C# .NET Softwa­re­in­ge­ni­ør til Front­ma­tec


Vil du være med til at løfte dansk produktion med leading edge softwareløsninger?

Vores kunde Frontmatec er i rivende udvikling, hvorfor vi søger en dygtig Softwareingeniør til kontoret i Odense. Vi leder efter dig, der trives i spændingsfeltet mellem softwareudvikling og kundekontakt, og som drives af at udvikle software.

Frontmatec udvikler MES software til Smart Manufacturing, som binder PLM/ERP laget sammen med produktionsudstyret, for derigennem at gøre virksomheden langt mere konkurrencedygtig. Der er blandt andet tale om One-piece flow og matrix produktion til både greenfield og retrofit projekter. Projekterne er for danske produktionsvirksomheder, hvor nogle har et globalt setup.

Du vil blive en del af Manufacturing-teamet der i dag tæller ca. 35 mand, der alle refererer til Director Controls, Manufacturing, Gert Knudsen.

Dine opgaver bliver:

  • Alsidigt ansvar med design, programmering, kvalificering og idriftsættelse af skræddersyede kundeløsninger
  • Indgå i dialog med kunderne og omsætte ideer til konkurrencedygtige løsninger
  • Teknisk projektledelse af egne MES-projekter
  • C#/.NET og SQL-udvikling.

Du vil blive tilknyttet et fagligt stærkt team, der leverer leading edge softwareløsninger til fremstillingsindustriens største aktører. Din opgave bliver at tilpasse, konfigurere og udvikle MES systemer. Programmeringen foregår i C# .Net og SQL. De 35 medarbejdere i afdelingen er fordelt på kontorer i Odense, Sønderborg, Skive og Stilling.

Frontmatec tilbyder

Frontmatec er en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet. Du får en stor grad af frihed til at styre egne projekter og en fleksibel hverdag med mulighed for delvist at arbejde hjemmefra, når der er behov for det. Du vil blive tilbudt en konkurrencedygtig løn, pension samt en sundhedsforsikring. Der er gode udviklingsmuligheder, høj faglighed, god stemning, sociale arrangementer, en dynamisk hverdag og stor tillid til den enkelte medarbejder. Derudover gratis sodavand og frugt.

Dine kvalifikationer

For at få succes i Frontmatec, er det meget vigtigt, at du er selvdreven, initiativrig og fleksibel. Du har 10 års erfaring med implementering og udvikling af produktionssoftware. Du er knivskarp i C# og SQL, er nysgerrig af sind, hvorfor du aldrig går af vejen for en god udfordring. Du har en positiv indstilling, og ved, hvad du vil. Derudover er du ærekær, grundig og behersker dansk samt engelsk i skrift og tale.

Du kan være uddannet datalog, IKT-Ingeniør, datamatiker, ingeniør, cand.scient. eller lignende. Vigtigt er det også, at du effektivt kan omsætte en fysisk verden til en softwareverden, og har evnen til at overskue komplekse processer.

Om Frontmatec

Frontmatec er en visionær og globalt førende teknologivirksomhed, der udvikler og tilpasser automatiseringsløsningerne MES, SCADA og PLC til kunder i fremstillingsindustrien. Frontmatec har p.t. 1400 medarbejdere, heraf ca. 800 i Danmark fordelt på 5 lokationer. De er i vækst og samarbejder med nogle af de største aktører i branchen. Frontmatec er en 100 % danskejet virksomhed, som trods deres størrelse er dynamisk med korte beslutningsveje - her er ikke langt fra tanke til handling.

Du kan læse mere om Frontmatec her: Fremstillingsindustri (frontmatec.com)

Lyder det som noget for dig? Så er det bare med at få sendt dit CV afsted. Al henvendelse skal ske til Bloom It-rekruttering. Du er meget velkommen til at ringe til Anne Sofie Kvisgaard, Bloom, på 27207336 hvis du har spørgsmål

Gem job

Bloom søger for Frontmatec
Publiceret: 21. maj 2022

Arbejdssted

Location Odense