Erfarne trans­for­ma­tions­kon­su­len­ter til et kon­su­lent­team i vækst


Hos PA Consulting hjælper vi vores kunder med at lykkes med deres mest udfordrende og komplekse forretningstransformationer nationalt og internationalt inden for bl.a. infrastruktur, IT, logistik, optimering og risiko og regulering. Vi er et mangfoldigt team af eksperter inden for projekt- og programledelse, porteføljestyring og implementering, som arbejder tæt sammen med vores kunder og globale kolleger for at skabe optimale løsninger præget af innovation og opfindsomhed. Der er høj efterspørgsel efter vores ydelser, og som virksomhed er PA på en ambitiøs vækstrejse i Danmark såvel som globalt. Derfor søger vi flere nye kolleger, der brænder for at hjælpe vores kunder med at levere på deres ambitioner og skabe reelle og vedvarende forandringer gennem succesfuld transformation.

Du bliver en del af et internationalt management konsulentfirma, der består af konsulenter, digitale eksperter, strateger, teknologer, designere, forskere og ingeniører, som alle anvender deres brede erfaring fra forskellige brancher til at kunne løse vores kunders mest udfordrende problemer. Vi søger kolleger, der har lyst til at bidrage med ideer, erfaring, ekspertise og engagement. Til gengæld giver vi dig et stimulerende arbejde med rig mulighed for at lære af dygtige og fascinerende mennesker samt en understøttende kultur, hvor du kan trives og udvikles.

Kvalifikationer

Vi søger lige nu fortrinsvist erfarne kolleger, men vi er interesserede i nye kolleger på tværs af alle erfaringsniveauer.

 • Hvis du er en erfaren profil med en solid erfaring inden for projektledelse, programledelse, forretningsimplementering, porteføljestyring og strategisk forandring fra enten topledelse eller som seniorkonsulent, så får du her muligheden for at komme med på vores vækstrejse og være en del af et stærkt og mangfoldigt seniorteam, der driver vores kunderelationer og leverer på de mest krævende transformationer.
 • Hvis du derimod er i starten af din karriere og allerede har udvist stort potentiale som fremtidig projektleder, så giver PA dig muligheden for at opbygge din faglighed og kapacitet yderligere i et understøttende miljø, mens du arbejder på nogle af de interessante og udfordrende problemer, vores kunder står over for.

Udover selve stillingens indhold er der også mange andre grunde til at søge stillingen.

Vi arbejder med nogle af de mest interessante kunder, vi brænder for at udvikle vores medarbejdere gennem støtte, træning og coaching, vi har fokus på en bæredygtig work/life-balance for alle vores medarbejdere og vores team består af kolleger, der er ambitiøse, empatiske og rare at være sammen med.

Vi søger konsulenter, der er nysgerrige, samarbejdsvillige og pragmatiske, og som har interesse i at udnytte teknologiske muligheder til at skabe positive forandringer i såvel den offentlige som den private sektor. Mere præcist håber vi at høre fra ansøgere med:

 • Kernekompetencer inden for projekt- program- og/eller porteføljestyring eller
 • Erfaring med forretningstransformation
 • Evnen til at udvise lederevner i store og forskelligartede projektteams
 • Fokus på resultater og evnen til at sætte en klar retning i komplekse og/eller tempofyldte miljøer
 • Evnen til holistisk anskuelse af transformationsproblematikker og dermed forme den rette leverance- og forandringstilgang
 • Evnen til at samle stærk-ydende individer og få dem til at spille endnu bedre som et hold
 • Forretningssans og kommercielt lederskab
 • Evnen til at levere kreative og innovative løsninger af høj faglig kvalitet.

Den ideelle kandidat har desuden:

 • Erfaring med at arbejde i en af følgende sektorer:
  • Forsvar og sikkerhed
  • Transport og logistik
  • Offentlig sektor
  • Finansielle services
  • Health og life Sciences
 • Interesse i at udvikle ny forretning
 • Stærke interpersonelle og teamwork -færdigheder
 • Stort ønske om personlig og faglig udvikling

Yderligere informationer

Send din ansøgning med det samme (CV, ansøgning og certifikater). Vi interviewer kandidater løbende.

Du er velkommen til at kontakte vores talent attraction team, hvis du har spørgsmål: nordiccareers@paconsulting.com.

Om PA

PA Consulting er en global konsulentvirksomhed med fokus på innovation og transformation.

I Danmark har PA Consultings rådgivning et digitalt og innovativt afsæt, og herhjemme står konsulenthuset især stærkt i den finansielle sektor, indenfor life science & health care, i transportsektoren samt i den offentlige sektor.

PA beskæftiger 3.200 ansatte globalt, heraf 350 i de nordiske lande og 200+ i Portland Towers, Nordhavn, Danmark.

Inklusion & Diversity

Vi tror på, at diversitet skaber en stærkere virksomhed, og vi stræber efter at ansætte folk med forskellige idéer, stile og kompetencer. Denne diversitet stimulerer et rigt og kreativt miljø – et hvor vores folk udvikler sig, og hvor vores kunder sætter pris på de vedvarende resultater.

Vi bestræber os på at rekruttere, promovere og belønne vores folk baseret udelukkende på deres evne til at bidrage til PA’s mål uden hensyntagen til køn, etnicitet, funktionsnedsættelse, religion, nationalitet, seksuel orientering, alder og civilstatus.

About PA Consulting Group
An innovation and transformation consultancy, we believe in the power of ingenuity to build a positive human future in a technology-driven world. As strategies, technologies and innovation collide, we turn complexity into opportunity. Our teams of experts combine innovative thinking and breakthrough technologies to progress further, faster. Our clients adapt and transform, and together we achieve enduring results. We are over 2,600 specialists in consumer, defence and security, energy and utilities, financial services, government, healthcare, life sciences, manufacturing, and transport, travel and logistics. And we operate globally from offices across the Americas, Europe, the Nordics and the Gulf. PA. Bringing Ingenuity to Life.

Gem job

PA Consulting Group
Publiceret: 22. maj 2022

Arbejdssted

Location København