DevOps Engineers - til et af Danmarks største it-pro­gram­mer


Vil du være med til at få DevOps til at ske i virkeligheden og til at forme fremtiden for hele Danmarks Skatteforvaltning. Som DevOps’er hos os arbejder du med helt moderne teknologier, og sammen med dygtige kolleger er du med til at sikre de bedste betingelser i opbygningen af fremtidens datadrevne og digitale toldområde.

Den nye EU-toldlovgivning medfører væsentlige ændringer både for erhvervslivet og i Toldstyrelsen i Danmark, herunder udskiftning af hovedparten af den samlede it-portefølje på toldområdet. Det vil have meget stor betydning for den danske import og eksport, for det indre marked, for vores danske virksomheder og for vores kolleger i Toldstyrelsen, som vi arbejder tæt sammen med. Du bliver tilknyttet toldprogrammet (EUTK) i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som er et af de største it-transformationsprogrammer i Danmark.

DevOps engineer med interesse for test

I starten indgår du i projektsamarbejde og i takt med projektets faser, skal du fx implementere infrastruktur og integrationer til vores testplatform men vi har også opgaver ift. udvikling og vedligeholdelse af pipeline for udviklere. Du arbejder med ”Infrastructure as Code”, som bliver afviklet på en eller flere 3. parts cloud leverandør. Du får mulighed for at påvirke den fremtidige systemafvikling og udvikling i dit arbejde.

Du arbejder sammen med både erfarne og nyuddannede kolleger, som deler interessen for disse spændende teknologier og får en afgørende rolle i moderniseringen af it-systemer til den danske skatteforvaltning. Udviklingen foregår i sprints med udgangspunkt i SCRUM og SAFe (Scaled Agile Framework), med daglige standups, kanban boards og leverancer i løbende releases.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, inden for et område som tillægges stor fokus, og hvor personlig udvikling vægtes højt, og du kan se frem til at blive en del af en spændende og innovativ arbejdsplads præget af tæt samarbejde og viljen til at lykkes. Du vil indgå i et grundigt introduktions- og oplæringsforløb for hurtigt at kunne arbejde selvstændigt med opgaverne.

Du bliver ansat i Kontoret for Udvikling, Test og Drift EUTK, som er et kontor i udvikling, hvor vi har en uformel omgangstone, og vores daglige sparring, medarbejdere imellem, er en forudsætning for at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen.

Din kommende leder lægger vægt på trivsel og arbejdsglæde hos medarbejderne og støtter op om, at du bliver løftet fagligt og, at dine kompetencer bliver anvendt i jobbet.

Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet datalog, ingeniør, datamatiker eller har en anden relevant videregående uddannelse, men du kan også have opnået din faglige viden via praktisk erfaring. Du har måske allerede et par års erfaring med DevOps, men du kan også være i starten af din karriere med kendskab til generelle DevOps-metoder. Måske kommer du fra Ops siden og har lyst til at være med på det nye, måske er du udvikler og har lyst til at udvikle og drive en pipeline.

Du har formentlig erfaring med et eller flere af følgende områder:

  • Azure DevOps specifikt Azure Repos og Azure Pipelines
  • Azure Infrastruktur specifik Azure VM, Networking, Security
  • Test automatisering af infrastruktur
  • Installering, konfigurering og vedligeholdelse af værktøjer til testautomatisering og teststyring
  • Erfaring med Azure sikkerhed herunder Role-based access control og Azure Active Directory
  • Erfaring med Infrastructure as Code (IaC) enten i form af Terraform, men også ARM templates eller Azure CLI

Som person er du udviklingsorienteret, har et stort drive og finder det naturligt at arbejde i en omskiftelig hverdag, hvor du skal agere i krydsfeltet mellem it og forretning. Du er struktureret og trives med vekselvirkningen mellem selvstændigt arbejde og tværgående samarbejde for at sikre leverancerne.

Toldprogrammet (EUTK)

I Toldprogrammet er vi p.t. ca. 400 medarbejdere, herunder både interne medarbejdere og eksterne konsulenter. Vi har mange forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, hvor vi vægter læring og arbejdsglæde meget højt. Stemningen er god mellem os og omgangstonen er let og uformel. Som medarbejder i Toldprogrammet kan du bl.a. glæde dig til vores ”Social Crew”, der arrangerer løbeklub og fredagsbar m.m. Vi bor i moderne kontorfaciliteter på Frederiksberg lige ved Flintholm station og har fri parkering i kælderen.

Ansøgning og kontakt

European Search Company håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, og vi ser frem til at modtage dit CV og ansøgning samt andet relevant materiale hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du derfor kontakte Søren Rosenkrantz på +45 2839 7977 eller Brian Ranvits på +45 2048 0548.

Send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Søg jobbet her” hurtigst muligt og senest den 5. maj 2022.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer. Der kan indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job