Technical Solution Architect


Er du passioneret omkring AWS (Amazon Web Services), og vil du være med til at løfte standarden for arkitekturen i Autorola til helt nye højder? Og har du lyst til at blive en del af en uformel og entreprenant global vækstvirksomhed, hvor din faglige og personlige udvikling aldrig står stille, og hvor teamånden er i top?

Så kunne denne unikke mulighed meget vel være det helt rigtige næste karriereskridt for dig!

Du bliver en del af den tekniske afdeling Autorola Systems Solutions (ASYS), der i dag består af 62 dygtige og dedikerede kolleger. ASYS designer, udvikler og vedligeholder en hel portefølje af egenudviklede SW-løsninger fordelt på 3 produktlinjer; flådestyringssystemer, bilauktionsplatform og market intelligence platform.

Rollen som Solution Architect er nyoprettet og et vigtigt skridt i forhold til visionen om til enhver tid at sikre AWS og Spring centreret arkitektur i alle Autorolas SW-løsninger på tværs af de 3 produktlinjer. Derfor er det vigtigt, at du brænder for AWS og altid er på forkant med nye tiltag inden for området bl.a. via sparring med Amazon.

Ligeledes vil du agere teknisk sparringspartner for interne stakeholders, fremme IT-arkitektoniske synenergier på tværs af alle forretningsområder, og derigennem sikre at al arkitektur og SW-løsninger er i overensstemmelse med Autorolas overordnede strategier, visioner og politikker.

Som Technical Solution Architect vil dine primære opgaver blive:

 • At være ambassadør for AWS-centrerede løsninger internt i Autorola og altid være på forkant med nye tiltag inden for området gennem god relation og sparring med Amazon
 • Drøfte og aligne arkitektoniske beslutninger og tiltag med DevSecOps Department Manager og chefudviklerne for de forskellige produktlinjer
 • Drive implementeringsprojekter af arkitektoniske ændringer
 • Arrangere workshops tidligt i idéfasen af løsningen for at sikre AWS- og Springcentreret arkitektur
 • Udarbejde dokumentation af eksisterende og kommende SW-løsninger både high level og low level og sikre høj kvalitet i dokumentationen
 • I samarbejde med specialister at sikre, at GDPR og Security altid er drøftet, tænkt ind og dokumenteret i arkitekturen
 • Opbygge eller assistere ved Proof of Concept, når det skønnes nødvendigt for at træffe den rette beslutning

Der udvikles i Java, og tech stacken der arbejdes med består af Spring Framework, Amazon Web Services, Hibernate, JSP, JavaScript, Jenkins, Maven, Oracle, SQL, Tomcat, Angular, Bootstrap m.m.

Dine professionelle kompetencer og personlige mindset:

 • Passioneret omkring AWS (Amazon Web Services)
 • Gerne erfaring fra lignende rolle, men det kan også være dit næste naturlige karriereskridt
 • Kan lide at arbejde på et højt niveau
 • Erfaring med software arkitektur – SOA, robusthed, sikkerhed etc.
 • Motiveres af at skabe standardiserede og simplificerede løsninger i arkitekturen
 • Kendskab til Spring komponenter
 • Gerne erfaring med project management
 • Nysgerrig af natur og dykker gerne ned i dybden på tingene for at gennemskue sammenhængen af komplekse systemer
 • Solid evne til at analysere og se det brede perspektiv
 • Vedholdende i forhold til at finde den rigtige løsning

Din personlighed er afgørende for din succes i rollen - du besidder en naturlig ydmyghed og respekt for kompetencer, personlige forskelligheder samt SW’s historie og motiveres af at tage ejerskab i forhold til at drive tingene fremad.

Sidst men ikke mindst har du et godt overblik og er en stærk teamplayer, der skaber gode relationer og er en dygtig kommunikator på alle niveauer.

Om Autorola

Autorola koncernen er global og specialiseret i online bilauktioner og IT-løsninger til bilbranchen. Samlet set har de mere end 500 ansatte og datterselskaber i 19 lande i Europa, Nordamerika, Sydamerika og Asien-Stillehavsområdet.

Autorola er en veletableret virksomhed med en stærk iværksætterånd og en uformel og afslappet atmosfære, hvor der er stort fokus på at opretholde en god balance mellem arbejde og fritid i en travl og spændende hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor du vil opleve store frihedsgrader i forhold til, hvordan du løser dine opgaver.

Bemærk, at vi af hensyn til GDPR ikke modtager ansøgninger/CV’er på mail.

Gem job