Solution Architect – Better together


Kan du se dig selv som bindeleddet mellem førende europæiske uddannelsesinstitutioner og vores Saas-platform WISEflow? Er du til partnerskaber og konceptudvikling, hvor man udvikler platformen sammen med kunden? Og kan du din SDLC? Så læs med her.

I UNIwise er vi passionerede omkring uddannelse. Punktum. Læring er grundstenen for vores samfund. Tests og eksamener er centrale elementer i den forbindelse, og vi er optagede af – og specialister indenfor - hvordan teknologi kan udvikle og understøtte uddannelsesinstitutioner i deres arbejde omkring test- og eksamensadministration. Vi håber, at du også er passioneret og har lyst til at være vores nye løsningsarkitekt og bidrage til vores vision om at bringe uddannelse sikkert ind i det 21. århundrede.

Opgaverne der venter

Du vil blive en del af et Research & Solution team, der har en portefølje af igangværende projekter, som alle har det mål at udvide WISEflow med ny og brugbar funktionalitet. Du finder glæde i selv at være med til at finde de bedste løsninger og motiveres af at opnå overblik og ejerskab over applikationen. Teamets primære arbejdsområde er at drive projekterne frem til udvikling, i tæt dialog med interne og eksterne interessenter dvs. kunder, samt dernæst at følge projekter under udvikling med løbende forretningsforståelse og kvalitetssikring efterfølgende. Vi anvender Agile Release Trains som rammen for al vores udviklingsarbejde.

Du og det øvrige team af SA-kollegaer tegner med andre ord UNIwise i vores udviklingsprojekter overfor kunden. Hos UNIwise betyder det, at du sammen med dine kollegaer bl.a. sikrer

  • konceptbeskrivelser, der typisk er en blanding af tekstbårne user stories og konceptbeskrivelser, visuelle mockups, skitser og flowcharts.
  • at de funktionelle konsekvenser er kortlagte og at de nye virkemåder er optimale i forhold til både interne og eksterne interessenter behov.

Vi er stolte af vores faglighed og viden om uddannelsessektoren, og vi er ofte meget aktive i rådgivningen af kunder i relation til løsninger, nye processer og optimering. Internt navigerer du rutineret mellem projektleder, andre løsningsarkitekter og chefarkitekten, samt team-leads i udviklingsafdelingen. Du er ikke blot tilfreds med at få hakket noget af og så videre til næste opgave. Du går op i den værdi, der skal skabes og at det aftryk, du sætter på platformen, er fagligt sundt.

Hvad kigger vi efter?

Vi forestiller os, at du kommer med en relevant uddannelse og en god teknisk forståelse af (men ikke nødvendigvis praktisk erfaring med) udviklingsprocesser, webteknologi og UI/UX. Du er vant til at bruge online værktøjer til avancerede opgaver og kan formidle ideer skarpt både skriftligt og visuelt.

Du træder ind i en udadvendt rolle, så vi lægger vægt på, at du er god til mennesker, til at håndtere de forskellige interessenter og kan sætte dig ind i deres udfordringer. Vores kunder er internationale, så arbejdssproget er engelsk. Kender du vores verden, dvs. uddannelsessektoren og eksamensområdet, er det naturligvis fantastisk. Erfaring med leverance af software projekter til den offentlige sektor generelt eller fra en tilsvarende intern rolle i en større, international organisation kan også være et match.

Hvad tilbyder UNIwise?

UNIwise en uformel arbejdsplads med god Work-Life-Balance, hvor du kan ”falde til” og have det godt, mens du gør det, du kan lide. Vi arbejder i mindre teams, så der er brug for både stor selvstændighed og tætte sparringsrelationer. Hvis du tænder på et fagligt, stærkt samarbejdsmiljø, får du det her.

Vi spiser frokost sammen og lægger vægt på et sjovt socialt miljø med bl.a. brætspil, biograf-klub, vinsmagninger og årlige fester mv. Der er gode ansættelsesforhold og mulighed for medarbejder-anparter efter et års ansættelse.

UNIwise samarbejder i dag med over 120 uddannelsesinstitutioner i Norden, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Belgien, Østrig, Portugal mv. Vi er pt. 60 kollegaer fordelt mellem hovedsædet i Aarhus og kontorer i England, Norge og Tyskland. Læs mere på www.uniwise.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Er du interesseret og vil høre nærmere? Så kontakt Executive Director, Rasmus Blok / rasmus.blok@uniwise.dk / +45 2089 3983.

Send din ansøgning hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende. Der forventes afholdt minimum to samtalerunder, hvor den første altid er som videomøde.

Gem job

UNIwise ApS
Publiceret: 12. maj 2022

Arbejdssted

Location Aarhus