Microsoft Windows Systemad­mi­ni­stra­tor


Vil du være med til at sikre stabil drift og udvikle RUC’s Microsoft Infrastruktur og bidrage til driften og udviklingen af dette, både on-prem og i Cloud? Så søger RUC Digital en medarbejder som dig.

RUC Digital

Afdelingen er en del af RUC Administration og tæller pt. 45 fuldtidsansatte medarbejdere. Vi varetager digitalisering, IT-drift og udviklingsopgaver inden for forskning, undervisning og administration, til Roskilde Universitets studerende og ansatte. I RUC Digital har vi en uformel omgangstone og en bred kontaktflade til det øvrige universitet. Vi lægger stor vægt på at have et fagligt skarpt og et inspirerende arbejdsmiljø med mulighed for at deltage i mange spændende driftsopgave og projekter inden for en bred vifte af digitaliserings-, IT-drift- og udviklingsprojekter.

Arbejdsopgaverne

De primære opgave er på kort sigt er at bidrage med sikker og stabil drift i RUC’s IT-infrastruktur. Både on-prem og i Cloud.

RUC Digital arbejder løbende med at udvide Cloud-services, både for eksisterende systemer eller ved design/implementering af nye projekter.

Som Windows administrator skal du bl.a.:

 • Medvirke til den digital understøttelse af Undervisning og Forskning.
 • Drifte og vedligeholde RUC’s Windows-portefølje, i både VMware og Azure
 • Fejlsøge, udvikle, administrere og optimere Windows-platformen.
 • Medvirke til at monitorere og automatisere Windows Infrastrukturen og AD bruger integrationer.
 • Standardisere og effektivisere arbejdsgange for IT-driften.

Dine kvalifikationer 

 • Du har flere års erfaring med drift af mange aspekter af Microsoft Windows Server og godt kendskab til erfaring med Azure-infrastruktur.
 • Vedligeholde og udvikle server-infrastruktur med kendskab til flere af følgende: Active Directory, Exchange, Vmware, Azure og MSSQL.
 • Du kan navigere i en kompliceret MS-infrastruktur
 • Du har godt kendskab til Active Directory og PKI-infrastruktur
 • PowerShell erfaring
 • Du kan udarbejde og vedligeholde teknisk dokumentation
 • Har erfaring med ITIL-processerne og procesdrevet sagshåndtering
 • Fortrolig med at følge en konsolbaseret arbejdsopgave

Vores forventninger til dig

Hvis du skal matche drifts-teamet er du først og fremmest dygtig Windows-administrator og har erfaring med at fejlsøge i en kompliceret infrastruktur. 

Du har erfaring med at indgå i projekter som teknisk ressource og kan være bindeled til eksterne leverandører og kunder.

Vi lægger desuden vægt på, at du har en serviceminded natur, er innovativ, selvkørende og struktureret, og arbejder godt også i stressede situationer. Det er samtidig vigtigt, at du forstår vigtigheden af service, tilgængelighed og rapportering - og at du samtidig kan formulere dig klart i skrift og tale.

Vi tilbyder

Vi tilbyder spændende og udviklende arbejdsopgaver i en virksomhed med engagerede og dygtige kolleger. Derudover er vi en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med flextid og 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause. Vi tilbyder meget gode muligheder for videreuddannelse indenfor fagområdet i form af eksterne kurser og konferencer.

Ansættelsessamtaler og test

Vi afholder samtale i maj/juni. Ansættelsessamtalerne vil som udgangspunkt foregå fysisk på Roskilde Universitet, men det vil være muligt at afholde virtuelle ansættelsessamtaler, såfremt du måtte være forhindret i at møde op.

Kandidater der går videre til 2. samtale skal være indstillet på at få foretaget en personlighedstest.

Mere information

For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte teamleder Vahid Raben på 4674 3820 eller vahid@ruc.dk.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10-Centralorganosationen af 2010 (LC/CO10-fællesoverenskomst) samt organisationsaftale for IT-medarbejdere (PROSA) eller anden relevant organisation. Indplacering vil afhænge af uddannelse og kvalifikationer og der vil være mulighed for at forhandle et tillæg. Der er tale om en fuldtidsstilling, dvs. 37 timer om ugen inklusive frokost.

Ansøgning  

Søg stillingen på https://ruc.dk/ledige-stillinger-pa-roskilde-universitet/ 

Ansøgningen skal indeholde:  

1. Motiveret ansøgning  
2. CV  
3. Dokumentation for uddannelse  

Ansøgningsfristen er 23. maj 2022.  

Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget i betragtning.  

Roskilde Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge hos os. 


Roskilde Universitets fornemmeste opgave er eksperimenterende, nyskabende former for læring, forskning og problemløsning, som flytter samfundet fremad. Vi uddanner kompetente tværfaglige kandidater og skaber videnskabelige resultater af højeste kvalitet gennem åbenhed, involvering og videndeling.

Roskilde Universitet har 8000 studerende, 950 ansatte og 760 mio. kr. i årlig omsætning

Gem job

Roskilde Universitet
Publiceret: 25. april 2022

Arbejdssted

Location Roskilde