Solution Architect

Vil du være en del af et af Danmarks største IT-udviklingshuse? Vil du være en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Vil du arbejde i en virksomhed, der af LinkedIn er placeret i top-5 blandt Danmarks bedste arbejdspladser? Vil du arbejde agilt og være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger? 

Så er du måske vores nye kollega!

Hos KMD Digital Transformation Services (DTS) har vi travlt med at understøtte vores kunders forretning, og derfor søger vi en dygtig Solution Architect, som ønsker at arbejde med komplekse IT-systemer, og som konstant ønsker at forbedre kundernes løsninger og egne kompetencer. 

KMD gennemgår i disse år en spændende transformation, hvor vi arbejder målrettet og kontinuerligt med at forbedre os i et tiltagende konkurrencepræget marked. Vi arbejder løbende på at skabe nye digitale genveje, og ser det som vores ansvar at bidrage med innovative løsninger, som understøtter og udvikler Danmarks velfærd og det private erhvervsliv. 

Om jobbet 

Har du erfaring med infrastruktur arkitektur og har du et bredt kendskab til IT-teknologi og IT Drift? 

I KMD DTS leverer vi i samarbejde med underleverandører IT-Services, -infrastruktur og -løsninger til en række af KMDs strategiske markeder og kunder. 

KMD DTS leverer løsninger i et SIAM setup hvor processer, værktøjer og kompetente kolleger er i højsædet. Vores leverancemodel gør, at vi kan levere stærke løsninger og har direkte adgang til nye teknologier. Vi er i en spændende udvikling og går forrest i markedet, og kan du se dig selv i den sammenhæng, er du måske vores nye kollega i vores Health and Infrastructure afdeling, hvor du sammen med engagerede kolleger, vil understøtte KMD og kundernes forretning på bedste vis. 

For at styrke vores arkitekturleverancer til en af vores vigtige kunder, søger vi en Solution Architect med et bredt teknisk vidensniveau samt en generel bred infrastruktur viden. 

Arbejdsopgaver og ansvarsområder:

  • Udarbejdelse af løsningsdesign, beskrivelse og implementering af nye løsninger med udgangspunkt i KMD’s standard services fra vores SIAM organisation 
  • Ansvarlig for udarbejdelse af løsningsspecifikationer, estimering og vurdering af nye løsninger 
  • Forståelse af kundens forretning, så vi løbende kan bistå med både rådgivning omkring ny teknologi samt optimere eksisterende driftsplatform 
  • Udarbejdelse/understøttelse af teknologiske roadmaps 
  • Sikre løbende opdatering af arkitektur- og driftsdokumentation  
  • Sparring/review med kundeteam og projektledere om daglige leverancer og nye løsninger til teknologi/infrastruktur vedrørende arkitekturmæssige valg og konsekvenser 
  • Bindeled mellem vores kunder og leverandører 
  • Sikre at principper, retningslinjer og standarder efterleves, herunder skærpede sikkerhedskrav hos kunderne

Du kan se frem til at indgå i KMDs tværorganisatoriske arkitekt-community, hvor vi har fokus på at drive, dele og sparre om at bringe arkitektur højt på agendaen. Du og dine kollegaer er nøglespillere i arbejdet med at levere arkitektur på højt niveau og sikre opsamling og deling af viden på tværs og medvirke til at udforme Best Practice.

Om dig 

Som person skal du være analytisk stærk og evne at bevare roen i pressede situationer. Du er nysgerrig, stiller undersøgende spørgsmål og har en pragmatisk tilgang til opgaverne. Herudover er det vigtigt, at du formår at formidle din tekniske viden både mundtligt og skriftligt til kollegaer og kunder, der ikke nødvendigvis har samme IT-kendskab. Endelig er du detaljeorienteret, metodisk og i stand til selv at organisere din tid. 

Du er forretningsorienteret og har en relevant videregående IT-faglig baggrund/uddannelse. Du arbejder sikkert som infrastruktur- eller Solutions Architect i en større IT/driftsvirksomhed i dag. Du kan selvfølgelig være teamplayer og lide at have direkte kontakt med kunder og samarbejdspartnere. 

Du skal have et bredt kendskab til Enterprise miljøer, operationelle discipliner og teknologier som Cloud, Windows, VMware, Unix/Linux, Storage/Backup og netværk. 

Vi forventer, at du har kendskab til ITIL og ser gerne, at du er ITIL certificeret, ligesom det vil være en fordel, hvis du er arkitekt certificeret. 

Da vi arbejder med fortrolige kunderelationer og -informationer er det en forudsætning for ansættelse i jobbet, at du kan blive sikkerhedsgodkendt. 

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte Jan Erik Nauntofte på mail: JEN@kmd.dk eller telefon +45 6191 3840. 

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 22. april 2022

Arbejdssted

Location Ballerup, Aalborg eller Odense