IT Con­sul­tant


I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-professionel. Du vil være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og spændende IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, opgaveledelse og kundekontakt vil præge din hverdag.

Arbejdsopgaver og teknologier

Som IT Consultant bidrager du til, at kundens behov bliver omsat til den rigtige tekniske løsning.

Vi benytter den teknologi der er den rigtige for projektet og for kunden, og det er derfor vigtigt, at du synes det er sjovt, at arbejde med nye og varierende områder og teknologier, og derved udbygge din viden hele tiden.

En stor del af vores projekter tager udgangspunkt i webbaserede teknologier som f.eks. Angular eller React på en Java eller .NET platform. Derudover arbejder vi med mange standardplatforme, bl.a. SharePoint, Microsoft Dynamics CRM, Salesforce, Sitecore, inRiver og EPiServer, for blot at nævne få eksempler.

Som IT Consultant bidrager du til alle dele af systemudviklingen med et stærkt fokus på de tekniske opgaver.
Dine opgaver og ansvarsområder vil variere fra projekt til projekt og udvikle sig over tid – men din hverdag vil typisk være præget af opgaver som:

 • Forberede og afholde workshops med kunderne
 • Ansvar for udarbejdelse af funktionelt og teknisk design på systemkomponenter
 • Vidensdele med dine kolleger  inden for de områder hvor du bliver eksperten
 • Programmeringsopgaver i alle lag af systemet. Det kan f.eks. være:
  • Udvikling af integrationer til et andet system
  • Opsætning og udvikling af frameworks
  • Implementering af funktioner i brugergrænsefladen 
  • Konfiguration og udvikling af extensions til standardplatforme
  • Automatisering af forretningsprocesser i form af f.eks. batchjobs
  • Udvikle værktøjer og scripts til migrering af store mængder data

Vi arbejder i teams og dine kolleger har både forskellige baggrunde og forskellige kompetencer – fælles for os alle er, at vi prioriterer fagligheden højt og sætter en ære i sammen at udvikle de bedste IT-løsninger. Vores opgaver tæller nogle af Danmarks vigtigste og mest spændende IT-projekter, inden for både stat, kommuner og dansk erhvervsliv. 

Dig

Du har en IT-teknisk baggrund og er kandidat i datalogi, software, IT eller lignende. Du kan også have en anden teknisk/matematisk kandidatuddannelse, f.eks. matematisk modellering, fysik, rumteknologi eller lignende.

Vigtigst er, at du tænker analytisk, har højt drive – og lyst til at dygtiggøre dig sammen med nogle af landets bedste IT-professionelle samt bidrage til, at vi sammen leverer de bedste IT-løsninger til vores kunder.

Desuden behersker du både dansk og engelsk i skrift og tale.

Din karriereudvikling – fagligt og personligt

I Netcompany har vi mange års erfaring med at tage imod nyuddannede kollegaer, og vi har gode rammer for at tilbyde en faglig og personlig udvikling, der tager udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker. Måske ønsker du at gå ledelsesvejen, måske ønsker du at specialisere dig mere teknisk eller måske vil du gerne bevæge dig i retning af rollen som IT Architect. Vi kan tilbyde dig både specialisering og bredde, og du vil i samspil med din mentor finde ud af, hvad der er den rigtige retning for dig. 

Som IT Consultant får du mulighed for at arbejde med mange forskellige typer løsninger, teknologier og ansvarsområder, der indgår i et projekt. Herigennem får du opbygget solid, bred erfaring og kompetencer, og i takt med dette, får du mulighed for løbende at få mere og mere ansvar på det projekt du arbejder på. Vi tror på værdien af samarbejde og du vil derfor altid have din projektleder, mentor og dit team i ryggen, så dit ansvar kan vokse i takt med at du vokser i rollen, uden at du er overladt til dig selv. 

Netcompany Academy og personlig mentor

Hos Netcompany gør vi vores bedste for at vores medarbejdere lykkes i rollen, og når du starter, får du en erfaren kollega som din personlige mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og hjælpe dig på vej til at få afprøvet kræfter med forskellige opgaver, roller og kunder, så du selv kan præge din karriere i Netcompany.

Du vil derudover indlede et forløb hos Netcompany Academy - vores interne uddannelsesprogram. Gennem en række moduler, vil Netcompany Academy kontinuerligt sikre dig muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Og hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, har du også mulighed for at tage certificeringer, evt. i studiegrupper sammen med andre kolleger.

Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi har en lang række forskellige sociale klubber og foreninger med tilbud indenfor f.eks. løb, cykling, badminton, tennis, brætspil, E-sport, fodbold, foredrag, teater, biograf, mad og drinks. Derudover nyder vi at mødes med hinanden på vores ugentlige fredagsbarer, til firmafester og teamevents. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

Send os en ansøgning

Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Gem job