Teamleder til System­p­lat­for­me, Koncern IT, Region Sjælland

Er du en dygtig og erfaren personaleleder med flair for it? Vil du være med til at udvikle og optimere sundheds-it til Region Sjællands sygehuse?

Bliv en del af Koncern ITs driftsenhed og få en unik chance for at deltage i udviklingen af regionens store tværgående systemer. Du refererer til enhedens funktionschef og vil blive én af afdelingens 2 teamledere med den direkte personaleledelse for et team med tekniske specialister, der dækker regionens databaseplatforme (SQL og Oracle) samt den fællesregionale IRIS database (Sundhedsplatformen), Datawarehouse til Sundhedsplatformen samt regionens strategiske integrationsplatform (BizTalk). Du kommer til at spille en aktiv rolle i en travl afdeling, som er fagligt og socialt velfungerende. Du er en inspirerende leder, der formår at motivere og lede fagligt dygtige specialister. Vi sætter pris på et konstruktivt samarbejde og den gode stemning på tværs af afdelinger.

Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for både borgere og klinikere. Vi kan derfor tilbyde en stilling, hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Personaleledelse med afholdelse af MUS og andre relevante samtaler
 • Udvikling af teamet til at håndtere forretningens fremtidige behov
 • Ressourcestyring og andre administrative opgaver
 • At medvirke til at udvikle samarbejdet på tværs i organisationen
 • At have et konstant overblik over afdelingens opgaver og kompetencer
 • At drive teamet fremad og sikre, at opgaverne bliver prioriteret og løst
 • Understøtte drift af regionens systemer
 • Deltagelse i relevante fora f.eks. styregrupper og leverandørsamarbejde

Vi forventer, at du besidder flere af følgende faglige kompetencer:

 • Dokumenteret erfaring med personaleledelse, gerne af større teams
 • Du har erfaring med ledelse af specialister, der varetager vidt forskellige opgaver
 • Kan agere som facilitator i diverse sammenhænge, f.eks. mødeledelse
 • Gode formuleringsevner mundtligt såvel som skriftligt, på både dansk og engelsk, da vi har internationale samarbejdspartnere
 • Du er selvledende og kan drive processer samt igangsætte opgaver og forandringer
 • God forståelse for og kendskab til it samt it drift
 • Har en tydelig lederprofil og kan motivere dit team
 • Har kendskab til eller er certificeret i ITIL og gerne Prince2
 • Trives med managementopgaver, f.eks. rekruttering og kompetenceudvikling
 • Kommunikerer konstruktivt, proaktivt og sagligt i alle lag og sammenhænge
 • Du trives med at navigere i en politisk styret organisation

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og baggrund indenfor IT samt erfaring fra en lignende funktion. Som person er du resultatorienteret og har et højt drive, og du trives med at arbejde for at nå afdelingens samlede mål. Du er den, der motiverer andre til at nå deres personlige mål og i særdeleshed hjælper dem med at skabe gode løsninger. Din udadvendthed gør, at du går forrest og kan inspirere og støtte andre i teamet.

Du har en god tilgang til og respekt for andre mennesker og har succes med at samarbejde via din åbne og ærlige kommunikation. Du er dedikeret, engageret og ambitiøs omkring leverancen af de daglige driftsopgaver, og du kan udøve ledelse af dine medarbejdere, som sikrer, at afdelingens opgaver løses med rette faglighed og kvalitet.

Som leder har du blik for at skabe et godt arbejdsmiljø med fokus på tillid, trivsel, engagement og udvikling. Du sikrer gennem løbende kompetenceudvikling af teamet, at de rette kompetencer tilføres i forhold til afdelingens mål, og at afdelingen udvikler sig i takt med de eksterne krav. Din naturlige autoritet og imødekommenhed gør dig til en stærk lederfigur i organisationen, hvor medarbejderne ser dig som en respekteret og tilgængelig leder.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 420 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flekstidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Interesseret?

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning inkl. CV via vores jobportal, som du finder ved at klikke på ”Søg jobbet”. Samtaler vil foregå løbende, så søg gerne allerede i dag. Ansøgningsfristen er den 31. maj 2022.

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 25. april 2022

Arbejdssted

Location Ringsted