Stu­den­ter­med­hjæl­pe­re til Danmarks mest be­tyd­nings­ful­de IT-projekter


Vi søger studerende i København, Aalborg eller Aarhus, der har lyst til at være med på nogle af Danmarks mest spændende og udfordrende projekter. Det er en unik chance for at få foden indenfor i Danmarks mest succesfulde IT-virksomhed, og du får mulighed for sætte dit fingeraftryk på nogle af vores mange projekter. Vi kan garantere, at du får branchens dygtigste kolleger, som du kan lære af og sparre med, og det i en virksomhed, hvor det sociale og vores unikke sammenhold spiller en afgørende rolle.

Netcompany er gået fra start up i 2000 til sværvægter i den danske IT-branche. Selvom vi har rundet 3000 medarbejdere, er vi stolte af, at vi har kunne bevare en kultur med høj agilitet, lavt hierarki, hurtige beslutningsgange og ikke mindst et unikt sammenhold på tværs af virksomheden. Vi har mange forskellige kunder – fra mindre private virksomheder til store projekter for det offentlige – uanset projektets størrelse.

Ansvar udvikler 

Vi tror på, at ansvar udvikler. Det er ikke en tilfældighed, at du i Netcompany får tildelt et stort ansvar – allerede fra start som studentermedhjælper. Hos os er slavearbejdet udskiftet med udfordringer i særklasse, og som studentermedhjælper bliver du en del af et af vores teams på lige fod med vores IT-konsulenter og softwareudviklere. Du kommer derfor til at kunne se betydningen af dit arbejde direkte i de løsninger, som bliver skabt ude hos vores mange kunder. 

Se teknologierne i praksis

Et studiejob i Netcompany er andet og mere end et supplement til SU’en. Vi giver dig masser af ansvar, og muligheden for at prøve kræfter med opgaver, du andre steder først bliver stillet overfor som færdiguddannet. Vi arbejder efter en velunderbygget metode, fra analyse til udrulning. Du vil komme til at arbejde med IT-løsninger og serviceorienterede arkitekturer på .Net og Java-teknologier typisk inden for vedligehold, udvikling og test.  

Du har derfor mulighed for at prøve at arbejde med de teknologier, udviklingsmetoder og programmeringssprog, som du har lært fra studiet på konkrete projekter. Det er samtidig en unik mulighed for at se IT-konsulentbranchen indefra, og du vil hurtigt erfare de mange spændende muligheder, som IT-konsulentrollen giver.

Hvem er du?

Du kan være den studentermedhjælper, vi leder efter, hvis du:

  • Læser på en kandidat i software, datalogi, IT eller lignende
  • Har erfaring med programmeringssprog så som C# og Java
  • Ønsker faglige udfordringer
  • Brænder for at blive en del af vores komplekse IT-projekter, der gør en forskel
  • Har et ekstraordinært drive og er motiveret for konstant at blive dygtigere

Vi leder efter en studentermedhjælper, der kan arbejde ca. 16 timer om ugen. Vi er naturligvis fleksible i eksamensperioder, og vi har brug for din fleksibilitet i perioder op til projektafslutninger eller lignende. 

Vi tager ansvar for din udvikling og karriere

Du får et forspring, når du begynder din karriere i Netcompany, allerede imens du læser. Vi tager ansvar for din udvikling, og vi vil løbende skrue op for niveauet i takt med, at du udvikler dig. Det giver dig de bedste kort på hånden, når studiebøgerne bliver lagt på hylden. Samtidig kan du lære af de bedste, for du kommer til at arbejde tæt sammen med nogle af de dygtigste i branchen, som du kan sparre med og spørge til råds.

Ingen prioriterer det sociale højere end os 

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Fra legendariske fester, fredagsbarer og teamevents til sportsklubber, gaming-nights, wakeboard og meget andet. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt. 

Bliv en del af holdet

Din ansøgning, cv og karakterbevis skal uploades til vores rekrutteringssystem via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Gem job