Service Delivery Manager

Er du drevet af at give kunder en god oplevelse? Og af at tænke end-to-end i de leverancer, vi understøtter vores kunder med? 

I KMD CCM (Customer Communications Management) leverer vi kommunikationsydelser til en lang række kunder – både store og små. Vi arbejder kontinuerligt med at sikre vores kunder den helt rigtige oplevelse, med respekt for både deres behov og vores leverancer. Vi søger lige nu en Service Delivery Manager, som skal arbejde med vores største og mest komplekse kunder, primært i den finansielle sektor.

Om jobbet

Som vores Service Delivery Manager vil du komme til at arbejde sammen med ca 70 kolleger i KMD CCM, som leverer kundekommunikationsløsninger, digitalt såvel som fysisk. For de kunder, du kommer til at arbejde med, vil du være ansvarlig for – sammen med hele KMD CCM, men særligt vores kundeservice og vores salgsteam – at drive samarbejdet med udvalgte store og komplekse kunder. Du kommer til at være ansvarlig for servicekontrakter, serviceplaner samt løbende operationel og taktisk opfølgning.

Som Service Delivery Manager vil du:

 • Sikre af leverancer til tiden og i forhold til SLA, høj kundetilfredshed og kvalitet i leverancerne
 • Udarbejde og implementere strategi- og service delivery planer, herunder at afdække muligheder for salg af supplerende ydelser
 • Styre kontrakten, herunder sikre levering på kontraktens rammer – eksempelvis løbende operationelle og taktiske møder
 • Opbygge og vedligeholde proaktiv dialog med kunderne, og udvikle en tæt relation til nøgleinteressenter
 • Aktivt deltage i udarbejdelse af tilbud
 • Sikre SLA-rapportering og fakturering samt kundeøkonomi
 • Sikre at kundens henvendelser registreres i vores ITSM-system (ServiceNow) og håndtere kundeeskaleringer

Vores kunder og vores organisation er spredt ud over landet, hvorfor mindre rejseaktivitet må påregnes.

Du ved hvad der skal til

Du har erfaring med Service Delivery Management. Du har et højt energiniveau, du er god til at holde fokus – og du er ikke bange for at træffe beslutninger. Du er en holdspiller med en positiv indstilling som effektivt udfører processer. Hvis du har erfaring inden for teknologi- og transaktionsvirksomheder, er det et plus.

Dine kvalifikationer:

 • Du har erfaring inden for Service Delivery Management, fortrinsvist i relation til større kunder
 • Du har erfaring inden for både digitale og transaktionelle ydelser
 • Du har et udpræget service-gen
 • Du har indsigt i arbejde med kontrakter, SLA-rapportering og tilbudsskrivning
 • Du forstår dig på behovene forbundet med overholdelse af aftaler og levering af services til kunder
 • Du har erfaring med analyse- og procesarbejde i relation til kunder og kontrakter
 • Du har erfaring med kundekommunikationsløsninger
 • Du er flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale

Dine kvaliteter:

 • Du er analytisk og en effektiv problemknuser
 • Du er hårdt-arbejdende og du kan motivere folk omkring dig – du har en ”can-do” attitude
 • Du kan sætte retning
 • Du kan udtrykke dig effektivt – både i skrift, præsentationer og tale

Er det dig? Har du lyst til at høre mere om stillingen og KMD som arbejdsplads? Så vil vi se frem til at høre fra dig!

KMD som arbejdsplads

KMD er en førende leverandør af forretningskritisk software, løsninger og it-tjenester primært til Danmarks offentlige sektor, men med et voksende fodaftryk i den private sektor både i hjemlandet og i Sverige og Norge. Siden 2018 har KMD været ejet af japanske NEC Corporation. KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 5 mia. kr. og ca. 3000 ansatte.

I KMD mener vi, at god kommunikation er nøglen. Vores pragmatiske ledere tror på flade strukturer, og de stoler på deres medarbejdere til at gøre deres job. Vi arbejder hårdt på at udvikle eller implementere innovative løsninger, der gør en forskel for danske borgere. Vi lærer af vores kunder og hinanden.

Vi omfavner fleksibiliteten og mulighederne i arbejde på distancen, men ønsker samtidig en balance, der underbygger kollegaskab, innovation og trivsel.

Vil du vide mere?

Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat – så hold dig ikke tilbage, hvis du mener, at det er dig! 

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Martin Norling på mlv@kmd.dk.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 4. maj 2022

Arbejdssted

Location Ballerup