Vil du være med til at styrke ri­si­kosty­rin­gen i den fi­nan­si­el­le sektor?


Hos PA Consulting oplever vi en meget stor efterspørgsel fra vores kunder inden for rådgivning og support i risikostyring og compliance. Vi har derfor behov for dig, hvis du brænder for området og gerne vil gøre en forskel for vores kunder, og samtidig har erfaring med risikostyring og/eller regulering i den finansielle sektor. Er du samtidig en person, der helt naturligt søger viden og har en åben og nysgerrig tilgang til problemløsning, så er du måske vores nye kollega.

Vi er på udkig efter erfarne konsulenter, der kan styrke vores Risk & Regulation-team inden for blandt andet sustainability, governance, conduct, rapportering, finansiel kriminalitet, cyber, samt anvendelse af data og modeller til styring af risici.

Som en del af Risk & Regulation-teamet vil du:

  • baseret på PA’s rammeværk for risikostyring og compliance, levere metoder og værktøjer, der er skræddersyet til den enkelte kunde  
  • hjælpe vores kunder med at modne og videreudvikle deres eksisterende tilgang til og arbejde med risikostyring og compliance, herunder finansiel kriminalitet 
  • designe og implementere modeller til dataunderstøttelse af risikostyringen 
  • udvikle et effektivt kontrolmiljø til forebyggelse og mitigering af risici

Udover at eksekvere spændende projekter hos kunderne vil du som en del af Risk & Regulation-teamet spille en vigtig rolle i den videre udvikling af vores capability. 

Hos os vil din hverdag være præget af spændende, varierende og komplekse projekter. Du vil arbejde tæt sammen med kolleger fra hele PA såvel som med kundens team og leverandører. Det er derfor essentielt, at du har stærke kommunikations- og samarbejdskompetencer, og at du er fleksibel og nysgerrig af sind.

Kvalifikationer

Vi søger konsulenter med minimum fire års erfaring inden for compliance og/eller risikostyring. Du har en videregående uddannelse, samt en stærk interesse for udvikling og optimering i den finansielle sektor. Vi leder efter profiler – typisk med erfaring fra second eller third line of defence og/eller konsulentbranchen med fokus på den finansielle sektor. 

For at blive en succesrig konsulent hos os skal du: 

  • kunne kommunikere på alle ledelsesniveauer hos kunden og begå dig i et komplekst interessentlandskab 
  • arbejde analytisk, være samarbejdsorienteret og i ”øjenhøjde” med kunden 
  • have kommercielt mindset og forstå de udfordringer og muligheder, som vores kunder står overfor 
  • trives med daglige udfordringer og et entreprenant miljø

Derudover er det essentielt, at du er nysgerrig på både forretningens krav og behov og samtidig evner detaljen. Du har en personlig gennemslagskraft og høj integritet. 

Yderligere informationer

Du er velkommen til at kontakte vores talent attraction-team, hvis du har nogle spørgsmål: nordiccareers@paconsulting.com.

About PA Consulting Group
An innovation and transformation consultancy, we believe in the power of ingenuity to build a positive human future in a technology-driven world. As strategies, technologies and innovation collide, we turn complexity into opportunity. Our teams of experts combine innovative thinking and breakthrough technologies to progress further, faster. Our clients adapt and transform, and together we achieve enduring results. We are over 2,600 specialists in consumer, defence and security, energy and utilities, financial services, government, healthcare, life sciences, manufacturing, and transport, travel and logistics. And we operate globally from offices across the Americas, Europe, the Nordics and the Gulf. PA. Bringing Ingenuity to Life.

Gem job

PA Consulting Group
Publiceret: 22. maj 2022

Arbejdssted

Location København