Soft­wareud­vik­ler til luft­farts­branchen


Vil du gerne være med til at sikre, at vores kunders fly kommer i luften, bruger mindst muligt brændstof og generelt overholder lovgivningen i luftrummet? Så er det dig, vi søger!

Vi søger en nysgerrig udvikler til at hjælpe os med at videreudvikle den software, der dagligt sørger for, at vores kunders fly har de bedste betingelser før, under og efter flyvningen. Det er alt fra traditionel systemudvikling, live tracking af fly overalt i verden, til komplekse ruteberegninger og optimering af brændstofforbrug.

Dit nye job

Du vil indgå i en udviklingsafdeling på 20+ medarbejdere, som arbejder i agile teams med dedikerede SCRUM masters tilknyttet. Vi arbejder altid med de nyeste teknologier og værdsætter at vidensdele på tværs af teams.

”I AIR SUPPORT får man en arbejdsplads, der interesserer sig for, og tager sig godt af sine ansatte,” – Mikas, Software Developer

Du vil få rig mulighed for at udfolde og udvikle dine kompetencer i vores spændende udviklingsprojekter, som spænder bredt inden for flyveplanlægning, ruteoptimering og livetracking af fly.

Din base bliver i Odense, men skulle du have behov for at arbejde hjemmefra, er dette naturligvis en mulighed.

Din baggrund

Du kan være uddannet datamatiker, ingeniør eller datalog.

Vi er et .NET-hus, men det er ikke et krav at du har erfaring hermed. Det vigtigste for os er at du brænder for det du laver, at du gerne vil styrke dine kompetencer og at du gerne vil arbejde med spændende projekter.

Du skal have et nysgerrigt mindset, da både de tekniske problemstillinger og løsningsmodeller varierer i forhold til den givne use case. Vi benytter ikke standardskabeloner til designet af nye, store systemer – men vi lader udviklerne være kreative i design- og implementeringsfasen. Derfor dyrker vi specielt samarbejdet mellem udviklerne, hvor vi hele tiden stræber efter at gøre hinanden bedre.

”Det bedste ved AIR SUPPORT er, at jeg får tid og lov til at lave min kode i god kvalitet, og at vi laver code reviews på hinandens arbejde,” – Carsten, Software Developer

Om os

I mere end 30 år har vi leveret software til kunder i det meste af verden. Vores kunder tæller både store og små flyoperatører og luftfartsselskaber i Europa, USA, Asien og Afrika.

Vi er ca. 60 ansatte, heraf 20+ i udviklingsafdelingen i Odense. Hovedkontoret ligger ved Billund Lufthavn, hvor vores sælgere og supportere og driftsafdeling tilbringer deres dagligdag. Disse udgøres navnlig af piloter og andre med baggrund inden for luftfart. Vi har en flad organisationsstruktur, gode udviklingsmuligheder og fordelagtige ansættelsesforhold.

Vores udviklingsafdeling er netop flyttet i nye kontorer, beliggende i den nyopførte Titan bygning i Tech Town Odense. Her møder du et moderne kontormiljø med tilhørende faciliteter, såsom frokostordning i kantine med frisklavet mad fra eget køkken, samt nem parkering.

CV og kontakt

Send dit CV på mail med emnet "softwareudvikler" til job@airsupport.dk inden 6. juni 2022. Vi indkalder løbende til samtale.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte CTO Michael Jensby på 6021 8024 eller mj@airsupport.dk.

Læs desuden mere om vores virksomhed på www.ppsflightplanning.com.

Gem job

AIR SUPPORT A/S
Publiceret: 17 May 2022

Arbejdssted

Location Odense

Job hos virksomheden