Full-stack udvikler

Er du full-stack udvikler med designkompetencer?

Brænder du for at levere den gode brugeroplevelse? Har du lyst til at blive udfordret hver eneste dag, og være med til at bygge fremtidens løsninger, hvor vores kunders behov og ønsker er i fokus? Så læs videre, det kan være dig vi søger.

“Team ECO er et ungt dynamisk team, hvor vi elsker at bygge løsninger med moderne teknologi. Vi er stolte af det vi bygger og tager ansvaret seriøst, samtidig med at vi hygger os og laver sjov sammen.” - Jesper Plantener, Team Lead.

Vi mangler endnu en kollega i vores team 

Vi har travlt med at udvikle nye løsninger til vores kunder, og vi søger derfor endnu en dedikeret udvikler til vores team.  

Vores team har til formål at udvikle nye idéer, som hurtigt kan afprøves på markedet. Idéerne understøttes af brugertests, prototyper og data fra vores DevOps-systemer. Du vil være med til at vælge, hvilke teknologier som anvendes og har måske også erfaring i app-udvikling, Figma og DevOps, herunder Kubernetes og AWS/Azure.

En agil udvikler med flair for nytænkning

Vi er ved at nytænke vores HR-kerneprodukt, og her mangler vi én, som vil være med til at skabe den bedste oplevelse for vores brugere. Du vil sidde hands-on i React med vores UX-designer og snakke om mulighederne, og vil være i stand til at implementere hele flowet igennem vores microservices i .net API’er og ned til SQL-databasen.

Vi søger dig der er ambitiøs og vil være med til at sætte retning, og forstår at sætte dig i brugerens situation, når du udvikler. Du omsætter kravspecifikationer til pragmatiske løsninger som er genbrugelige.

Vi søger en udvikler, der:

 • Er ambitiøs og vil være med til at sætte retningen
 • Kan udvikle features i .Net og React
 • Kan omsætte en kravspecifikation til en lækker brugeroplevelse og grænseflade
 • Forstår at sætte sig i brugerens situation, når du udvikler
 • Er interesseret i og meget gerne erfaring med app-udvikling

Fedt hvis du: 

 • Har B.Sc/M.Sc fra en IT-uddannelse som ingeniør eller tilsvarende uddannelse
 • Har flere års erfaring i udvikling
 • Har erfaring i design
 • Har erfaring i flere af følgende teknologier: C#, .Net, React, TypeScript, Xamarin
 • Er flydende i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Hvem er dine kolleger?

“En af de ting som gør teamet fantastisk, er at vi arbejder med de nyeste teknologier, og at vores beslutninger om udvikling bliver taget i fællesskab” - Christian Fahrner, Software Developer.

Du bliver en del af et teknisk tungt og meget dynamisk team, som ud over stor faglig stolthed sætter stor pris på skæv humor og selvfølgelig godt humør. Vi er et team, der samarbejder om at lykkes med at levere de lækre løsninger til kunderne. Vi sidder lige nu 8 mand i teamet, 7 i Carlsbergbyen og 1 i Slovakiet - skal du være vores team member nummer 9? 

Er du interesseret i at møde os og høre mere?

Så send os dit CV og en kort ansøgning ved at klikke ”Søg jobbet her” nederst på siden. Vi har løbende samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Team Lead Jesper Plantener via mail: jesper.plantener@visma.com eller tlf: 42 82 25 84.

Samtaler afholdes med følgende proces:

 1. Screening, blandt andet vha. ability-test
 2. Første samtale med leder
 3. Anden samtale med tilbagemelding på personlighedstest samt eventuel case.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 24-05-2022.

Om Visma Enterprise A/S

Visma Enterprise A/S er en af landets førende leverandører af HRM-løsninger. Med 155 medarbejdere rådgiver og servicerer Visma Enterprise mere end 1.500 kunder og deres 250.000 lønmodtagere, primært mellemstore og store virksomheder, med digitaliserede HRM-løsninger inden for personale-, løn- og rekrutteringsprocesser. 

Vi har fået nye omgivelser

Carlsberg Byen er det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og er det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gåafstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler, men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset er et sted for viden og innovation og bidrager til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Gem job

Visma Enterprise A/S
Publiceret: 24. april 2022

Arbejdssted

Location København

Job hos virksomheden