Umbraco-udvikler


Vi leder efter flere erfarne og ambitiøse udviklere, der vægter sund arkitektur og kvalitet højt.

I Unik-koncernen, som Logicmedia er den del af, er vi ved at bygge fremtidens platform for boligadministration – og det er slet ikke så tørt, som det kunne lyde. Boligsektoren er i en rivende udvikling, og vi har fokus på, hvordan nye teknologier og software kan gøre hverdagen lettere for vores kunder.

Vores kunder udvikler sig konstant og vores opgave er, at vi sammen med kunderne får fundet løsninger der matcher deres behov. Vi arbejder agilt og det betyder medbestemmelse, kompetenceudvikling og en stræben efter at få kunderne tæt på. Vores udviklingsafdeling består af 20 udviklere, fordelt på 4 teams. Du bliver del af et fast team med Scrum Master og PO og får et tæt og udviklende samarbejde med plads til grin og socialt samvær også.

Vi lægger stor vægt på, at du som udvikler er stolt over det resultat du leverer og at du ikke går på kompromis med kvalitet og sund arkitektur. Du ser muligheder frem for begrænsninger og du kan hurtigt og nemt omsætte behov til software, der hurtigt skaber værdi for vores kunder.

Du har gennem dine tidligere jobs oparbejdet en høj faglighed og har derved mellem 2-5 års erfaring med softwareudvikling. Du bidrager konstruktivt til, at teamet bliver bedre sammen og du er ikke bleg for at lære nyt eller lære fra dig.

Du er nysgerrig på hvad der rører sig teknologisk og har løbende opdateret dine kompetencer. Du evner at sætte spørgsmålstegn ved plejer og kommer med alternativer.

Kvalifikationer

Vi forventer, du har en relevant IT-uddannelse som datamatiker, bachelor, ingeniør, datalog eller tilsvarende. Du skal have erhvervserfaring, som udvikler i Umbraco og kan både backoffice- og frontend-udvikling.

Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til flere af nedenstående områder:

  • Umbraco
  • CSS
  • Razor
  • .Net og C#
  • AngularJS
  • Unittest og kvalitetssikring
  • Git
  • Agil udvikling (Scrum/Kanban mv.)

Vi skaber unikke softwareprodukter

I Unik-koncernen udvikler vi software til mennesker, der arbejder med bolig- og ejendomsadministration. I et tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi fleksible og resultatskabende løsninger, der sætter brugerens hverdag i centrum.

En del af vores succes handler selvfølgelig også om, at vi har vanvittigt dygtige og engagerede medarbejdere. Medbestemmelse og kompetenceudvikling står højt på vores agenda.

Bliv del af noget unikt

Unik koncernen har kontorer på 3 lokationer, med 41 medarbejdere hos Logicmedia i Aalborg og 205 medarbejdere fordelt i Vejle og København, hvor vi alle arbejder engageret på at fastholde Uniks position, som førende virksomhed indenfor softwareudvikling til boligsektoren.

Vi har en flad organisationsstruktur. Vi vægter kvalitet, glade kunder og faglig udvikling højt. Vi har en uformel stemning, hvor det ikke kun er det faglige, der er i fokus. Vores medarbejdere skal have de rette personlige kvalifikationer for at fungere i en uformel organisation, hvor der er en stor grad af selvstændighed.

Når du søger jobbet

Vedhæft relevante eksamensbeviser og/eller certificeringer samt referencer til relevante projekter når du søger stillingen. Har du yderligere spørgsmål, så kan du kontakte Udviklingschef Rune Memborg på tlf. 24 94 43 08.

Vi afholder samtaler løbende, og ansætter når vi finder det rigtige match.

Gem job

Logicmedia A/S
Publiceret: 26. april 2022

Arbejdssted

Location Aalborg