Senior Category Manager til Telenors IT-indkøb


Er du strategisk indkøber og brænder du for IT-indkøb? Og kan du rammesætte og drive ambitiøse strategiske målsætninger inden for din kategori, uden at gå på kompromis med etiske retningslinjer og gode leverandørsamarbejder? Så er du netop den fantastiske forbindelse, vi leder efter til rollen som Senior Category Manager i Telenors Technology Sourcing afdeling.

Du driver initiativer og strategi for vores IT-indkøb

Som Senior Category Manager i Technology divisionen bliver du ansvarlig for at drive initiativer og strategi vedrørende IT-indkøb for hele Telenor Danmark. Technology kategorien indeholder indkøb af alt fra store finansielle ERP-systemer til IT-services. Du vil skulle tage vores indkøbsprojekter fra den spæde start til forhandlet kontrakt – i processen forventes du at lede og guide både kontraktejer og styregruppe, samt udøve stakeholder mangement, og lave de finansielle analyser og betragtninger som sikrer det bedste resultat for vores samlede forretning.  

Hos Telenor er Sourcing en proaktiv aktør internt såvel som eksternt med dyb forståelse for Telenors etiske retningslinjer og processer. Du bliver derfor en vigtig intern ambassadør for vores processer, ligesom du er ansvarlig for dialogen med vores leverandører, så du sikrer at kontrakter og rammeaftaler bliver indgået på korrekt vis.

Du får en række kerneopgaver:

 • drive indkøb i overenstemmelse med Telenors indkøbsprocesser og etiske retningslinjer.
 • drive indkøbsprocessen i samarbejde med kontraktsejere og tage aktivt ansvar for analyse, forhandlingsstrategi samt udvikling af kommercielle modeller.
 • i samarbejde med dine interessenter identificere og gennemføre indkøbsinitiativer.
 • supportere globale projekter samt sikre, at globale kontrakter implementeres lokalt.
 • opnå/overstige årlige besparelsesmål i samarbejde med Telenor Groups indkøbsfunktion (TPC).
 • levere månedlige rapporteringer – internt og mod TPC.

Du vil i det daglige rapportere til Lead Category Manageren for Technology afdelingen, men forventes at tage ejerskab for dine egne fokusområder. Du vil blive en del af et mindre Technology-team på i alt 4 dygtige kollegaer, hvor vi har fokus på at sikre de gode resultater og er overbeviste om, at vi lykkes bedst gennem sparring og vidensdeling. Dit arbejdssted vil være på vores kontor i Aalborg - med mulighed for at arbejde hjemmefra.

Du er erfaren i indkøb af IT-relaterede ydelser og kan skabe win-win løsninger

Fagligt forventer vi selsagt, at du kommer med en god forståelse for forhandlinger og indkøbsprocesser. Det er naturligt for dig at etablere og indgå i relationer på tværs af organisationen og udimod leverandører, og overfor alle præsenterer du dig som en engagerende og overbevisende kommunikator. I dine samarbejder søger du at lukke aftaler samtidig med at der skabes løsninger, hvor begge parter vinder ved samarbejde. Som person trives du med dynamik og en stor selvstændighed – samtidig med, at du gerne vil være en del af et team hvor vidensdeling og sparring er naturlig. Du betragter dig selv som analytisk, proaktiv og vedholdende, hvorfor du leverer med både præcision og ordentlighed.

Dertil kommer du formentlig med:

 • 3-5+ års erfaring med kategoriledelse – rollen tilpasses erfaringsniveauet.
 • Erfaring med RFx processer (herunder de forskellige faser).
 • Erfaring med indkøb til IT eller netværksvirksomheder og indsigt i de relevante leverandørsegmenter er en fordel.
 • Flydende i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.
 • Erfaring med Office pakken, især Excel, PowerPoint og Word.

En arbejdsplads fyldt med Fantastiske forbindelser

Vi kan garantere dig en stejl og sjov læringskurve i en hverdag fyldt med spændende udfordringer. Du får i alt 12 engagerede kollegaer i Sourcing teamet i Telenor Danmark, som er fordelt på vores to lokationer i Aalborg og København. I Sourcing varetager vi, i samarbejde med forretningsenhederne, det overordnede ansvar for at sikre de bedst mulige aftaler for Telenor samtidig med, at Telenors indkøbspolitik og høje etiske retningslinjer overholdes. Herudover har teamet et stærkt samarbejde, som er én af nøglerne til at lykkes i fællesskab – dette tager alle i teamet ansvar for og bidrager til. Du bliver dertil en del af en større indkøbsorganisation med dygtige kollegaer og samarbejdspartnere i Telenor Groups (TPC) globale indkøbsfunktion i Singapore.

Som arbejdsplads har vi fokus på at skabe fantastiske forbindelser imellem hinanden og vores kunder. Med de nyeste løsninger og det mest effektive netværk skaber vi små mirakler i en verden, der aldrig står stille. Som mennesker er vi ligetil og udvikler hinanden. Vi udfordrer os selv og markedet ved at gå nye veje med vores innovative tankegang og teknologier. Vi er den digitale livsnerve, der forbinder mennesker, virksomheder og samfund.

Interesseret?

Vi håber, at det lyder som noget for dig – og glæder os til at høre fra dig! Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lead Category Manager Technology, Tue Baadsgaard Lassen, på tlf. +45 6050 6000. Vi ser frem til at modtage dit CV og øvrige relevante dokumenter senest d. 22. maj 2022. Vi indkalder løbende til samtaler.

Gem job

Telenor
Publiceret: 2. maj 2022

Arbejdssted

Location Aalborg