Director Con­sul­ting Services til at lede CGI’s Life Science-område


Din kommende arbejdsplads

Hos CGI har vi momentum og overhaler mange af vores konkurrenter. Vi har adgang til nogle af verdens mest avancerede og gennemtestede teknologier og har brug for endnu flere dygtige medarbejdere, så vi fortsat kan indfri vores ambitioner om at vokse og samtidig være de bedste.

På vores evige vækstrejse har vi intensiveret vores fokus på Life Science-industrien. Vi har de sidste 30 år succesfuldt leveret produkter og ydelser til den farmaceutiske industri både globalt og i Danmark, med en meget høj kundetilfredshed. Dette marked er i kraftig vækst og CGI vil globalt øge sin markedsandel i dette marked; derfor søger vi en driftig leder til at drive denne vækst i Danmark.

Til vores Life Science-enhed, som har ansvaret for vores kunders kerneapplikationer til fremstilling af farmaceutiske produkter, søger vi en dedikeret leder med solid erfaring indenfor Life Science-området. Vi håndterer et bredt udvalg af teknologier, som anvendes i bl.a. MES / SCADA / DCS-systemerne.

Dit kommende job

I stillingen som Director Consulting Services bliver du medlem af ledelsen, og får det overordnede ansvar inden for Life Science område. Du bliver ansvarlig for forretningsudvikling og vækst. Du skal drive den konstante udvikling af vores portefølje og indsatsområder. Du bliver overordnet ansvarlig for projektleverancerne til vores Life Science kunder. Du bliver i tæt samarbejde med afdelingens øvrige team ansvarlig for at drive mersalg i tæt samarbejde med de øvrige enheder i CGI.

I rollen som Director Consulting Services bliver du personaleleder for de konsulenter og specialister, der hver især arbejder indenfor Life Science-område. Du vil som start blive leder for 14 medarbejdere, men det forventes, at det antal vil stige i takt med vores vækst. Du står således til rådighed for motivation og sparring, afholder strukturerede 1:1 samtaler, samt årlige Performance Reviews og medarbejdertilfredshedssamtaler i overensstemmelse med CGI’s processer. Du vil også indgå i koordineringen af disse aktiviteter på tværs af enheden.

Din profil

Vi søger en ambitiøs lederprofil, der kan varetage det overordnede ansvar for vores Life Science-afdeling og være med til at vedligeholde, samt udvide kundeporteføljen.

Vi efterspørger følgende faglige kvalifikationer:

 • Erfaring med succesfuld eksekvering af komplekse it-leverancer, i Life Science-industrien.
 • Erfaren leder med gennemslagskraft både internt og eksternt
 • Evner håndtering af en kompleks forretning og opfølgning på leveranceøkonomi i dialog med projektledere m.fl.
 • Erfaren personaleleder, der brænder for at motivere, kommunikere og sparre med de forskellige medarbejdere uanset rolle og niveau.
 • Har erfaring fra tidligere stillinger, hvor fokus er på at skabe vækst
 • Du har erfaring med it-leverancer baseret på GAMP 5
 • Kendskab til Compliant og GxP Life Science-industrien
 • Evner at drive og forberede komplekse leverancer

Personlige kvalifikationer

Du har faglig stolthed og værdsætter nye udfordringer, og du trives i et fagligt stærkt miljø. Du drives af forretningsudvikling og tænker kommercielt og strategisk. Du har gode samarbejdsevner og formår at skabe netværk på tværs i en stor organisation. Du besidder personlig integritet og er handlekraftig, selvstændig, nytænkende og innovativ. Du stiller høje krav til dig selv og kvaliteten af dit arbejde og er vant til at andre gør det samme. Som lederprofil går du forrest og er god til at dele erfaringer og viden med dine omgivelser. Du er stærk kommunikativ og er lyttende og imødekommende overfor ny viden i et lærende miljø. Du trives med at det går stærk, men har også den grundlæggende holdning, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Det tilbyder vi

Hos CGI tilbydes du ansættelse i en velkonsolideret organisation præget af høj faglighed og professionalisme. Vi er en del af verdens 5. største IT-virksomhed, med sund økonomi og stabil vækst. Vi er i markedet kendt for vores ordentlighed, og formår på baggrund af dette, at tiltrække spændende kunder og udfordrende opgaver. Hos CGI lægger vi vægt på kompetence- og karriereudvikling af såvel medarbejdere som ledere. Det udmønter sig i, at den enkelte medarbejder er med til at definere egne ambitiøse mål. Denne udvikling betyder, at vi i høj grad formår at fastholde vores dygtige og engagerede medarbejdere i mange år.
Vi har respekt for hinandens faglige og personlige kompetencer, og vi spiller hinanden gode. Der er en fri og uformel omgangstone, og plads til forskelligheder. For CGI er det sociale et vigtigt punkt for at lykkedes i det daglige arbejde. CGI’s Social Club samler medarbejdere på tværs af afdelingerne – hvor dét at mødes om andet end arbejde, samler mange deltagere og er med til at styrke sammenholdet i virksomheden.

I CGI bliver du en del af en unik kultur, hvor vi aldrig står stille. Vi er altid i bevægelse for at gøre det endnu bedre for vores kunder, vores medarbejdere, vores fælles virksomhed og for det samfund, vi er en del af.

Du får også medejerskab af CGI gennem vores attraktive aktieprogram.

Vi har fokus på at arbejde og privatliv skal fungere. Vi har derfor en høj grad af fleksibilitet i forhold til planlægning af arbejdslivet.

Er du den, vi søger?

Er du blevet nysgerrig på denne spændende stilling, så hører vi rigtig gerne fra dig. Stillingen ønskes besat snarest muligt, derfor afholder vi samtaler i takt med at vi modtager ansøgninger. Kan du se dig selv i en ledende rolle i verdens 5. største IT-virksomhed, så anbefaler vi, at du snarest muligt sender dit CV og en motiveret ansøgning.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe til Vice President Jacob Ringgaard, tlf. +45 25188783.

Arbejdssted: Ballerup

Your future duties and responsibilities:

#LI-DNI

Skills:

 • Business Acumen
 • Client Relationship
 • Leadership

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Gem job

CGI Danmark A/S
Publiceret: 4. juni 2022

Arbejdssted

Location Ballerup