholder Intelligence, hvor du kan være med til at gøre produktteams i stand til at levere verdensklasse produkter der støtter beslutningstagere ved at indsamle, koble og præsentere data for de rette interessenter på det rette tidspunkt.

Som Lead DevOps Engineer vil du blandt andet

 • Stå i spidsen for et infrastrukturteam, hvor du arbejder tæt sammen med dygtige eksperter
 • Blive en del at et fleksibelt arbejdsmiljø med gode kollegaer
 • Få muligheden for at træde ind som en rollemodel i en voksende DevOps kultur der adapterer til Cloud og Infrastructure as Code
 • Støtte op omkring en ”you build it, you run it” mentalitet for udviklere i produktteams
 • Være med til at sætte bemandingen og udvide vores infrastrukturteam i samarbejde med ledelsen

Vi forestiller os, at du

 • Har erfaring med at automatisere kerneinfrastruktur og deployment og kan guide vores infrastrukturteam til at anvende de bedste praksisser, værktøjer og services
 • Har erfaring med at administrere Linux systemer og containers til udvikling, test og produktion
 • Har erfaring med at konfigurere og vedligeholde en CI/CD-pipeline og AWS-baserede Cloud Services
 • Har interesse i problemløsning og veletablerede praksis inden for det faglige område, samt lyst og evne til at forbedre dig selv og udvikle andre
 • Er en proaktiv holdspiller, som har klare holdninger til hvordan kvalitet bygges ind i infrastrukturen
 • Har en god balance mellem at være ambitiøs og pragmatisk
 • Har en god balance mellem at være udførende og uddelegere ansvar til andre

Hvem er vi, og hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af afdelingen Stakeholder Intelligence IT, hvor vi udvikler digitale løsninger til indsamling, behandling og formidling af mange forskellige typer af data om en organisations interessenter. Vi er optagede af at lave intuitive løsninger, der skaber værdi og begejstring hos brugerne, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende produkter og innovative løsninger. Du kan læse mere om vores mest succesfulde produkter på følgende links:

Vi er en afdeling med ca. 30 udviklere, 5 designere og et par projektledere, som er organiseret i et infrastrukturteam og en række tværfaglige produktteams. Arbejdsmiljøet et ungt, dynamisk og fagligt. Stemningen er afslappet og hyggelig. Vi har et stærkt sammenhold, både i og på tværs af teams, og der er altid nogen der står klar hvis du har brug for hjælp. Vi vægter sociale aktiviteter højt og har mange sociale arrangementer i løbet af året. 

Vi bruger i dag sprog og teknologier som Java, Go, Erlang, Git, RHEL-baseret Linux, MS SQL, Ceph, RabbitMQ, nginx, HAProxy, Jetty, Prometheus, Grafana, YouTrack og Teamcity. Listen er ikke udtømmende, og vi indfører gerne nye sprog og teknologier, der hvor det giver mening, for at produktteams er i stand til at innovere.

Vi tilbyder markedssvarende løn, sundhedsforsikring, pensionsordning, 6. ferieuge, gode barselsvilkår og har fokus på en god work-life balance. Derudover har vi en attraktiv bogklub med mulighed for fordybelse i faglige emner og rig mulighed for personlig opkvalificering, samt en frokostordning i Aarhus’ måske bedste kantine.

Velkommen til vores Management Consulting division

Rambøll Management Consulting er en af de største rådgivningsvirksomheder i Norden med en stærk historie inden for udvikling af den offentlige sektor. Med 600 eksperter klæder vi top-virksomheder og offentlige kunder på til at handle i en bæredygtig fremtid. Vi er især efterspurgt, fordi vi kombinerer managementrådgivning med tekniske kompetencer.

Velkommen til Rambøll

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 17.000 eksperter på 300 kontorer i 35 lande, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, en motiveret ansøgning, en portefølje og andre relevante dokumenter der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Business Manager Mathies Boile Christensen på telefon 5161 8230.

Deadline er søndag d. 15. maj 2022. Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Gem job

Rambøll Management Consulting
Publiceret: 11. april 2022

Arbejdssted

Location Aarhus