Senior SAP BI/BW Spe­ci­a­list

Er du optaget af Data Warehousing og rapportering som faglig disciplin? Motiveres du af at skabe reel værdi hos spændende kunder? Så er du måske vores nye SAP Business Warehouse/ Business Intelligence konsulent!

Hos KMD er vores SAP-konsulenter og Business Specialister landets førende, når det handler om at omsætte komplekse forretningsprocesser til enkle og effektive it-løsninger. KMD har gennem mere end 20 års arbejde med SAP skabt Danmarks største SAP-hus. Med vores unikke erfaring har vi opbygget en førende position inden for de forskellige SAP-teknologier.

KMD har i de senere år gennemført flere konverteringer til S/4HANA og har stået for implementeringen af større ERP-løsninger på S/4HANA. KMD har i mange år leveret løsninger på SAP-platformen til kommunerne i Danmark, men vi har også leveret SAP-løsninger til den private sektor samt rådgivet større private virksomheder i Danmark om implementering af alle aspekter af en SAP løsning. KMD har en stærk gruppe af SAP konsulenter, som vi nu ønsker at udbygge.

Om jobbet 

Du vil indgå som en vigtig del af KMDs SAP Division, som er en udviklings- og konsulentenhed. Enheden tæller omkring 200 SAP-specialister fordelt på fire danske lokationer samt kollegaer i vores afdeling i Warszawa. Vores opgaveportefølje er bred og dækker både udvikling af egne produkter, projektleverancer, application management og rendyrket konsulentarbejde.

Jobbet som SAP Business Warehouse/ Business Intelligence konsulent betyder en spændende hverdag med kunden i fokus, og med mange muligheder for at dygtiggøre sig fagligt, samt udvikle sig personligt.

Du får mulighed for at arbejde på forskellige opgaver hos vores kunder. Dette sker i projektteams, hvor projektledere, forretningsspecialister, BI-konsulenter og udviklere arbejder tæt sammen om at løse kundernes udfordringer.

Dine primære arbejdsområder vil være at:

  • Arbejde som en del af et team på kundedrevne udviklingsopgaver
  • Arbejde med nyudvikling
  • Deltage i videreudvikling og vedligeholdelse af eksisterende løsninger
  • Foretage behovsafklaringer sammen med kunder og forretningsspecialister

Om dig

Vi forestiller os, at du har erfaring med udvikling, vedligehold, drift og performanceoptimering af SAP Business Intelligence løsninger. Du er bekendt med SAP BW best practices og du har erfaring med forskellige SAP BW versioner (herunder SAP HANA), samt at designe og udvikle robuste løsninger i SAP BI-værktøjer.

Som person er du god til at sætte dig i kundens sted og har en god forretningsforståelse. Du er en teamplayer, der samtidig formår at løfte dit personlige ansvarsområde. Du skal evne at hæve dig op og lægge planer for fremtidens systemer. Dit fokus er ofte på standardisering, automatisering og effektivisering og du arbejder struktureret og analytisk i din tilgang til opgaverne. Du må gerne synes det er sjovt at lave nyt, men det er vigtigt, at du finder det motiverende at vedligeholde en applikation, så kundernes drift er stabil. Det er vigtigt, at du kan navigere i en stor og kompleks organisation, hvor din kollega kan sidde et andet sted i Danmark eller verdenen.

Da vi har en indisk offshore partner og en større afdeling i Polen, skal du have lyst til at samarbejde med andre kulturer og tale samt skrive både engelsk og dansk.

 Vi forestiller os at du har erfaring med:

  • Design og udvikling af Back-end-Objects i SAP BW på HANA
  • ABAP-udvikling
  • Udvikling af BW dataflows, proceskæder og drift af disse
  • BW-modellering i Eclipse BWMT
  • SAP BW Planning, IP (Integrated Planning)
  • BW/BEx Query Designer, samt rapporteringsværktøjer, såsom BO Web Intelligence, Analysis for Office og BO Lumira Designer

Er du interesseret?

KMD er Danmarks største, sjoveste og mest seriøse legeplads for it-talenter. Vi er 1.000 it-specialister, der arbejder med Java, Microsoft, Mainframe, SAP, arkitektur, test og projektledelse. I KMD er vi ligeglade med, hvor du får dine gode ideer. Bare du deler dem med os. Er du klar til at logge på dit livs stærkeste netværk?

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Head of Department Lone Toft Moltzen på (+45) 2145 2204.

Send os gerne din ansøgning allerede i dag – og ikke senere end 15. juni 2022.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på 4,8 mia. kroner og har omkring 2.600 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 3. juni 2022

Arbejdssted

Location Ballerup